Nu är jag hemma igen efter en lååång dag

Hej snyggisar! har varit borta och iväg heela dagen, hade tänkt sätta mig med godis och chips nu och se Idol, tänkte skita i bloggen idag men jag saknade er för mycket!

Mässan var superkul! vi var där från kl 13 till kl 18, haha massor att titta på! och jag gick där och pekade åt mamma: smaka det, smaka det. haha(A)
Mamma ville göra en hälsoupplysning, men sen kom vi fram till att jag inte skulle göra de, skulle nämligen få reda på kroppsfett, BMI, vikt osv. De hade inte blivit såå kul kanske.
Jag såg Anna Skipper också, inte speciellt smal om jag får säga de själv:P
Jag köpte the också titta:

Hihi ett som heter sleepytime, det hjälper en att somna :)
Ett pepparkakethe gottis va :D
Och ett med acai som var skitsupergott! Nu ska drickas the!

Sen köpte jag en ring:


Okej man ser inte vad de står på den men det står : Idag är en bra dag.

Idag var en bra dag! trots att jag inte vågade provsmaka ett enda dugg:( Eller joo jag smakade sån celsiusdricka typ sån man har innan man gymmar eller nåt nivet?

Efter mässan åt jag och mamma, kebabsallad blev de, ovanligt va?:O Blev lite besviken att vi inte hittade nån annan bra restaurang:(

Haha och nej de är inte enda såsen jag har på, man fick den som i en skål, och den hade spillts ut lite där:P
Åh jag mår fortfarande inte helt okej, och det är tråkigt att jag inte vet vad jag ska göra imorgon, det betyder att det kommer bli en ganska deppdag :/
Vad ska ni göra i helgen?
Puss!

Kommentarer
Postat av: Pixan

åååh, pepparkakste lät gott!! (å rätt i tiden med 6 veckor kvar till jul..)

2010-11-12 @ 21:07:44
URL: http://pixans.blogg.se/privat
Postat av: Helena

Naw vilka söta te-förpackningar!:) Pepparkakste lät mums, har du smakat det än?

Jag ska på släktkalas i helgen, fatta jag är redan nervös!:S Men jag hoppas det kommer gå bra, maten där ska jag fixa fast efterätten skippar jag, känner att jag inte klarar det än.

KRAM!!

2010-11-12 @ 21:27:51
URL: http://cocconut.webblogg.se/
Postat av: A

Tack! Efter flera månader av beslutsångest så läste jag det här inlägget och JUST det här inlägget, just bilden på DIN kebabsallad fick mig att bestämma mig! JAG SKA BLI FRISK! TACK!

2010-11-12 @ 22:32:01
Postat av: ebba

Hej min fina prinsessa. Äntligen helg och åååh vad jag har saknat dig!! Men nu är det helg och jag har mer tid =) TJOHO!

Var det typ en hälsomässa? Fick bara mamma smaka på allt? Inte Sandra? hihi, din lilla fegis!

Vilket bra budskap på ringen. Nu får du använda den varje dag och när det är jobbigt så kollar du bara på den. Jag har ett armband som det står never ever give up på. Det brukar inspirera mig :) Men vad skönt att det ändå var en bra dag? Kebabsallad, BRA Sandra!! Sådana saker gör att jag blir stolt över dig. Fortsätt så! Åt du hela? Var den smaskig? :) Och vad är det jag läser? Deppdag idag? nejnej, idag är ju en bra dag :D Eller hur?! Njut avv livet och bara göra det vi vill.. Vi skulle ju ha en kalorifri helg`= inte tänka på kalorier. Ditt fredagsgottis såg jättegott ut!! Hur gott är det inte med naturgodis alltså.

Men shit vad dåligt jagm ådde igår :( Det måste vart all deg jag satte i mig. Fattar du hur dum jag kände mig`? :P Min handledare förbjöd barnen att äta av degen för att de skulle få ont i magen då. Så äter jag massor! jag älskar ju deg :P Och när jag gick och sköljde ur skålarna slickade jag dom till sista droppen. Jösses vad sjuk jag är!! Men idag mår magen bättre. Det är lördag. Vad innebär lördag min älskade Sandra?! LÖRDAGSGODIS!!! Idag jävlar ska det frossas i godis och jag är så jävla laddad. Snart blir det godisaffären :D



Men nu gör du mig rädd :O Vad är det för dumma tankar du hade? De vill jag aldrig höra talas om igen. Lova att skriv till mig nästa gång du tänker så. Usch jag blir så ledsen när jag hör att du mår dåligt. Du förtjänar inte det. Vi måste bli friska, gumman du betyder så mkt för mig!!

Verkar jag sur på dig? :O NEJ, det är jag aldrig!! Förlåt om jag är hård. Jag vill så gärna bara att du ska äta ordentligt och så blir jag arg när du inte gör det. Då får jag skälla, när ingen annan gör det. Någon måste ju ;) Det får bli jag som bryr mig!



Vad fuskigt att du har tre namn. Då har du ju namnsdag tre gånger, tre presenter. Det är lite fuskigt tycker jag.

Kan du inte fira med en bakelse i helgen då? :) Du och din pappa kanske kan äta det imorn? Och älskade Sandra, du måste lära dig att inte bryta ihop när det inte blir som du tänkt. Du måste kunna tänka om, okej då tar jag något annat. Mycket av sjukdomen sitter ju där. Men det är otroligt viktigt att kunna gå emot den där känslan. Jag vet att det är svårt. Men det är jättebra träning. Du vet vi skulle ju fika med pappa på söndag. Jag tyckte det skulle bli asjobbigt. Men nu vill mamma att vi ska äta tvårätters på en restaurang istället. Det känns skitjobbigt. Vi hade ju bestämt att vi skulle fika och jag hade till och med bestämt vad jag skulle ha. Men nu blir det mat istället. Jag vill bara bete mig som en barnunge, skrika näääää nu följer jag inte med. Tror till och med att det bara fanns två maträtter som ingår i fars dag menyn. Men fasiken jag får väl vara glad att jag vet det redan idag iaf så smällen inte kom imorn. Och jag tänker inte bete mig som en barnunge. Jag får helt enkelt vara glad åt att bli bjuden på mat och försöka njuta av det.

Jag är jätteglad att du åt kalkon :D Det är MYCKET bättre än yoghurt och jag är glad att du kämpar så bra. Men tänk på att du ska äta yoghurt och en kalkonbit till frulle någon dag också :D Det är inte så svårt om du tänker efter =)

Blev det någon mer mat än kebaben igår då? Vi måste ju bli bättre på att äta de där tre obligatoriska måltiderna iaf. Sedan får de andra mellanmålen komma när de kommer. Men de där frukost, lunch och middag måste vi försöka få i oss. För varandra <3

Och älskade Sandra. Jag vet själv hur det är!! Ibland orkar man helt enkelt inte. Men jag väntar och finns för dig ändå. Det vet du ju!! JAG ÄR INTE SUR!!!

Men fasiken. Vet du? De brukar alltid lägga ut matsedeln för nästa vecka en vecka innan i tidningen. Denna veckan har de inte gjort det.. Jag har lite smått panik. Nu vet jag inte vad som väntar på måndag :(



Jag är glad på dig Sandra! Varför är Fredrik sur nu då? Jäkla stolle!



Criscuts idag? :D Vad gott! MEn lova mig att äta frukost och lunch också :) Detska jag + godis!! Har du planerat vad du och din pappa ska äta imorn? Jaaa, de lösgodisarna är super! Det kommer bli så himla kul nu när de öppnar nya ica och willys här. Det innebär ju nytt godis :D Undrar vad det blir för sorter.

Alltså man måste ju sätta upp mål för att komma någonstans. Jag vet inte om 60 är mitt slutgiltiga mål. Mitt mål kommer att vara att vara frisk. Att jag mår BRA, kan äta det jag vill när jag vill. Där är målet. Jag försöker att acceptera att en siffra inte är farlig. Klart att 50 är ett realistiskt mål för dig!! TÄnk på att när du väger 50 är du fortfarande underviktig och det vill du ju inte vara!



Hahha man ska inte dömma filmer =) Den är säkert bra. DU får recensera den sedan. Harry är ju grym ja :D Jag vill gå på den nästa helg, men har väl ingen att gå med..



Personalmötet var jätteintressant. DOck hetsade jag ju smör utav bara helvete men va fan det var i förrgår och det har jag lagt bakom mig nu. Det blev som sagt ingen tacos igår.. Jag var dels alldeles slut efter den jobbiga veckan, men också satt jag ju på dass flera ggr.. Så jag skippade det.



Stackars din syster. Kanske förklarar hennes humör lite också?



Nå min fina underbara Sandra. Hur lägger du upp dagen? Mat? Och vad ska du hitta på? :)



MASSA PUSSAR OCH KRAMAR TILL DEN BÄSTA <3

2010-11-13 @ 09:39:32
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: J I L L I Z

Godmorgon, hur mår du idag? kollat mina nya videoklipp btw? :D

2010-11-13 @ 10:26:32
URL: http://jilliz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback