Tänd ett ljus och låt det brinna

Låt aldrig hoppet försvinna, det är mörkt nu men det blir ljusare igen.

Måste bara säga: tack för att ni är så underbara och fina och jag vet inte allt vad ni är!<3
Jag har lugnat ner mig lite, känner mig lite bättre.
Känner inte för att hetsa heller, känner för att äta gott och ta det lugnt.
Det är riktigt jobbigt just nu, det är det, men det ljusa i allt dehär det är ändå att jag ALDRIG tänkte tanken att idag äter inte jag.
Hade dehär varit för en månad sen skulle jag LÄTT struntat i att äta idag.
Men vet ni?
Jag ska alldeles snart laga till VÄRSTA BIFFEN med pommes!
Sen har jag och pappa varit iväg, vi handlade ost och kex, värsta lyxen ju! Men tyvärr har jag lätt att överäta just smör som ni kanske vet, så vi får väll se hur det blir om jag vågar mig på kexen.
Blev även sugen på mörk choklad? så det kanske blir massa lyx ikväll med mörk choklad och naturgodis och kex istället för massa chips och godis?
Det är iaf vad jag är sugen på just nu, men de kan ju hinna ändras.
Orkar inte skriva mycket mer just nu, är fortfarande heelt slut, men jag uppdaterar efter middagen, då kanske man har lite ny energi!
Nu ska jag till duchen och försöka fräsha till mig lite.

Puss underbaringar!<3

Kommentarer
Postat av: h2o

sv: JAAAA:D

gör det :D massa gott!

puss<3

2010-11-07 @ 17:45:06
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: minna

skönt att det är lite lugnare! hemskt med sån där ångest. sånt blir man trött av så försök ta det lugnt o var snäll mot dig.



är det på scä du ska gå i dagvård? du behöver inte svara...blev bara nyfiken. det är där jag gått, och det är bra! "felet" jag gjorde var att jag inte vågade följa allt de sa, vågade liksom inte ge 100% och ta all hjälp som fanns. så mitt tips är verkligen att köra hårt från första veckan för tiden går fort.

2010-11-07 @ 18:26:00
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Massa pepp till dig :D

2010-11-07 @ 18:26:36
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: ebba





Okej min underbaraste, finaste och bästa vän Sandra!! Jag är tillbaka. Förlåt att det blev ett så hastigt och kort svar förut. Jag ville bara visa att jag levde. Men jag hade också panik. Panik för att praktiken börjat. Panik att jag går upp i vikt. Panik för att jag kan inte sluta äta godiset. Det går inte. Men nu glömmer jag de här veckorna, lägger det bakom mig och tar nya tag imorn!

Gud vad skönt att du har lugnat ner dig. Att du kan sätta dig ner och avnjuta en härlig måltid. Din mat ser verkligen god ut. Jag älskar FRITES, inte stripes :P Så det ser mkt gott ut. Och älskade bästa vän. Jag tror inte att du hetsar. Våga dig på osten och kexen!! Det klarar du =) Annars får du be att din pappa gör i ordning några kex som du kan äta. Ta det bara lugnt och stillsamt. Kanske framför beck? eller filip och fredrik! åååh vad jag hade velat se de. Har inte den kanalen :@ Jag mår illa efter allt naturgodis jag ätit. Har du köpt nytt eller är det gammalt? :)

Nej igår kväll saknade jag dig!! Jag tänkte massor på dig och försökte skicka över lite styrka, men jag misslyckades väl ;) Men förstår EXAKT hur du känner.. Idag har jag inte alls känt mig i form för att skriva, men nu har jag lugnat ner mig lite och kanske orkar skriva några rader iaf. Är så sjukt nervös för imorn och hur jag ska palla tre veckor. Det kommer bli jobbigt. Hoppas på att jag kommer orka med bloggen samtidigt. Kan inte lova något :O



Du ska veta att jag tänker MASSOR på dig. Jätteofta faktiskt. Undrar hur det går för dig.. Och hooppas hela tiden att du äter, för jag blir orolig!! Du är verkligen speciell för mig. Har inte haft en så bra vän på mkt mkt länge.



Hur var kalaset då? Inte bara matmässigt utan att träffa släkten? Hur var din farmor? Fick du några kommentarer om din viktnedgång? Att du inte åt någonting?

Jättesynd med kebabrullen men det var nog bara denna gången. Du får inte bara ge upp det där, utan våga prova igen. Pizza kanske du kan äta nästa gång? Åt du upp hela kebabrullen? Det var lite otydligt för mig om du bara åt upp kebaben eller? Jag blev lite taggad när jag läste om Emelie och Lovis listor. Kanske skulle vi också göra något sånt? :D Det hade varit grymt kul!

Jag tycker så synd om dig över din panikångest. Jag har faktiskt aldrig fått en sån panikångest så jag kan inte känna att jag vet hur detk änns. Jag tycker ju om all mat och slänger i mig det och bara äter. Sedan kommer panikångesten efter istället. Stackars dina armar, så kan du ju inte göra din toka!! Du kanske inte ska köpa kebabrulle från det stället mer helt enkelt då?

Och jag förstår om du blir lite arg på din mamma. Men samtidigt måste man förstå dem. Det måste vara skitjobbigt när man alltid ska vara så jävla krävande och aldrig tycka att något är bra. Eller hur?!

Hur kan du tycka att dillchips som är så gott är äckligt :O du är verkligen inte frisk gumman.. Och älskade, älskade Sandra. Du säger att jag inte får säga att du åt lite. Men vill du att jag ska ljuga för dig? :O Nej, det är väl bättre att jag säger sanningen. Om du tycker att det du äter är mkt måste du ju tycka att jag äter som en flodhäst. Jag äter ju ett KILO godis VARJE dag. Tänk efter noga... Kan du ÄRLIGT säga att du åt som en normal människa igår? Och har gjort det i veckan? Min mamma kan sjöen köpa fem såna där dubbelchoklad för 20 spänn och äta upp alla på en dag. och trycka i sig massa chips på det. Och ändå äta mat. DET ÄR VI SOM INTE ÄR FRISKA!



Och du? Du måste ju våga smaka.. Vad gör det om det inte är gott då? Det är väl inget mer med det. Då vet man ju det till nästa gång. Det är definitivt inget att ha ångest över.



Bra med risifruttin. Vilken dag ska du ta den då? Jag förstår att det kan vara läskigt att äta massa olika grejer. Men försök att göra det ändå!! Det är ju för tusan knappt några kalorier i en liten påläggsbit. Alltså jag tänker på barnen på dagis. De äter MYCKET mer än vad vi gör.. MYCKET Sandra, vill du äta mindre än ett barn? Vill du se dina ben? VIll du se ut som ett barn? Vill du äta mindre än ett barn? Nej, nu är det dags att vakna ur koman!!

Men hallå?! Inget godis i veckan betyder inte att jag inte ska äta något godis fattaru väl :P Det trodde jag att jag klargjorde tydligt. Jag ska INTE äta ett kilo godis varje dag. Jag ska äta MAT först och främst. Och INGET godis när jag jobbar. Men sedan när jag kommer hem på kvällen kommer jag givetvis äta min givna chokladbit ur paradisasken och något mer när jag är sugen.. Förresten. Denna veckan har jag ju varit ensam om godisätandet :O Du har ju ätit superdåligt denna veckan!!!! Och jag har ju MASSOR av utmaningar denna veckan. Det kan du inte förneka. Tänk att äta lagad lunch varje dag, mat man inte har en aning om den är god. Tillsammans med MASSOR av barn som du måste visa att det är normalt att äta och att jag tycker det är gott. Jag får inte visa några känslor att det är jobbigt. Hallå, vem tror du kommer ha ångest?!



Blir det inget Tyskland? Alltså man måste faktiskt förstå sina anhöriga. KLART SOM FAN att de blir besvikna när man inte klarar det man ska.

Jag ska inte göra ett skit förutom praktiken. Börjar ju åtta varje morgon och slutar inte förrän fem så jag lär vara rätt trött.



Vad bra att du tagit bort bilden! Tycker jag verkligen att du ska ta tag i det där med peppandet. Göra lappar som jag =) Skriv ner mål! Då har du något att göra på dagarna. Vi MÅSTE sätta upp mål.



vA? Van Helsing? Fattar inget :P Jag är nog lite efter här känner jag.. Men visst är det snyggt med tatueringar, BROLLE GRRRR!



Tur han har en trevlig kompis nu då ;) Har han hört av sig? BLir det något mer dejtande?



Och hörru nu min älsklingssandra!! Klart du kan rycka upp dig. Det är du och ingen annan som kan göra din dag till en bra dag. Det blir ju vad man gör det till. Ingen jävla idé att slösa bort sitt liv på att ligga och ha ångest jämnt. Jag blir så jävla arg på den här jävla sjukdomen så du anar inte :( Men ät om du vill det. Då straffar du ångestsjävulen. Och varför ska man inte få äta om man vill? Jag fattar liksom inte.



Jasså? Tror du inte att din pappa skulle bli glad om ni gjorde något bara du och han? Min pappa har ju som sagt ALLT så det finns inget att köpa till honom när han har garderoben full. Om han önskar sig något får han sju saker av det. En gång hade han önskat sig rakparfym. Han fick åtta st. Vi har kort från en julafton, då fick han 32 chokladaskar. Så min pappa uppskattar nog upplevelser bättre. hehe. Han säger att jag blivit så tyst och konstig sen jag blev sjuk. Jag orkar aldrig göra något så han blir nog väldigt glad om vi gör något bara jag och han.



Ja vad fan är det för vänner man har? De suuuuuger! Jag blir så jävla trött. Jag berättade ju att jag var så glad för att en av mina bästa kompisar skulle komma i fredags. Vet du? Hon kom inte. Hon ringde inte ens. Jag skickade sms till henne kvällen innan och skrev att jag längtade så tills imorn. Hon svarade att hon var så glad att jag fanns i hennes liv. Sedan fredagkväll skickade jag och frågade om hon inte kom. Hon svarade inte. Skickade senare att jag var besviken. Hon svarade inte då heller. Kul! Men jag är glad att jag har dig Sandra. Du gör mig glad <3

Tack för en jättefin och uppmuntrande kommentar! Och nu har du ju sagt att du ska äta osten och kexen för mig, så stå upp för det ;) hihiihhi. Du gör mig så jävla glad, jag sitter verkligen och är glad när jag läser det!! För då vill jag också. Jag har fan ätit en frukt ikväll. Tack vare ditt inlägg!!! Och du? Jag måste sluta med mina mängder godis, för det är då jag inte kan äta mat. Så du vet :P

Hoppas att du njuter av kvällen. Och imorn gäller nystart, det är ju måndag!! DÅ ska både du och jag se till att få i oss de där sex målen. ELler hur?!



ALL MY LOVE TO YOU <3 DU är bäst!!

2010-11-07 @ 20:03:18
URL: http://ebbsillon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback