Upp och ner, ner och upp

Grisen gal i granens topp....

Jag mår ena sekunden super och är typ helt normal eller aah känner mig helt normal och glad och så andra sekunden är jag så himla rädd, och ledsen och deppig.
Just nu, då är jag deppig.
Nyss var jag glad.
Innan var jag rädd, rädd för maten ikväll, rädd för att hetsa ikväll.
Jag gjorde nyss en grej som jag velat göra länge som jag inte kunnat, jag gav bort allt mitt godis! allt vanligt godis alltså plus lite choklad!
Jag sparade lite choklad, mest mörk choklad och så naturgodiset.
Jag vill inte ha det vanliga godiset, för jag vet att innerst inne äter jag det bara för att må dåligt, eller aah för att äta bara och för att spy, jag vill inte hetsa mer! så nu är det borta! och alla chips med!
Känns bra, men fortfarande läskigt lixom, vad händer nu om jag får värsta hetssuget? när jag känner att jag bara måste trycka i mig tills jag svimmar typ? jaa så känns det ibland. Men inte idag.
Tur.
Jag tänkte unna mig lite glass till kvällen, men jag vågade inte köpa en burk B&J's för då skulle jag äta hela och få ont i magen, så jag köpte lite naturgodis istället.
Det tycker jag att jag borde vara värd? och nu har jag ju heller inget godis att trycka i mig sen.
Köpte även Anton Berg seasalt, hört att den ska vara god, undra sa flundra. kanske ska man testa lite ikväll, och så köpte jag en annan ny, Chili och Honung. verkar god.

Haha nu tänker ni att jag är knäpp, jag slänger och ger bort godis och så köper jag nytt, men det är annorlunda med lyxig choklad, känns så lyx med mörk choklad och lyx det hetsar man inte! haha skämt å sido, nää jag tyckte väll jag var lite värd de eller nåt :P

Åh de andra tränar här hemma, med mina maskiner, och jag får inte.. Det har jag lovat min behandlare och det ska jag hålla fast vid! även om det gör ont i mig nu, ångesten river i mig, och allt fett vill bara breda ut sig.
Men om en kvart kanske det är bra, jag hoppas på en kvart för jag tänker ändå inte ge efter för ångesten denna gången! jag äter bort den! med naturgodis och lyxchoklad, HAH VA SÄGER DU NU DÅ MR ÅGREN?!

Idag har jag och mammsi varit i affären och handlat också, jag köpte ny musli hihi och så köpte jag honung att testa ha på gröten, har hört att de ska vara gott så nu ska jag testa!
Köpte också ingridienser så att jag kan göra egen pesto hihi de har jag också alltid velat laga men aldrig tagit mig för:P
Vi var i affären vid mellistid, åh vad lätt jag kunde ha sluppit, hade det varit för en vecka sen skulle jag skippat det, men nu sade jag till mamma att jag faktiskt skulle ha mellis, och jag köpte en ny spännande grej:

Melliskeso!, det är keso, naturell men 5 %! det var superläskigt bara det! sen ligger det i locket en sked och en blandning av cashewnötter, Ananas, Papaya och apelsin. Den var faktiskt god! fyra av fem toasters! hihi.

Har även handlat all mat för veckan nu som kommer, hihi har skrivit matplanering för hela veckan så att jag ska veta vad jag ska äta till lunch och så, det kändes bäst lixom:P
Nä nu ska jag laga middag!
Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Michelle

Håller med, imorse kändes det som en jättebra dag. Sedan blev den sämst och sedan bra igen och nu mår jag blää, men det är mest för att pappa har seriösa problem -.-

Duktig chej med mellis :D

sv:Jag menar allt :D Visst är det så mycket lättare med stöd och pepp från andra :)

Jag har precis fyllt 17, haha känner mig dock som 14 :p

Massa pussar och kramar söt! <3

2011-02-12 @ 21:06:48
URL: http://weightfull.blogg.se/
Postat av: Anonym

åh den vill jag prova!

2011-02-12 @ 21:29:57
URL: http://nastydiary.blogg.se/
Postat av: johanna

Lika stolt som vanligt!

Hur känns de att inte ha idun på två veckor nu?<3

2011-02-13 @ 09:01:49
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: Jenny

Så jäkla bra jobbat tjejen! Shit vad bra och stark du är! kram

2011-02-13 @ 15:34:44
Postat av: Sandra

Det är inte keson som är 5%, det är hela innehållet burken! Nötterna innehåller ju fett..enligt mitt kesokännande är det lättkeso i burken! Jag äter kesonatuell (4%) varje dag, och kände skillnad. BRA UTMANING i vilket fall tjejen! HEJA!

2011-02-16 @ 21:22:12
URL: http://bodyandsoul.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback