YES!!

Amanda om Nu jävlar:
Kåt i att ta fotto på godis...

Jaa rätt så :)!
Eftersom att dethär är en blogg som handlar om att slå sig fri från Anorexia så handlar den rätt mycket om mat och godis, och jag gillar att skriva om godis och ta kort på det.
Godis är fint!
Och gott höhö!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha, dumflicka. Min blogg handlar typ ENBART om mat och godis.. Inte konstigt, när vi ständigt tänker på mat, ständigt måste äta, komma ihåg vad vi stoppar i oss, ha ångest över vad vi stoppar i oss.. Sucksuck.



Förresten gillar jag dina godisbilder, tro inget annat :3



Sv: Tack! Visst försöker man även som sjukling (ehöehö).

Jo, det är faktiskt ett enormt framsteg, nu när du säger det :o Väldigt få anorektiker kan ju faktiskt SE att de äter för lite, det är därför de inte går upp i vikt (fastän de kanske försöker). Jag har så ibland, med lunchportioner. Ser inte vad som är normalt för en portion. Men i dagsöversikt kan jag se om jag ätit för mycket/för lite. TUMMENUPP PÅ OSS.



Fett är inte läskigt, fett är bra! Fett på kroppen skare' va'. (Shit, så fint jag rimmar :>)



Du ska vara glad åt din mamma som stöttar. Sedan kan vi inte alltid förvänta oss att alla alltid ska tänka på oss först och vår sjukdom. Det handlar ju om dem också, de har sina liv. Men visst är det svårt, när man själv känner så mycket och de andra glömmer en..

2010-11-04 @ 15:13:03
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: bulimihelvetet

haha, jag älskar att du tar foton på godis :) det är fint!



och du behöver godis så du får lite fett på kroppen ;)



fett är ju faktiskt ganska bra att ha ändå (en underdrift! fett är faktiskt livsnöjdvändigt ju!).



kram, du fina!

2010-11-04 @ 16:04:01
URL: http://bulimihelvetet.devote.se
Postat av: Lovi

Sandrisen (höhö) vad jag blir glad när jag läser din blogg! Okej jag tänkte precis säga att jag är glad att du är ledsen men det lät lite fel... Hm! Nä såhär då: Alla jag vet som börjar gå emot anorexin blir jämt jätteledsna över sin situation, jag har varit hur deppig som helst för att jag har varit ätstörd - för att jag har missat mitt liv. Jag är stensäker på att det är ett friskhetstecken! :D Det här fixar du, tänk på hur GOTT det är med god mat och godis! :D

styrkekramar till dig tjejen ;) (och som yvonne sa till mig: så länge man vill bli frisk MER än vad man vill vara sjuk så blir man bättre)

2010-11-04 @ 17:59:20
URL: http://isundin.wordpress.com/
Postat av: ebba

HAHA jag blir full i skratt igen när jag läser det här inlägget. Va fan, vi älskar ju att prata om godis och mat! Varför kan man inte få göra det?! Men vart är bilderna idag? SAKNAR DET JU!!



Vad bra att du blev glad igen:D Tralalala, då kan jag ju vara glad jag med.

Du är inte ensam om att hetsa mackor. Jag kan ju fan inte äta en macka normalt. Det har du ju märkt de senaste gångerna jag ätit det så har jag ju bara stått och brytit av en bit och sen doppat i smör. Jag tycker det är supersmaskens med mackor :) Men som sagt, jag vill heller inte hetsa!!

Hmmmmmmm, det är ju inte bra det där med stark soppa. Ebba goes very skeptisk. Det sätter ju igång förbränningen. Sandra förbränning ska inte vara hög!! Du åt väl en macka till? :O Eller något annat! Annars blir jag besviken.

Om du tror att du kommer hetsa innan så kommer du kanske att göra det. Men du får inte tänka så!! Tänk som en normal människa, hur svårt kan det vara att bre en smörgås sätta sig ner och äta upp den? Du kan väl be din mamma att göra en annars? Så kan ni äta tillsammans :)



VAD BRA att du kommit till insikt om att du äter så minismå portioner. Inser du då nu att du måste äta mer?! Att du ätit apdåligt denna veckan, skämmes på dig!! hoho tycker du inte smörgås är ett snyggt namn ;) hahaha :D vad är det fulaste ordet du vet?

Haha jag har väl inget kul för mig imorn förrän kvällen heller? Mina gäster kommer inte förrän på kvällen och jag ska inte göra något förrän då.. Men då kan vi ju skriva massa till varandra :D Det är ju kul iaf!! Och om du inte har något att göra kan du passa på att äta mycket och bra! Du ska inte gråta! TÄNK INTE PÅ DET!!!!!! Se till att göra något kul på dagen då?! Givetvis är jag taggad! Om du är?! Jag ska inhandla imorgon.



usch vad tråkigt att ni bråkade :( Var det hon eller du som ringde? Eller var hon hos er? Det är ju väldigt känsligt det där.

HAHAHAHA du är ju knäppis! Hawaii utan skinka och med räkor?! Annars kan du ju pröva att ta en pizza med räkor på bara?! Det finns ju en pizza som bara innehåller räkor!! Knäppfia. Jag äter inte pizza nuförtiden. Har aldrig varit ett stort fan av det. När jag var friskt åt jag kanske en gång var tredje månad Nu har jag inte ätit på ett år. Men när jag åt så åt jag ALLTID marinara (räkor, musslor) senare började jag med vesuvio med bara skinka på :P Fast jag har smakat på kebab givetvis ;) Men hemmagjord pizza äter jag och det tycker jag är supersmaskigt!!

LOVA MIG: att ALDRIG sluta äta igen?!

Japp men kaneläpplen är de bästa också :) Efter min stora godispåse förut hade jag bestämt att jag inte skulle äta mer godis idag. Men fyfan vad sugen jag blev på kaneläpplen. Var tvungen att gå och köpa några, så blev det visst några fler bitar :P Nej jag poppar nog egna popcorn imorn =) jag är sugen på varma popcorn med mitt smälta smör ;) Favoritchips???? ÅÅÅH vilken jobbig fråga!! Jag älskar alla smaker!! De enda jag har lite svårt för är de där vanliga lantchipsen för de har jag verkligen överkonsumerat. Min syster är UF-chef och varje år har de en mässa och får MASSOR av sådana chipspåsar över. Så jag hade fan två stora lådor med sådana chips. Blev lite mkt :P Men ostbågar/ostbollar är nog bäst. När jag var frisk och fick välja precis vad jag ville tog jag oftast dillchips :) Men nu finns det ju så himla många goda så jag har jättesvårt att välja. ALLA är verkligen goda! Fast jag gillar räfflade chips bäst. Dill, sourcream&onion, bearnaise, cream cheese, grill, lättsaltade, franska örter, chili! JA ALLA! Fast jag gillar OLW bäst. Och jordnötsringar är förstås gott :D Har du smakat de ugnsbakade?! DE ÄR SKITGODA! Imorn blir det nog dock naturchips fast med någon god smak :) Inte lättsaltade ;) har haft de så länge hemma, så får väl se till att bli av med dem nångång ;) Vilka är dina favoriter? Det är så kul att prta om godsaker. Seriöst, jag skulle kunna sitta och prata om det i flera timmar. Är det normalt?

Haha du kanske har mer lösgodis, men inte annat godis ;) Jag kan ju fan inte ha lösgodis hemma utan att vräka i mig!! Jag är så glad för jag var hemma hos en av mina bästa kompisar förut som jag inte träffat på ett tag. Hon ska också komma hem till mig imorn :) Det ska bli kul!! Vi hade massor att prata om =)

Ja men vet du inte att det är gott när popcornen blir lite sliddriga ;) hihihi!

Nej idag har jag tänkt jättemkt på att du ska komma! Men jag sätter så hög press. Vill inte att du ska ha tråkigt hos mig liksom :P Men vi ska äta precis det vi känner för och inget annat. Men perfekt!! Då kan du ju komma precis när jag hojtar att det är dags :D Du MÅSTE ju ha med din kalender. man måste ju öppna en varje dag. Även fast vi säkerligen får massor av det goda ändå ;) I december ska vi gödas och bli små julgrisar!!

Klart du ska våga fika :) det är ju inte farligt!!

Haha, jaa det kanske inte är så fräckt att vara sjukskriven när man är 20 ;) I somras fick jag erbjudande att bli sjukskriven men jag ville inte. Jag vill göra nytta och känna att jag gör någonting. Annars blir jag bara rastlös.



Bra, imorn får du bara äta musli till frukost! OKEJ?! Du sa ju själv att du äter som en 2-åring. Vill du inte vara en riktig kvinna, inte vill du väl ha kropp som ett litet barn? Men jag vet, jag tänker nästan varje dag att jag ska äta mindre imorn. MEN, det gäller bara att slå ifrån sig de där tankarna.

FAKTISKT, tro det eller ej så längtar jag faktiskt lite efter criscutsen ja! Visst är det laddat som sjutton, men det ska bli spännande och jättegott tror jag!! Kommer nog att äta en rejäl portion. Det är ju trots allt fredag :) Snart tänker jag börja med räkor igen. Det åt jag alltid på fredagar förr. Det är bland det bästa jag vet!!



Men vet du?! Det är ganska kul att plugga när man läser någonting som man tycker är intressant. Om det är något som du verkligen tycker är kul så tror jag att du skulle tycka det var mkt lättare. Har du inga sådana drömmar?

Men vad bra!! Då vet du ju vad du ska göra imorn om du inte har något att göra :) LETA RECEPT! Det kan man ju göra i flera timmar ;) Kanske blir du lite sugen också. hahha du vet ju inte ens vad tråkiga kakor är ;) Du har bara inte bara fått smaka på de där lyxkakorna :) Sluta fega!! Livet är ju fullt av godheter. Smakar man inte får man aldrig chans att hitta nya upptäckter.



Jag garanterar dig att du inte väger över 50. MEN DU SKA DIT BABY! Jag vet att du kan!!!

Lagad lunch är inte läskigt, DET ÄR NORMALT!! Något alla äter och gör varje dag. Du får äta precis vad du vill :) Det låter ju toppen ju! HÖRRU ÄT NÅGOT ONYTTIGT NU SANDRA!! FEGA INTE! Något litet kan du gott ta. En liten, liten bit iaf :)

Det blev ingen pirog :( Jag åt naturgodiset istället och så kom ångesten. Så jag har slarvat idag, jag erkänner! Du ser, du kanske smittar mig lite :O Får du inte dåligt samvete nu?! VA VA VA ;) hahahaha :P Ät onyttigt så kan jag äta nyttigt ;)

Kollar du på robinson?

PUSS OCH KRAM TILL DEN BÄSTA <3

2010-11-04 @ 20:38:23
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, jag ska vara duktig och stanna här, för jag vill ju prata med er också, och en lite extra tanke skänker jag till dig, tihi, fina du! :D <3 Du ska inte ha ångest över det vännen, du var så himla duktig som åt det där, är fortfarande stolt över dig och ler när jag tänker på det! Det var skitbra att du åt ändå, trots ångest-helvetet! Du är grym, stark och BÄST!



Ja, en positiv sak har jag att berätta! Vet du vad jag åt idag? HALLONPAJ MED VANILJSÅS! Och ute, dessutom, på ett café! Det var så himla gott, och jag fick inte JÄTTEmycket ångest! Är så glad just nu!



Jag vet. Jag hatar den här berg-och-dal-banan man måste kämpa med i början. Men det kommer att bli bättre, vi får tänka så. Vi kommer ju fixa det, och senare blir det förhoppningsvis fler dalar än berg :] det tror jag på, tihi! Och vad menar du med att du har ångest över hela ditt liv? Inte gällande tjock/smalångest, utan gällande allt? Tomt och värdelöst? Ditt liv är inte det! Du har din familj, som stöttar dig, och du har alla oss! Vi finns här för dig, 24/7, och pushar dig! Du har många människor där ute som bryr sig om dig, och ditt liv är inte tomt. Vi ska fylla det med ännu mera kärlek, lycka och godis, så du aldrig behöver tänka så mer ;D



Pastan kommer Sandra klara alldeles utmärkt, det vet jag :] Du får lägga upp bildbevis (saknar dina bilder idag!), så vi får se! Och jag hoppas också jag kan få den hjälp jag behöver på Capio! Håller alla tummar och tår för det.



Nu satsar vi på en ÄS-fri helg! Jag ska ha tjejmys med mina bästa tjejkompisar framför IDOL imorgonkväll (efter jag varit i skolan), på lördag släktfika hos mormor plus åka till morfars grav (gör alltid det på Halloween) och på söndag bio m mamma & syster. Plus vara m pojkvännen. Blir nog en bra helg. Hur ser din ut? :D

Massa kramar till dig finaste du <3

2010-11-04 @ 20:57:06
URL: http://whateverittakes.blogaholic.se
Postat av: h2o

sv: tack hjärtat. det betyder så himla mycket att du tänker på mig<3

du är mer än bäst. du är grymmast och imorn är det pasta som gäller och du kommer klara det :D

<333

2010-11-04 @ 21:14:32
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: Emilie

Godis är gott! :D

2010-11-04 @ 21:16:15
URL: http://esengenbjerg.wordpress.com
Postat av: h2o

sv: JAAJAJJA :D

och blir det jobbigt får du påminna dig om varför du gör det!

jag ska upp tidigt, om jag ens lägger mig ikväll haha och skriva det sista på tentan, gråta en skvätt, åka till skolan och lämna in, åka hem coh dö i min säng och sova hela helgen. hade tänkt shoppa men tror att jag kommer vara på dåligt humör eller typ ha rödsprängda ögon så det är nog bäst att åka hem :p

dudå?

pussen

2010-11-04 @ 21:34:54
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: h2o

sv: ja :D det skare :D

ja men det är så svååårt och jag har misstolkat och typ nä, bara inte haft någon ork.

men åh vad kul :D gör det :D

pusspuss

2010-11-04 @ 21:56:47
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: h2o

sv: tack<333

och jag håller tummar och tår för dig ;)

jag tror att du vågar. han är ju så fin som gillar dig för den du är, och han ville ju vänta tills du blev frisk. så nu kan du visa tt du är på god väg :)<3puss

2010-11-04 @ 22:16:54
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: Cilla

Tycker det är bra och fint att du tar kort på godis. Får en själv att längta till godiset och snart ska jag också våga att äta det igen :D Du är fantastiskt vännen <3

2010-11-04 @ 22:23:09
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: ebba

heeeeeeeeeeeeeeej min toppenunderbara finaste vän <3! Vad kan vara bättre än att börja dagen med att skriva till dig?! Kommer sakna det som sjutton när jag går ut på praktik. buhu!!

Ja igår var det riktigt dåligt med bilder och inlägg från din sida. Hoppas för din skull att du skärper till dig idag ;)

Jag förstår precis hur du känner med mackorna ja. Men kan du inte försöka iaf? Du kan väl berätta för din mamma hur du känner, be att hon gör i ordning EN macka och så intar ni den tillsammans. Sedan kan du sätta dig och svara på en lång kommentar från mig så slipper du hetsa :) Okej?

Baby, inser du hur jäkla lite du faktiskt har ätit denna veckan? Om du tänker efter så inser du nog det. Igår åt du SUPERSUPERLITE!! Soppa och musli, nej det håller inte. Det göds ingen av. Är det pastan som har liggat och skavt i ditt bakhuvud måntro?

Och du kommer inte att äta ikapp det du inte har ätit i veckan. Det vet du om du låter förnuftet tala. Man kan inte äta ikapp allt på en kväll. Det fungerar inte så. Du måste äta VARJE dag annars är det ingen mening med det. Då blir du aldrig frisk.



HAHA :D Vet du?! Jag vaknade faktiskt vid halv fyra och så kom jag på att jag frågat dig vilket det fulaste ordet var. Så låg jag och tänkte på det en stund. Men jag kom inte på något bra. ALltså ibland brukar jag tänka på ord, och tänka fan vad fult det ordet är. Men sen kommer jag aldrig på det när jag väl ska säga det. Men jag återkommer om orden dyker upp i min vardag någongång :P



Nej jag har inget att förbereda ju :) Allt jag ska bjuda på är ju bara att ställa fram. Det är bara criscutsen jag inte köpt än. Men det ska jag göra sedan. Sen har jag en lugn dag framför mig :) Är dock sjukt trött så borde nog ta mig en dagstupplur om jag ska hålla mig vaken ikväll.

Känns det bra inför ikväll och killbesöket nu då? Se till att ta med dig lite godis nu! För om du ska äta ikapp allt du missat under veckan. Hmm, vet du egentligen hur mkt det är?! :O Du måste äta mer än Magnus Samuelsson gör under en hel dag. Det du!



Ananas är gott ja =) Men jag tror det finns en pizza som har ananas och räkor på! Jag vet inte vad det är med mig och kebab men jag har faktiskt aldrig tyckt så där jättemkt om det. Alla andra bara åååh kebab. Men jag har aldrig riktigt fattat grejen. Då är jag mer för husmanskost :P

Jag tänker ALDRIG gå in i mina gamla vanor och äta så där superduper lite igen, det kan jag garantera dig!!

haha kokostopparna är underbara, men absolut INGET på jorden slår mina kaneläpplen <3 Antingen äter jag upp det omkring först ja :D Eller så suger jag på den så allt smälter bort och man bara får äpplet kvar. Det är nästan det bästa. Men den är ju så stor, haha :D Så när man suger på den kan man inte prata med någon för då är hela munnen full. Och den är svår att inte bita på eftersom den är så stor! Jag är megasugen på kaneläpplen idag. Men nu har jag ju köpt godis så jag får väl nöja mig med det. Eller inte :P

Varma popcorn är det bästa ja =) Men jag är ju så bra på att äta snabbt, så jag kan nog äta upp dem medan de är varma. Koka i kastrull gjorde jag när jag var liten :P Jag vet inte hur man gör, det var mamma som gjorde :P

Jag älskade verkligen sourcream & peppar när de kom! De åt jag varje helg.. :P Men nu var det jättelänge sen. Tycker inte att superchipsen smakar annorlunda mot de vanliga chipsen faktiskt. Liten besvikelse för mig! I love sweet chili ugnsbakade =)

hohoho :D vi får väl fortsätta vårat matprat då eftersom vi faktiskt gillar det :D Man ska ju prata om roliga saker så! Klart man får ha hur många sorters chips man vill på en dag. Särskilt om man ska skämmas och äta ikapp som Sandra ska idag! Du kan ju börja direkt efter frukost ;) Till efterrätt =) LOVA MIG ATT DU ÄTER LUNCH!!! Och INTE Musli!!!



Absolut kommer vi ha superduper kul :) Men jag bor verkligen i en liten håla och det finns fan aldrig nåt att göra :P haha vi får väl helt enkelt ägna oss åt att äta då! Jag gillar också mataffärer. NYA som jag aldrig varit inne i förut är sjukt kul. Men jag har börjat med en väldigt ful ovana. Varje gång jag går förbi lösgodishyllan tar jag en godis :O Om det inte står någon där. DET FÅR MAN INTE!! Jag är en tjuv Sandra!!

japp du kan inte lämna julkalendern hemma, det förstår väl vem som helst!!



Japp du måtse bli av men den där fula ovanan du har med musli flera gånger per dag. Så åt jag när jag var som sjukast. Det är inte bra. Då blir man heller aldrig frisk. Så det så!! Vänj dig av med det så fort du bara kan.

Jag gillar nästan all mat så jag tror inte criscutsen blir några problem :) Har inte bestämt vad jag ska ha till än. Tror du grillad kyckling funkar? Räkor är det bästa :D Med vitt bröd (!!), majonnäs och ägg. Hahah, där gillar du mig inte ;)



Just det flygvärdinna ville du ju bli ja! Satsa på det. Men du 9 månader går fort. Du måste börja äta ordentligt nu. Det går inte på en vecka att gå upp i vikt vet du. Man kanske går upp, men sen ska man se till att behålla den vikten också och inte gå ner igen!

Du gillar väl inte julgodis så mkt? Men nougat gillar du väl? :)



Bästa Sandra, jag hoppas att du har nått 50gränsen. Den är inte farlig jag lovar!!



Nu ska jag sätta igång att äta frukost, hoppas jag att du redan gjort så att du inte missar något mål. Förresten, till fm mellis ska du äta kitkat idag tycker jag :D hihihi. Det kan du väl göra för mig ;)



PUSS OCH KRAM TILL MIN BÄSTASTE SANDRA <3

2010-11-05 @ 07:45:35
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: Hahaha, lätt att hon var avis! Hon vill också ha så mycket godis som du har.. Shit, JAG vill ha så mycket godis som du har!



Mja, jag ska nog beställa en barnmatsburk med lasagne på restaurangen. Vad tycks om det? :D (hahahaha, jag skämtar, sötnos)

2010-11-05 @ 08:14:48
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback