Hemma igen! och massa mätt i magen!

Hej allihopa!
Nu är jag hemma igen, och aa dagen har väll varit sådär kan man säga.
Var inte precis som jag väntat mig men ändå fin...
Vi började med att gymma lite, (allihopa jag måste förtydliga att jag endast tränar EN dag i veckan och inte mer än 40 minuter)
Här är jag när jag har lite tråkigt när jag väntar på att mamma och syster är och köper en macka hihi:

Jag fick med mig en tidning från friskis som var jätte...kul :)

Sen åkte vi för att spela Bowling.
Min syster slog väll två "slag" sen ville hon inte vara med längre och tänkte åka hem.
Men hon stannade och jag och mamma spelade på.
Här är mamma in action:

Sen skulle vi äta, då blev de jobbigt somfan :/ Fick panikångest.
Jaa tyvärr:(
Så mamma och syster åt en varsin kebabrulle, jag satt brevid och andades i en fyrkant som Birgitta lärt mig.
Men sen gick vi till ICA, där jag köpte en såndär färdiggjord wrap, den innehöll kyckling, bulgur, sallad och aioli med majonäs :O! Men jag åt den iaf! petade bara bort halva brödet men all majonäs och skit åt jag!

Här är en lite lagom mosad wrap...

Sen valde min syster att inte följa med på bion heller, och jag blev väldigt ledsen, men jag och mamma gick tillsammans och vi hade det mysigt ändå!


Här är jag och mammi:)
Och här är mitt biogottis:




Popcorn, naturgodis och Cola zero! jag åt upp allt! varenda smula!
Och nu sitter jag här och är asgodissugen:O :(

Och jag har ångest också! fast att jag vet att jag nog egentligen ätit för lite idag?:O eller de kan jag väll omöjligt ha gjort med alla dedär fettogrejerna! :O

Nu ska jag skynda mig att svara på alla era fina kommentarer!
Puss!

Kommentarer
Postat av: maria

Vad har hänt mellan dig och din syster? Det verkar som ni är osams eller ngt ;(

2010-11-03 @ 22:00:56
Postat av: bulimihelvetet

sv: jag vet, jag älskar att ha massa saker att göra hela tiden. men åh, gumman stackare. stoppa inte fingrarna i halsen, det är det sämsta du kan göra.

så håll dig borta om det hjälper dig! :D



jobbigt med ångesten men jag tycker du jobbar på bra. men ändå kanske lite lite mat och lite mycket godis? kanske, jag vet ju inte.



men du är ändå så duktig. och de dåliga stunderna går ju som tur är över:) kram

2010-11-03 @ 22:16:07
URL: http://bulimihelvetet.devote.se
Postat av: caroline

du är så fin =)

2010-11-03 @ 22:48:51
URL: http://ledsenflikkastankar.blogg.se/
Postat av: bulimihelvetet

sv: vad bra :) och jodå, jag vet.



och nejnej, jag menar verkligen inte att du äter mycket godis och jag tycker det är hur bra som helst att du trotsar ana. verkligen super ju, så himla duktig är du. jag vet bara om andra som när de skulle bli friska började äta godis men fortfarande bara jättelite vanlig mat. och även om man då trotsat ana lite grann så blir det ju fortfarande inte helt bra och man får också svårt att gå upp tillräckligt i vikt. och jag menar inte att det kommer bli så för dig, du är ju så himla stark :) men jag vet att man lätt kan lura sig själv att man är friskare än vad man är om man äter mycket godis. kram :D

2010-11-03 @ 23:09:59
URL: http://bulimihelvetet.devote.se
Postat av: saga

åh du verkar ha haft typ samma för dig idag som jag, bio med mamma! Visst är det mysigt att umgås med päronen sådär ibland?! :D du verkar har ruskigt bra naturgodissmak också, du har mina favvosar ;) kramar<3

2010-11-03 @ 23:35:50
URL: http://lillaliv.blogaholic.se
Postat av: Anotherana

Åh du är så duktig :D och jättesöt!

2010-11-04 @ 00:05:31
URL: http://anotherana.webblogg.se/
Postat av: Malin

Åhh, hej igen Sandra! Blev så lycklig för din kommentar, kan inte sluta le, liksom ;D tihi! Nu ska jag försöka att inte vara borta mera, då saknar jag dig och alla för mycket! <3

Jag har läst din blogg, och du har VISST varit stark. Lunchen gick kanske inte som du förväntat dig, men du ÅT iallafall, en wrap, och det är skitbra! Med majonäs och allt :D och sedan, på bion, massa gottis! Är så stolt över dig, du förtjänar varenda smula gumman, för det är UPPÅT du ska!

Det går sådär för mig. Måste ju säga att det går bättre än det gjorde innan jag startade bloggen. Tankarna börjar ändras något, det blir framsteg på det sättet. Jag vet att jag förtjänar att må bra - jag måste bara påminna mig om det tusen gånger om dagen. Med maten går det sådär, det går i perioder. Ibland kan jag inte äta alls, ibland alla måltider på en dag. Det beror helt på. Men jag försöker att ta det som det kommer. Det här är ändå stora framsteg för mig, och jag tror att det kommer bli ännu bättre då jag kommer till Capio. Då ska det bara gå framåt, inga baksteg, haha!

Ja, pizza- och chokladkväll slår väl allt annat ;D tihi! Vi fixar det här, för vi har så mycket att se fram emot i våra liv, som ÄS inte kan vara inblandad i. Därför måste vi utrota henne nu. We can do it. Massa, massa kramar & pussar till dig <3

2010-11-04 @ 06:54:45
URL: http://whateverittakes.blogaholic.se
Postat av: ebba

Sandra, Sandra starkast är min Sandra! Ska sjungas med bamses melodi.. Hahahahha, den har jag haft på hjärnan sen igår.

Du är så himla fin, vet du det? =) Mysig tröja du har :D Är det favvisen? Jag lever i en tjocktröja jag köpte på gina förra året.

En gång i veckan 40 min är alldeles för mkt när man inte är frisk. Det vet du med, tror inte ens att jag behöver säga det.

Vad tråkigt med din syster :( Varför blev det så? Det kanske blev fel med maten där? Du gillar väl kebab? :O varför låste det sig så? Det hade väl varit jättegott!

DU åt definitivt för lite ja. Du kommer att ha gått ner mkt i vikt Sandra :( Det vill du väl inte?! Men mumma vilket gott naturgodis, du vet ju vilka de bästa bitarna är iaf ;) För det är väl mina kaneläpplen? Jag äter aldrig bara 12 bitar, det är du som är mesig ;) Jag brukar äta 30 bitar, MINST! Åt du verkligen upp hela popcornpåsen SJÄLV?

SJÄLVKLART vill jag att du ska komma! Dock har jag fått reda på att jag ska ha tenta innan jul :( Måste kolla upp lite hur mkt som ska läsas och vad. Men vi ska absolut ses och gå på jul på liseberg:D Tjohoooo vad jag längtar!!! Det är ju tur att jag inte har praktik i december för då hade det blivit svårare, men va sjutton du är viktigare än min tenta :D

Jaaaa men du äter ju bara musli :P du kan ju äta det flera ggr per dag. Jag äter ju annat istället. I´m always here for you baby! Det vet du!! Så jäkla tråkigt när man verkligen suttit aslänge och skrivit så försvinner allt. Visst är det kul att skriva, men inte samma sak två gånger om!! Det gjorde faktiskt att jag kom i säng mkt senare igår :P Är sjukt trött idag!

Absolut! Det var bra att du tog med godiset iaf =) Tycker du ska peppa dig själv med lite mysgodis idag. Det bör du äta när du ätit så dåligt det senaste. De här sista dagarna innan praktiken tänker jag köra på all in! Idag ska det bli en stor godispåse. Den första torsdagen i varje månad har vi något som heter slättatorsdag. Då är affärerna uppe lite längre och så är det billigare godis. Får väl passa på ;)

De borde införskaffa ett kylskåp i affärerna där de har choklad. Eller så får man smyga in ett lager bakom alla drickorna nån gång när man handlar och hoppas på att de ligger kvar nästa gång man kommer :P Eller så får du göra som du säger. En väska med kylklampar i ;)

hhaha, vad ville du bli när du var liten då? Jag vet inte om jag har en sångröst att tala om heller men det är ju askul att sjunga. Jag älskar verkligen singstar !

Det är det vi måste bli bättre på. ATt kunna ändra på det vi hade tänkt från början. För när vi gör sådana saker, det är då vi tar stora segrar. Om man liksom ställt in sig på att äta chips och istället skiter i det och tar en påse godis. Det kan ju vara skitsvårt men det är då man vinner =)

Nej nudlar är inte så onyttigt :) Pasta är ju inte så onyttigt. Tänk på allt godis man sätter i sig. DET är onyttigt. Men värt det :P Man blir ju så mätt av mat, av godis blir man hungrig igen..

Bra att du packar med dig peppburken på lördag!! Se till att ha bra godis i där nu. Ska du inte åka och handla lite godis snart igen? :D

Nej men det är skitkul att läsa dina inlägg :) Även fast det inte står nåt vettigt ;) HAHAHA! Joo, det är kul att följa ditt liv, så det så!

Ja men visst är våra långa meddelanden helt superbra! MAn vill ju svara direkt också och inte vänta i flera timmar för då dröjer det ju så länge tills man får nästa liksom. Du ser vad vi är bra för varandra :) hihi, det är underbart när man får känna sig betydelsefull!

Jag tycker synd om mina föräldrar med. Det är ett helvete man utsätter dom för.. VERKLIGEN. Man inser verkligen inte hur mkt man skadar dom. Men kolla på min mamma, hon har ju brytit ner sig totalt. Och det är mitt fel, tyvärr. Usch jag känner mig så hemsk. Men pappa säger att jag ska låta henne vara ett tag och prata med honom istället.

Ja, jag vet inte jag har väl inte varit sjuk så där jättelänge heller. Tankar att man borde gått ner 1 kg eller 2 har väl funnits länge. Men jag gick ju ner ordentligt förra sommaren/hösten. Det är väl ungefär lika länge som för dig?

Jo men det är härligt med de allra minsta barnen också :) Det är så mysigt när de allra minsta skolas in när de är så där drygt 1 år.. Och sedan se hur mkt de utvecklas, lär sig prata och så där. Helt fantastiskt. Och så när de säger att man är deras favoritfröken o.s.v. TOPPEN! Man får verkligen mkt i utbyte.

Hörrudu? Jag tror att den där killen bara vill ha det allra bästa och finaste. Och det är ju du, så varför skulle han inte vilja ha dig liksom?! Det hade jag också valt om jag kunnat :D

& gud vad mysig din kalender låter alltså. Då kan du ju välja MAAAAAASSOR och allt du verkligen, verkligen vill ha!! Det låter bra med paradisasken där ;) hihi, en sådan kan dock räcka länge.

Faktiskt är det ganska lätt att göra biskvier :) Det är många moment som min mamma brukar säga, men det är lätt! Och resultatet sedan, det kanske du borde föreslå att du och din mamma bakar ? :D

Jag håller med dig, om man får välja tar man godis och chips framför fika. Men på veckorna om man inte vågar sig på chips eller godis kan man ju ta en kaka för det är ju bara naturligt. Det gör ju alla!

haha givetvis känner jag igen det där med godis och hunger. Det är läskigt. Därför ska man ju äta maten före. Men när jag köper en godispåse, måste jag bara nalla några innan maten. Och då kan jag fan inte sluta :P Igår åt jag ju jordnötstopparna, kaneläpplena, paranötter med yoghurt, chokladhasselnötter, chokladrussin och så massa läppar ;) Idag vet jag inte vad jag ska köra på för gottis än. Har inte riktigt bestämt mig! Vad ska du köra på?



Ååh vad jag skulle känna mig hedrad om du åt av budapesttårtan och att du verkligen älskade den som jag gör :)

Lova mig att aldrig väga så lite igen!!! Jag ska aldrig gå under 50. Fyfan!! Och du vill väl börja på dagvård?! Klart att du vill!!!! Då måste du äta sex mål mat. BÖRJA IDAG! En testdag, du klarar det.

Nu ska jag dinera frukost ;)

PUSSAR OCH KRAMAR TILL VÄRLDENS FINASTE OCH BÄSTA <3

2010-11-04 @ 07:59:33
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: Emelie

Du, du har definitivt ätit för lite idag! Vadå, tror du det där är nog för en frisk tjej, va? Så oroa dig inte, Sandra, du borde snarare försöka öka lite. Ingen middag? Bara en wrap och lite godis+popcorn?



Dock måste jag säga att jag tycker du var SÅ duktig som åt fast du hade sådan ångest (tänker på wrapen). Även fast du pillade bort massor (aja baja!) så åt du, du tog dig samman. Jag blir så glad!



Vi får skälla lite på din syster, jag tycker hon bangar för mycket. Du är ju en urskön tjej, klart hon älskar dig, vet du. :]

2010-11-04 @ 09:00:43
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Elin

Då är det bara att ta med dig som var bra av kvällen, bion och naturgodiset och glömma resten, det dåliga det är inte för mycket det du ätit, så andas bort ångesten. Det är inte värt att få ångest över något så fint.

synd med din syster med tanke på dina tankar om det innan. eller?

kramar

2010-11-04 @ 10:12:20
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: saga

svar: japp vi körde på middag ute, åt en urgod pasta med fläskfile och kantareller i philadelphiaost sås, huuur gott som helst! Vännen, klart att du ska klara att äta ute, övning övning!! :D popcorn är sjukt bra för själen, själv satsade jag på en redig godispåse istället. Nam! Kramar<3

2010-11-04 @ 11:50:33
URL: http://lillaliv.blogaholic.se
Postat av: Joanna

oooh shiet vad fin du är Sandra! :O jag fattar verkligen inte varför du ska sitta och ha ¨ngest nu, du är en underbart vacker tjej!!!

vart bor du förresten? kram;, joanna!

www.anorexiaa.blogg.se

har bytt blogg nu ;)

2010-11-04 @ 17:54:34
URL: http://flickanimittinre.blogg.se/
Postat av: Anonym

du verkar jätteduktig. <3

2010-11-17 @ 13:41:29
URL: http://fuckyeahskinnybitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback