Dax att dra!





Puss på er!
Och förövrigt har jag inte ens lyckats välja var eller vad jag ska äta, haha åh vad bra Sandra! :P

Kommentarer
Postat av: Emelie

TÄNK, att du kunde sluta när du inte ville ha mer! Stor eloge! Tänk, framsteg hela tiden. Hur skönt? Snart kommer du verkligen kunna äta precis det du vill ha, VARJE GÅNG, rätt mängd och vara nöjd och lycklig efteråt.

Och snart kommer även ångesten försvinna, och du är det bara du, livet, och njutningen. Tänk dig, Sandra :)



Varför blir du ledsen för att du jämför dig med oss och inte känner dig som en anorektiker? Vill du VARA en anorektiker?!

Du vet lika väl som jag att du är sjuk och har anorexi, men att du lyckas äta sötigt och ändå överleva, det är ju EN BRA GREJ. Det betyder att du är en anorektiker påväg att BLI FRISK. Så mycket bättre än alla de anorektiker som inte vågar, för vad lever de för egentligen? Om du jämför dig med dem borde du bli glad, inte få ångest, dumsnut.



Jag hoppas det går bra för dig idag, och att du kan njuta av fars dag på din fars vis, tehe.

2010-11-14 @ 16:48:41
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Helena

sötnöt!<3 jag hoppas du och din pappa hade en trevlig dag!:)

2010-11-14 @ 18:04:07
URL: http://cocconut.webblogg.se/
Postat av: ebba

Hej gumman! Här sitter jag och mår skitilla. Fattar inte vad det är med mig. Känner mig trött så borde väl gå och lägga mig. Brukar må så hemskt illa när jag är trött. Så jag får väl snart börja tänka på refrängen.

Men jag var nyss skitduktig och tog mitt kvällsmål. Jag brukar ju alltid ta en chokladbit på kvällen. Det gjorde jag, men jag tog ett päron också och ett glas saft. Känner mig som sagt inte hundra och då kanske det är bra med lite näring? Jag mår så illa och är egentligen jättemätt från lunchen. Men allvarligt. Jag har gått ner lite i vikt och jag ska upp det igen. Jag har lyckats ikväll men ja imorse när jag vaknade kände jag mig så svag. Då insåg jag att det fan är FARLIGT att väga så lite som man gör. Jag hade tryck mellan brösten och kände mig helt matt. Då tryckte jag i mig massa naturgodis och hade sjuk ångest. 500 gram naturgodis innan lunch. Inte bra när man ska bevisa att man äter. Jag hade verkligen tänkt ta en ordentlig maträtt som jag inte ätit på länge. Men jag fegade ur. Det har ju varit en sjuk vecka för mig. Jag har ätit lagad lunch VARJE dag denna veckan och det blev helt enkelt för mycket med friterat. Men fan vad onyttigt jag åt till. På förrättsbordet stod en skål med ostbågar. Jag tog en hel skål och tog om tre ggr. Sedan var det en skål med nötter och salta pinnar. Och så ananas och gurka och MASSOR dressing. Sedan fegade jag ut och tog räksallad. Men jag sa att jag inte ville ha så mkt grönt utan mest räkor :P Jag åt upp NÄSTAN allting. Inte det gröna och inte alla tomater och inte RIKTIGT alla räkor. Men all gurka och ja nästan alla räkor. De var inte goda :S De smakade inte färskt för fem öre och ändå åt jag upp nästan alla. Sedan åt jag upp varenda spår av all dressing. MEN jag smakade på mammas potatisgratäng och syrrans friterade räkor. Så nog åt jag i alla fall. Till efterrätt tog jag TVÅ tårtbitar. Det var två olika tårtor och jag kunde inte bestämma mig vilken jag skulle ta. Sedan var det en skål med choklad som jag tog. Så du ser att jag ätit massor idag ändå. Men faaaaan varför mår jag så illa? Magen känns inte bra!!!

Usch jag ser inte fram emot imorn. Jag har panik. Jag pallar inte. Lagad lunch IGEN. Snälla ge mig kraft. Men jag slutar tidigt imorn för jag ska till min psykolog. Har inte vart där sedan i augusti så det är lite nervöst.

Alltså jag kollade mitt senaste blogginlägg. Jag hoppas verkligen inte att du tog illa upp att jag skrev om dig. Jag har inte läst mina kommentarer än så jag vet inte om du reagerat :P MEN, just när jag skrev det hade jag panik. Om du tog illa upp kommer jag att skriva ett nytt =) Jag menade iaf inget illa. Men när du skriver att du är glad att du inte äter så mkt då känner JAG mig som en som är frisk och bara låtsas.

Vet du om att du är sjukt snygg? :D Fast jag blir rädd när du ser så smal och benig ut runt axlarna. Lova att lägg på dig lite =)

Sitter och håller tummarna för att du har det riktigt mysigt just nu. Att filmen är bra och att du har fått i dig någon god mat.

Så, nu ska vi se på din kommentar här =)

Idag finns alltså ingen anledning för dig att ha ångest då! Om du inte överåt menar jag. Har du ångest så är det ingen riktig ångest. Det är bara framtvingat för att. Skönt att du klarar att inte hetsa som jag är så jäkla bra på! Hate myself for that!!

Jag förstår egentligen inte det där med smör. När jag var frisk åt jag ju aldrig så där? :P Men nu har det helt plötsligt blivit gott. håå chips, de MÅSTE vara räfflade. Är hundra gånger godare då. Men gillade du inte chipsen? :O Vad tokigt :P Jag har aldrig smakat äckliga chips. Tur att du hade en reservplan då.. Förstår inte att du är så kräsen. haha, när du kommer hit kommer jag ju äta upp alla dina rester. VI får köra på säkra kort annars kommer jag ju rulla fram.



Hmm nej det med kokostopparna har jag aldrig märkt? Gillar du de ljusa eller mörka bäst? :D Jag är inte JÄTTEförtjust i dem..

Jaha, nu har jag spanat in de där toffesarna. Förstår inte hur du kan vara så duktig att lägga fram bara ett par godisar och äta upp dem. Jag fixar inte det!!! Jag måste ha många, många, många. Varje gång jag äter godis köper jag en stor godispåse, äter upp allt jättefort, får ångest och äter typ inte mer den dagen. DET tänker jag sluta med!! Vet du? Mamma hade köpt en tårta hem som hon villet att jag skulle komma och äta av ikväll. Herregud. Jag pallar inte mer. Shit vad det är mkt nu. Har du ätit upp din bakelse?

JAG hörde att bageriet här fått in lussebullar. DET ska jag köpa till helgen. Jag längtar fortfarande sjukt mycket!!



Åååh då får du göra biffar åt oss :D Det är mycket gott. Men jag är dålig på det :P står ju bara och äter medan jag lagar maten.

Äsch när det gäller smör och så tänker jagi nte på kalorier. Det är väl vad man är van vid. Om det liksom är päron eller äpple skiter jag i vad som är mest kalorier i. Jag äter päron för att jag tycker det ärgodare. Är så trött på att äta det som är minst kalorier i. DET ska bli både din och min utmaning till oss själva. INTE kolla kalorier. Det kan du väl vara med på? :) haha :D Ica och Willys stängde här idag så nu går det inte att handla på två dagar. Jag var på ica och köpte ett stort lager med chokladkakor. Det var ju 50 procent. Herregud vad mkt choklad jag har. Och massa giriga, snåla pensionärer som bara kommer och handlar när det är billigt. Hatar dem! Men vet du vad jag köpte mer? Pingvinstänger. Tänkte på dig när jag köpte dem :P DU har fel sötnos. Finns inget som slår kaneläpplena. Och tätt efter kommer då jordnötstopparna. Vilka nötter gillar du bäst?



HOppas du var jättemodig och valde något som du verkligen tycker är gott ikväll!

Haha chipsprovning låter INTE som något för mig. Jag kan ju som sagt inte sluta. idag när vi satt på restaurangen och var hur jävla mätt som helst satt jag bara och önskade att jag kunde få mer ostbågar. Men pinsamt att gå ännu en gång till buffebordet när det var fullproppat med folk. Sedan tänkte jag smita hem till mamma och pappa och äta mer när jag trodde de hade åkt hemifrån. Som tur var så var pappa hemma. Annars hade jag fortsatt hetsäta. Gissa om jag hade mått dåligt då nu? Så det är jag tacksam för. Fattar inte att man inte är nöjd när man är mätt. Nej då vill jag bara fortsätta.

Gillar du inte beasås längre nu då? Fan sås är ju som godis. Skitgott.



Okej =) Jag går så sällan på bio och ser film överhuvudtaget. När jag hade min gamla kille var jag besatt av film. Jag laddade hem varje dag, säkert fem filmer. Hade varenda ny film på datan innan den ens kommit ut på bio. Nu finns det annat som är viktigare :O Jag måste träna på att se på film och slappna av.



Måste säga att burger king har världens äckligaste pommes! Jag tycker bäst om när de är räfflade och krispiga men flötiga =) Restauranger brukar vara bra på det tycker jag.

Förstår inte varför du har så svårt för gris men kan äta lamm alltså? Fan nu får jag grym ångest när du säger att du inte kan äta efterrätt. Här sitter jag med feta tårtbitar och godis i magen.

Jag tror inte att det är onormalt att inte gilla pizza så mkt eftersom jag inte gjorde det när jag var frisk heller. Men ja, kanske innan jul =) Om jag blir sugen!



BLÄ du får peppa mig för imorn är det tufft igen. HATA MÅNDAG mer än någonsin. Imorn ska vi till skogen. BLÄBLÄBLÄA!



ALlllllllll kärlek och lycka till dig min bästaste finaste vän <3 <3



2010-11-14 @ 19:40:11
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: petris

sv; man tackar, bugar och bockar!;) haha.

såklart det är helg ännu! jösses söndag är ju den största lyxglidardagen i helgen, syndar dagen OCH gottedagen numero uno! hihi, så ja, ät massa gott, njuuuut och lev livet förfan :D



waaah, vilken smalis du är.. du behöver mer kockostoppar, lasagne, potatisgratäng, pommes osv.. höhö nej men. ärligt talat så är du spinkelivinkeli. fast det ser du kanske inte, men lissen to me, I SEE YOU.



hoppas du hade en mysig middag med din pappsi!:)

Puss finis <33

2010-11-14 @ 20:36:13
URL: http://barapetriis.blogg.se/
Postat av: petris

sv; man tackar, bugar och bockar!;) haha.

såklart det är helg ännu! jösses söndag är ju den största lyxglidardagen i helgen, syndar dagen OCH gottedagen numero uno! hihi, så ja, ät massa gott, njuuuut och lev livet förfan :D



waaah, vilken smalis du är.. du behöver mer kockostoppar, lasagne, potatisgratäng, pommes osv.. höhö nej men. ärligt talat så är du spinkelivinkeli. fast det ser du kanske inte, men lissen to me, I SEE YOU.



hoppas du hade en mysig middag med din pappsi!:)

Puss finis <33

2010-11-14 @ 20:36:15
URL: http://barapetriis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback