Nu tänker jag ta revanch!





Det kanske inte är supermycket kanske inte vissa tycker, men det är SUPERMYCKET för mig om man ska ta hänsyn till den ångest jag har, för ångest är något jag har gott om just nu!
Men jag tänker äta dehär, och det får svida hur mycket det vill!
Frisk ska jag fan bli!


Kommentarer
Postat av: Petra

Förlååt för mitt sega svar, men har knappt tid att vara inne på datorn :(<3

Gud jag är oxå skit rädd för kolhydrater, fast nu är faktiskt kalorier värre så jag äter hellre massa kolhydrater mer mindre kcal än något med massa kcal :O

Jaa asså så är det för mig ibland oxå, fast jag har börjat fatta att jag kan äta allt med måtta utan att hetsa! Fast det gjorde jag aldrig när jag knappt åt nåt, för då kande jag att jag skulle "passa på" medans jag kunde äta!

Åh gud vad tråkigt :( men man kan ju alltid ta någon kurs eller nåt, och börja prata med folk där! Man får komma på situationer där man kan lära känna folk!

Måste oxå säga att ditt fredagsgodis ser underbart ut, själv åt jag ben och jerrys som gett mig massa ångest nu, men det klarar jag för jag ska banne mig blir frisk och slippa mina jobbiga päron som alltid är på mig, haha ;)

Ha en bra helg! pusss

2010-11-12 @ 23:21:04
URL: http://rremember.blogg.se/
Postat av: caroline

Du är JÄTTEDUKTIG!!!!! fan va bra du kämpar vännen!

2010-11-12 @ 23:41:33
URL: http://ledsenflikkastankar.blogg.se/
Postat av: Cilla

Sv: Ja, vi vill ju vara stolta kvinnor och stola över våra kroppar. ;) Dessutom, är det mycket snyggare med former än att var asom ett blekt streck. :)

Du är grym vännen, fortsätt trots ångesten så ska du se att du kommer över vinna allt i slutändan. <3 Stor kram!

2010-11-13 @ 00:03:19
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: Emelie

Gumman, du är ju hur duktig som helst!! Vad glad jag blir!



Vad kul att mässan var bra för övrigt. Tänkte igårknäll att "fan, jag vill också dit", men insåg gång på gång att jag inte har pengar.. teeeh. Tråk.

Men du får leta, leta leta, efter någon fin italiensk pastarestaurang. För helt ärligt var pastan jättegod, jag är säker på att du hade älskat den. Nästan lika mycket som din älskade kebab (MIN älskade kebab med, haha). Nomnom!

2010-11-13 @ 08:19:53
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Helena

Bra gjort, gumman!:D själv blir det naturgodis för mig ikväll, utmaning! Har inte ätit godis på ett bra tag, inte ens naturgodis men det känns inte så läskigt faktiskt så det kommer säkert gå bra!:)

Vad ska du göra idag?

Släktkalaset är inte förrän imorgon så jag får väl peppa upp mig själv inför det idag! Sitter och målar naglarna just nu, lite snygg får man väl va imorgon;)

puss<3

2010-11-13 @ 10:45:44
URL: http://cocconut.webblogg.se/
Postat av: Emilia

SV:Tack detsamma! :):)

Kramis

2010-11-13 @ 11:49:55
URL: http://miliaa.webblogg.se/
Postat av: ebba

Hej min älskade :D Sitter här och mår asigt illa. Japp, jag har vart i godiset :D 300 gram godis för att vara exakt. Resten sparar jag till ikväll. Men vet du?! Jag är knappt sugen. Jag var knappt sugen när jag köpte det.. Men alltså jag måste ju äta någon skit för att gå upp i vikt. Måste ju göra tillägg. Och eftersom jag vägrar näringsdrycker får jag köra på mitt godis. Men jag mår illa. HAHA, jag kastade ut fem godisar genom fönstret för jag mådde illa bara jag kollade på dom. Jag känner verkligen att jag gjort enorma framsteg denna veckan med maten.

Bläablä, här regnar det. Jag HATAR regn, men det ska inte få förstöra dagen. Idag är vi glada. Eller hur gumman :)



Vad härligt det låter! Och vad bra att du hittat ett bröd du gillar. Kan du inte våga dig på det idag då? :) Göra en supersmarrig lyxmacka till lunchen? Du är modig!! Du är fegis Sandra =)

hahaha :D Du får kolla på ringen varje gång du är deppig och bara ge dig fan på att det ska bli en bra dag. I början när jag fick mitt armband använde jag det jämnt för det är verkligen jättefint. Men sen fick jag för mig att de var otur att ha på sig det, så nu har jag bara det när jag typ ska göra någonting. Inte när jag bara går hemma. Jag fick det av mina förre detta bästa vänner. Kallar dem knappt vänner längre så =)

Vad duktig du är gumman! Att du åt all kebab =) Det är ju det viktigaste! Kebaben och dressingen..

Vad bra att det var gott det du åt igårkväll då :) Då kanske det blir lite chilichoklad idag med dÅ? Inga kaneläpplen :O Why? DU är galen!! När man har tillgång till det.. hahaa :D Jag blir bara glad om du äter dem. Du kan äta för mig också..

Oj har du sådana bajsproblem? HAHAHA! Vilket jobbigt problem. Jag brukar också vara hård i magen så det var faktiskt riktigt skönt att få ut skiten igår :D Hahahhaha! När jag åt normalt så bajsade jag flera ggr varje dag. Trodde jag hade något problem för att jag bajsade så mkt. Men vad skönt:D Brukar sitta med en bok och bli sittande! HAHHA!

Ooooh då får du ta kort på de där chipsen så jag får se hur de ser ut :) ELler va sjöen? :O Kan det vara de jag vräkte i mig för ett par veckor sedan? Typ en brunfärgad påse? ELler va man nu säger. Inte världens färggladaste iaf.. För det var 90 gram.. Och de smakade bacon! Fanns typ i två olika smaker bara. Kan det vara de? TA kort på påsen och berätta sedan hur de smakade :) Det blir dagens gottis? Vad blir det mer? För 90 gram är inte mkt att hänga i granen ;) Kanske en lagom portion chips men då måste man ju ha godis till :D

De där naturchipsen jag berättade om. Det är 45 gram i. Mamma brukar äta typ 4 sådana om dagen. hahaha, men det är ju lite lagom storlek om man vill ha lite mellis. Varför spara? Det är onödigt :) Du har ju hela skåpet fullt. Så passa på med bartömning, så du kan fylla på sedan! ALltså min stackars paradisask. Jag har dissat den som fan det senaste. Har inte alls varit sugen på bitarna där i.



Jaaaa, usch jag blev svinrädd när du skrev om den upplevelsen. Usch, jag har ju också tänkt så lite hastigt. Men snabbt slagit bort de tankarna, för finns det något mer egoistiskt mot sina nära och kära? Och liksom vi får ju bara ett liv. Varför slösa bort det? Sjukdomen ska inte få förstöra mitt liv. Känner mig grymt inspirerad idag. Men hoppas verkligen att du kan få några tabletter eller något. Så att du slipper känna så. Till mig kunde de inte skriva ut några för jag var för underviktig just då. Jag fick istället något som jag skulle ta när jag trodde jag skulle få ångest. Tror du de hjälpte? Nej det var bara rena sömnpillren. Orkade inget när jag hade tagit dem.

Visst just nu mår jag illa av allt godis. Att jag alltid ska proppa i mig så fort :P Ångesten kryper i mig. Men jag skiter i det. Jag skiter så jävla mycket i det. För jag vill komma ur detta helvetes liv. Jag tänker sätta på en bra film, slänga upp fötterna och lägga mig i soffan under en filt. Vet du någon bra film? Kanske man skulle hyra en? Dansbandskampen är inte mitt favoritprogram ;) Hatar lördagar!! På tvn alltså.

Men vad bra att du ä'r sugen på lördagsgodis! Då ska du ju givetvis köpa det. Jag var ju så dum. För jag var verkligen inte sugen på godis.. Men så kände jag, att det är ju lördag så jag var tvungen :P Är fan sugen på glass.. Det äter jag knappt aldrig längre. Kanske blir det ikväll?

Ja du får hålla tummarna för mina två rätter imorn! Men jag vet inte om jag pallar efterrätt direkt efter huvudrätten liksom.. Det gör jag säkert iofs. Men ångesten kommer vara stark därefter. Men heja, heja gå emot!



Men det låter väl jättemysigt!! Har du en nära relation med din mormor? Det är ju supermysigt och betydligt mer givande att ge bort sådana saker. Lite umgåstid är aldrig fel!



Kalkon? Hmm njaa.. Visst jag kan äta det. Men jag är ju som sagt ingen köttmänniska. Sån där grillad kalkontyp gillar jag. Som det är skinn på :D Jag älskar skinn på kyckling, mumma. När jag var liten fick jag alltid allas skinn.

haha :D jaaa dfet är läskigt att inte veta vad man ska få. Men de får sin mat från en restaurang så jag tror inte att det blir någon oätlig mat. Du vet när kronprinsessan var här för några veckor sedan åt de på just den restaurangen skolan får mat från.



Sket han bara i att höra av sig alltså? Hade ni bestäömt något?



Klart att du ska till mataffären idag när det är lördag och allt. Så du kan handla precis exakt det du känner för! Wrap till lunch och criscuts till middag?

Affärerna öppnar på onsdag. Jaa! Och det är så härligt att det säkertk ommer massa nya sorter. Jag älskar att gå in i affärer jag aldrig varit i innan just för att det finns andra sorter än de jag brukar ha att välja på :P Här har vi ju inte se många olika affärer att välja på liksom. Ingen karamellkungen :(



HAHA :D Tur man har sina föräldrar. Jag frågade mamma om hon ville följa med på harry potter men hon var inte så sugen på det :P Hon gillar inte sådana filmer. Men om jag tjatar så följer hon säkert med.. Önskar att jag och du hade kunnat gå. Åååh varför bor du inte närmare? :( Du har fan i mig blivit en av mina allra närmaste över bloggen på bara ett par veckor. Hur sjukt är inte det?

Fan har du någon aning om när vi började prata? Vi borde ju ha ett jubileum som vi firar våran dag på ju!! Äter massa gott =)



Ja, jag har faktiskt också varit med barn för några år sedan.. Men det är superhemligt. Inte många som vet om de.. Det var det värsta jag någonsin varit med om. Men jag håller med dig. Och nästa kille jag träffar ska vara mannen i mitt liv. Men hur träffar man han? Kontaktannons? haha!



TÄNK INGA DYSTRA TANKAR! Idag är det lördag och då är vi glada och unnar oss. Inte tänka på några kalorier idag :) Vad ska du se för film idag då?

Jag ska ta det superlugnt idag.. Plugga lite, om jag orkar. Måste verkligen egentligen men är inte så tagg ;) Till frukost åt jag nötter och fil. Sedan har jag ju vräkt i mig en stor påse godis nu så jag får nog vänta lite innan jag lagar lunch.. Men jag ska iaf äta pommes och hamburgare idag för det är jag sugen på!!



PUSS OCH KRAM TILL MIN FINASTE <3

2010-11-13 @ 12:33:36
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: Maja

Du fixar det lätt gumman, ser sjukt gott ut!

Puss<3

2010-11-13 @ 17:11:08
URL: http://farbeyondthestars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback