Vad har gud emot mig?:(

Jag som varit så bra igår, så bra med maten, jag som hade ätit både stor lunch och stor middag.
Sen tänkte jag att jag var värd att äta nåt gott visst!
Så jag tog fram en liten kladdkaka jag hade i frysen, de var ju så länge sen, men så ville jag ha lite glass till och jag hade en halv burk B&J's i frysen så jag tog de till.
Sen efter det var jag proppmätt men Nej ändå tog jag 1 kitkat, sen en halv Brejk, sen ganska många lösa bitar choklad, sen en halv påse chips och sen spydde jag, JAG GJORDE DE INTE MED FLIT! det kom upp, jag stoppade inga fingrar i halsen! MEN, jag ville sluta äta redan efter kladdkakan, men jag KUNDE INTE!
Det känndes som ett tvång i mig, jag satt och bokstavligt talat tvingade i mig chokladen, och jag hade så ont i magen, jag sade till mamma hur ont jag hade och hur jobbigt jag tyckte de var, hon försökte hjälpa så¨gott hon kunde men då gick jag iväg och smygåt godis istället.

Spydde mitt i natten också.
Asså, folk säger att det är vanligt att man hetsäter för att kroppen inte får mat, men jag hade ju ätit bra under ett par dagar, ska de inte sluta med sånthär då? jag är så ledsen, känns som världens jävla nederlag och fyfan vad jag skäms! jag skäms somfan, ofta man inte kan sluta äta när man vill och när man är mätt?:S

Ush.
Idag har jag inte vågat äta ännu, jag vågar inte, jag mår illa.
Har tränat somfan också, hemmaträning med min gymstick, Abcircle och plankan och så 30 min skidor.
Jag vill träna mer, måste träna mer!

Och så ska jag göra nåt jag varit så nervös för hela veckan, idag ska jag träffa en vän, och vi ska ut!
Bland folk, när jag är såhär jävla fet?!!:O
Och vi ska äta middag tillsammans också, men jag har sett så mycket fram emot dehär så jag vill eller ska inte ställa in!

Så nu hörs vi nog inte mer idag.
Hoppas ni får en bra dag!
Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Michelle

Men gumman då :( Usch vad jobbigt, men du klarar det här.. Man klarar det inte utan bakslag då och då tror jag men bara man fortsätter att kämpa vidare så blir det bra. Du är stark tjejen, vänd det här nu! <3

sv: Usch vad jobbigt vännen :( Har aldrig hetsat så vet inte hur det känns.. Usch men du klarar det här, glöm inte att du är värdefull och jättesöt :)<3

Massa pussar och kramar<3

2011-01-22 @ 15:28:59
URL: http://weightfull.blogg.se/
Postat av: Amandah

Ska jag berätta hemligheten med hets? Varför det blir som det blir, trots att man äter ordentligt? Det är som så att du fortfarande är galet tunn (ja, mager). Din hjärna vet ju inte om att du egentligen vill vara snäll mot kroppen, du inte har varit särskilt vänlig mot den på sistone. Det finns en överlevnadsinstinkt som gör att om man inte äter, så vänjer sig kroppen till slut: den slår på vaket läge och kickar igång, bara för den ska orka ge sig ut i jakt på mat. När man väl börjar äta ordentligt kan det ta lång tid att komma tillbaka i balans igen eftersom kroppen tror att den måste äta så mycket som möjligt nu - när den har chansen. När du dessutom åt lite sött (kladdkaka) så kände kroppen förmodligen direkt att: oj, vad gott det här var - vad bra med lite energität mat, det behöver jag. Kanske borde jag passa på nu, när det finns? Vem vet, jag kanske inte kommer att kunna äta så här på flera månader? Och så går det igång. Den maten du berättar om är ju egentligen inte särskilt stora mängder - många friska människor äter så mycket utan problem (jag kan äta ännu mer ibland om kvällarna). Problemet ligger ju i HUR man äter det och framför allt i de känslor du får och att du kompenserar. Mitt allra bästa råd (som faktiskt har fungerat för mig) är att bestämma dig för att du ALDRIG får kompensera. Bestäm dig för att oavsett hur mycket godis du äter ikväll så måste du äta en rejäl frukost + lunch, mellis middag + kvällis dagen därpå. Det är inte i något straffsyfte, men på så sätt undviker du att hamna i den onda cirkeln: hets följt av svält följt av panikät+hets osv. osv.

Nu har jag skrivit typ världens längsta kommentar och jag hoppas att du inte är skittrött på mig nu, haha! Men jag tror på dig - och förresten! Klart att du inte är för fet för dagvård. Först av allt så är du skitspinkig och dessutom kan överviktiga gå där - sådeså;) KRAM

2011-01-22 @ 16:47:30
URL: http://trekopparchoklad.blogg.se/
Postat av: linda

när du börjar få ett normalt förhållande till mat (förhoppningsvis nu tack vare dagvården) så kommer det att plana ut. Men så länge du äter för lite så kommer ud att fortsätta hetsa, och hetsa, och hetsa lite till, TRO mig! Jag är normalviktig idag, äter mat varje dag, varje måltid, även om jag fortfarande fuskar och trixar och räknar och tänker så äter jag. och jag hetsäter aldrig nu. Visst kan det bli en kladdkaksbit mer än vad det var tänkt ibland, men inte mer än så. Och du ska veta att jag hetsåt när jag var sjuk, jag mår illa av att tänka på det, hetsåt uppemot 20000 kalorier vissa dagar, helt sjukt.



Och angående dagvården, du oroar dig för att vara fetast, för det första, ordet fet är nog det mest missvisande ord som finns, du ÄR smal, vi har fått se bilder. Jag vet att du inte tänker så, att du inte ser det, men så är det, du ÄR smal och du ÄR i behov av hjälp. Du har ett jättestört tänkande kring din kropp och ditt ätande, visst, det kanske finns någon stackare på dagvården som väger ett kilo mindre än dig, men det betyder verkligen inte att du har ett mindre behov av hjälpen!

Jag får fortfarande hjälp, och jag är normalviktig, men jag är inte frisk, långt ifrån! Så våga ta emot hjälpen, ta till vara på platsen du har fått, du förtjänar den, annars hade du aldrig fått den!

2011-02-06 @ 23:14:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback