Diagnos Anorexia Nervosa

Med hetsätning/självrensning, panikattacker, ångest, deprission.
Jaa vad mer?
Det var detta Stepwise hade visat på, vad visste jag inte redan lixom?
Det var ett tungt möte idag, jag mår inte alls bra men jag är iaf bra på att dölja de säger Birgitta (Y)
Vi pratade mycket idag och Birgitta uppskattade min ärlighet och hon har verkligen förstått nu hur dåligt jag verkligen mår, jag sade som det var, att det går skit med maten och att varje mål mat är en jävla plåga och att jag inte klarar nånting och att jag fegar med soppor.
Hon sade att det är inte lätt att handskas med allt detta på en gång, så hon förstod mig när jag sade att jag bara inte kan äta, vill undvika så mycket ångest jag kan.
Vi pratade även om fortsatt behandling, vi har ju pratat om dagvård men nu ska vi även börja kolla på inläggning.
Hon sade att hon hade hoppats att vi kunde klara detta utan det men vi börjar tveka nu båda två.
Men tror inte jag kommer få läggas in, är inte så underviktig..
Sen ska jag få en tid till läkaren och få piller också, det behövs.
Och alla som tror att jag är så himla bra och så himla stark, de är jag tyvärr inte, har nog aldrig varit svagare än såhär faktiskt.
Så nu vet ni det.
Jag vet ärligt ingenting just nu, vet inte hur jag mår, vad jag vill, vad som händer med mig just nu.
Jag känner mig som "utanför mig själv" känner mig bara helt lixom apatisk.

Förlåt, borde inte skriva när jag är såhär, men jag tänkte att de va väll kanske endel av er som undrade hur de gick för mig idag.
Vägdes ej, det blir nästa gång.

Vill be om ursäkt för mina kanske lite korta svar med kommentarer och så, jag vet lixom inte hur jag ska skriva, vill vara glad och possitiv typ helatiden men jag vet lixom inte hur man gör längre, kan inte ens fejka ett leende just nu..

Efter mötet gick jag och mamma på stan, sen kom syster också. Mamma och syster åt på tacobar, jag åt ingenting.
Detta har jag köpt idag varjefall:

Två par skor till mig så att jag ska iaf va lite varm om fötterna i vinter?
Om jag ens kommer palla mig ut...
Ett etui för kort och så till syster i julklapp och ett presentkort på bio till syster och hennes kille i julklapp.

Dessa skor har jag tidigare garderat mig med, fallom de blir istid lixom:


Puss!

Kommentarer
Postat av: minna

Det var ju jättebra att du sa som det var till henne! Det är svårt att berätta allting om hur man mår, men det är ju bara då man kan få den hjälp man behöver. Modigt! Hoppas ni kommer fram till nån bra lösning för dig. Det finns ju fler dagvårdsenheter än Idun tex. Det finns en där personal lägger upp mat och sitter med vid varje måltid, mer stöd helt enkelt.

Och du, man behöver inte vara glad och positiv jämt, det är det ingen som är. Jag tycker att du ska vara STOLT över dig själv och att du vågade vara så ärlig.

2010-11-16 @ 19:16:17
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: h2o

älskade vännen.

du är visst stark. för några veckor sen åt du INGENTING och du hade inga planer på att bli frisk. nu kämpar du, du gör något för att bli frisk.

tänker på dig<3

2010-11-16 @ 19:39:34
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Åh, Sandra.. Jag som trodde det gick så bra. Det verkade verkligen så på dig, på din attityd, dina texter.. Jag är ledsen att det är så svårt.



Fungerar det inte hemma måste något annat göras. Kanske inläggning vore någonting? Du har ändå kommit en lång bit på vägen från att inte äta någonting. Och nu har du viljan. Det är det viktigaste.

2010-11-16 @ 19:51:49
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: ebba

Hallå? Sandra, vad är det jag läser??? Nu blir jag nästan arg på dig!! Ska du ge upp bara så där? Ska du låta en jävla skitsjukdom ta över ditt liv och krossa dig? Jag ska säga dig att idag hade jag bestämt mig för att svälta av någon konstig anledning. Men imorse när jag gjorde i ordning mitt mellanmål så blev jag så sugen på fil så jag åt 3 dl fil med massor av flingor och sylt. Sedan tänkte jag att nej nu ska jag inte äta mer idag. Men det gjorde jag Sandra. Jag åt och dessutom hade jag med mig en pingvinstång (rabarbersmak) som jag åt och tänkte på dig hela tiden. Jag tänkte slänga halva men jag åt upp hela. När jag kom hem tänkte jag bara lägga mig ner. Jag var så svag och kände mig svimfärdig. Så sa jag till mig själv JAG VILL BLI FRISK! Om jag inte kan få i mig mat så får det fan i mig bli godis. Så jag gick och köpte en stor jävla påse bara för att säga emot ångestdjävulen. Och DET ska du också göra. Du ska inte sluta kämpa, Sandra. JAG kämpar för dig. Jag tänker på dig och du ska fan inte ge upp så lätt.

Jag vet att du mår dåligt. Jag gör det med. Jag har ALDRIG mått så dåligt som jag gör nu. Men jag tänker inte ge upp. Vi får ta en dag i taget. Jag finns här hjärtat. ALLTID! Du är min stöttepelare och då får du fan inte ge upp så enkelt. OKEJ?! Det känns lite som att allt rann ur dig när du fick berätta för Birgitta. Du kände att jaha nu vet alla, nu behöver jagi nte äta någon lunch heller. Hallå? Var är kämparsandra? Åt helvete med anorexin. Åt helvete med diagnosen. DU SKA UPP! Du ska äta gumman. Ät godis då!! Får du inte i dig mat så ta godis. OCH du är VISST underviktig så ini norden. Och har du den inställningen kommer du att bli MER underviktig. Vill du verkligen slänga allt du kämpat åt helvete? NEJ, det vill du inte!! Jag vet att du är stark, du får bara inte ge upp!



Fina stövlar du har köpt. Jag frös som fan idag på praktiken.. Jag hade t-shirt, tröja, polotröja + 2 tjocktröjor och frös. Jag vill inte. Jag kan inte vara ute. För att jag fryser. Jag kan inte slappna av. Jag orkar inte hjälpa barnen. Jag är svag. Jag vill inte ha det så här längre. Det krävs förändring och en jävla vilja. Jag säger som min psykolog. Det går inte att förändra ensam. Men man kan göra det tillsammans. Och jag lovar dig gumman, jag finns ALLTID för dig. Jag vill kämpa med dig. Allt har blivit lättare med dig vid min sida.



Jag skäms för mitt bmi. Det är väl typ på 15,8-16,1 just nu tror jag. Inte bra. Det ska UPP! JAG LOVAR. Ska du inte få något ångestdämpande då? Jag kunde inte få något så där som kan bota ångesten eftersom jag var för underviktig. Men Theralen att inta innan måltider. Tycker inte att de hjälper dock. Men de borde du väl också kunna få? Förstår inte varför du inte skulle kunna få.



Du är ju en glad och fin tjej Sandra! Varför ska man inte få äta det man vill ha? Nämn EN bra anledning!! Nästa vecka fyller min mamma år, då blir det tårta igen. Men vad äcklig man är eller? Jag har ångrat mig flera ggr och tagit upp ur soporna. Jag är ju som en riktig luffare.



Du var ju superduktig som åt kycklingen i söndags =) Och visst var det gott? Varför ska du INTE äta då? Jag tycker att du ska försöka äta MINST ett lagat mål mat om dagen iaf. Du kan, det har du bevisat. Det gäller bara att ta fram den där jävla viljan som du har!



Jag tror visst på att du kan få ångestdämpane. Du kan ju ta mina annars ;) Jag hatar tabletter så ini norden. Jag är ju inte sjuk varför ska jag ta dem? ;) Nej men saken är att jag tycker verkligen inte att de hjälper. Blir bara så jävla trött av dem.



Han verkar vara som en cp-kille. Kanske gör det det ännu lite svårare att kämpa? Men skit i honom. Det finns ju massa andra fina killar. Jag sprider gärna lite glädje istället. Hoppas att jag kan det!! Tänk på att jag åt den där pingvinstången för dig idag! Jag tyckte inte att det var det bästa godiset jag ätit, men helt okej :P



Alltså egentligen behöver jag jobba, för jag behöver verkligen pengarna.. Men alltså, jag mådde så jävla dåligt när jag jobbade där i somras. Jag hetsåt varje gång jag jobbade. Det är på ett ålderdomshem.Alla pensionärer hade ju godis på sitt rum och jag åt, åt, åt, kunde inte sluta!! Åt upp varenda gamlings godis. Och måltiderna som serverades. De fick ju efterrätt varje dag som jag moffade i mig. Särskilt på helgerna då det alltid var typ chokladmousse, tårta, cheesecake med mera. Sedan var det otroligt jobbigt både psykiskt och fysiskt så jag vill inte jobba där mer :( Personalen som jobbade var också jätteelaka.



Jo men anledningen till salladen var faktiskt för att jag visste att jag ville ha tårta efter OCH ostbågar och sallad innan. Och hur mkt ångest hade jag inte fått då? Om jag först hade ätit mig vrålmätt och sedan efterrätt och förrätt?



DU är INTE alls normalviktig. Det vet du också. Kan du inte försöka ge matschemat en chans? Om du ger dig fan på det, så tror jag faktiskt att du klarar det gumman. Du har ju två fina föräldrar som kan hjälpa dig!



Idag var inte lunchen heller så god men ÄGGET var förbannat gott :D Jag älskar ägg. Imorn blir det örtbakad kummelfilé med vitvinssås :) Det låter bra på pappret iaf. Sedan ska jag både till ica och willys och handla godis! Farligt för mig Sandra. Varning för hets och dåligt mående imorn. Men det är väl onsdag? Om du äter får jag med ju :D



2010-11-16 @ 20:26:21
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: ebba

Hmm jag är inte så sugen på de där puréerna faktiskt. Vet inte varför jag köpte dem? För att det var billigt och kändes kalorisnålt? ANorexin styrde mig nog lite. Jag tror jag gillar vanlig frukt bättre. Men jag får väl ta dem utöver någon gång när jag känner mig stark.



Mysigt med julshopping idag. Men vet du gumman? När man julshoppar INGÅR lunch eller fika. Det är ju det som är höjdpunkten med shoppingen. Skämmes på dig! Imorn ser du till att ta hand om dig ordentligt om du ska gå hemma. Inga tycka-synd-om-dig-själv-tankar och inget negativt! Jag ska ju ändå läggas in! NEJ, KÄMPA!!



Mysigt med speldag :D Synd att det inte blev något Tyskland då :( Kan du inte gå på bio igen? Harry Potter ville du väl också se? Man måste se till att göra något kul så att man har något att se fram emot. Jag är så jävla glad att det är tisdag kväll för nu har halva arbetsveckan typ gått. Jag har bara 8 dagar kvar stumpan!! Imorn vid lunch har halva praktiken gått. Jag läääängtar!!



Jag gillar inte te :P Så det är nog ingen bra idé =) Men varm oboy är gott. Hur går det egentligen med utmaningarna du fick? Utmana dig själv lite och sluta fega ur. Den Sandra känner jag inte! Jag vill se styrka och glädje!



Ja alltså det där med vikten. Det var otroligt pinsamt. Jag har gått ner sedan jag var sist där ja. I somras, i augusti vägde jag typ 2 kg mer. Hon såg det på mig sa hon. Att jag gått ner. Och gud vad jag skämdes. Men jag var nere redan i september/oktober sedan gick jag ju upp när jag var hos brorsan om du kommer ihåg!! Men alltså vissa bloggar får mig att vilja gå ner i vikt igen. När de skriver om hur lite de äter och så.. Det tror jag att du också påverkas av. LÄS INTE DET! Vi måste peppa varandra gumman. Jag tänker gå upp i vikt på allvar nu. Jag menar det.



Gumman, du ser!! Du hade det ju jättemysigt med din pappa. Ta vara på det och gör det oftare. Fråga om ni inte kan göra något i helgen igen?

Jag förstår precis vad du menar med hets. Jag hetsar ju var och varannan dag. Och det känns typ omöjligt att påbörja de där sex målen. Om jag lägger mig mätt så vill jag inte ha något när jag vaknar. MEN, man ju blir ju hungrig igen.. Framåt lunch dagen efter brukar jag bli sugen igen. DÅ får man försöka att ta det då. Gå emot ångesten. Man måste börja någonstans. GÅ emot!!



Då tycker jag du ska fika med kladdkaka ju =) Denna veckan borde du ge dig på den där julkladdpepparkakan. Det vore väl smaskigt? Kanske imorn på din onsdag? haha :D jaa det med chipsen tycker jag låter bra=)

Pingvinstängerna köpte jag rabarber, lakrits, jordgubb och smultron tror jag. Men jag är inte så mkt för sådana godisar egentligen. Tror att det var för din skulle jag köpte dem :P Tänkte så på dig att det bara gick av farten.



Vad kul att börja med kalendern nästa vecka :D tjoho, nästa vecka är jag glad för då är min sista praktikvecka, HURRA!



Bit ihop och motivera dig själv nu gumman! Jag finns här. Skriv till mig när ångesten är jävlig så svarar jag så fort jag kan!!! LOVA ATT INTE GE UPP: KÄMPA!!!! FÖR OSS <3 Om du fortsätter kämpa ska vi ju ses och gå på jul på liseberg snart, snart, snart. Men då måste du lova mig att kämpa för jag vill inte ha en Sandra med anorektiska tankar på besök!!!!!!!!



ALL MIN STYRKA TILL DIG <3 DU är den bästa jag vet..



PUSS OCH KRAM <3

2010-11-16 @ 20:27:33
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: Maja

Bra att du kunde prata med henne, men en sak ska du veta. Man kan inte väga för lite för att läggas in, senaste gången jag lades in vägde jag som jag gör nu, alltså hade ett bmi på typ 19. Så du ska inte tro att du "väger för mycket" för att läggas in.

Kämpa på gumman!

Puss<3

2010-11-16 @ 20:33:41
URL: http://farbeyondthestars.blogg.se/
Postat av: Elin

åh vännen <3

önskar det fanns något jag kan göra, men jag vet att det inte går så du får minnas att jag tänker på dig och att du i alla fall har mååånga som tänker på dig.

vad tänkte jag mer säga? eh. jo. håll fast vid birgitta. vet själv att när tiden när du varit inlagd ett tag kommer, då kommer du behöva någon som håller i trådarna när du ska träffa alla nya människor som kommer ingå i ditt team. eller vad det nu kallas där du hamnar.

jag tror på dig, kramar

2010-11-16 @ 21:29:10
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: M

Förvänta dig inte för mycke av dig själv, förut åt du ingenting och du har gjort jätte stora framsteg! Njut av dom framstegen och låt dom sporra dig till att fortsätta kämpa. Det är okej att må dåligt ibland, de måste man göra för att kunna inse när man mår riktigt bra. Det är också okej att man inte är glad och positiv hela tiden.Man får gråta! jag tror på dig fina du! Styrkekramar<3

2010-11-16 @ 21:51:51
URL: http://meandmybody.blogg.se/
Postat av: Elin

Orkar inte skriva en lång kommentar idag. Skriver en senare, där jag ska förklara för dig hur jag tänker om inläggning. Har som sagt varit där inne i 8 månader och lite mer. Inget jag är stolt över, men jag har lärt mig mycket av det. Vad gäller din, så så länge du stannar på vikten du gör nu så kommer nog du ha stor makt i om du vill läggas in eller inte.

Tills dess den kommentaren kommer, minns att jag tänker på dig, och att jag tror på dig. Alltid.

kramar

2010-11-16 @ 21:59:26
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Elin

Ingen toppendag för oss nej. Imorgon hörs vi och då kommer det vara bättre! Jag är nog inte i skolan så länge. Har prov dock. Tills dess, kämpa.

kramar

2010-11-16 @ 22:16:26
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: fröken ana

apatisk och allt annat du skriver kan jag också känna mig. Gäller att försöka hitta sig själv...igen.



Fina skor, älskar UGGS. mina är sönder så kanske får köpa nya :) thihi



Hoppas du nu inte missförstår mig som Lilly gjort och lagt ut en massa onödiga personangrepp om mig.



Må bra!

2010-11-16 @ 22:43:04
URL: http://frokenana.blogg.se/
Postat av: Hanna

Stora stora styrkekramar!

2010-11-17 @ 09:03:57
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback