Det är inte dax för ångest än

Var och handlade nyss med mamma :)
Handlade lite bra att ha grejor till skolan börjar, pennor och block och sånt skit.
Handlade även neskaffe med antioxidanter i, jag gillar inte kaffe ännu men håller på att lära mig, vill vara pigg i skolan och orka umgås med folk, och det är inte alltid lätt när man äter rätt så lite.
Vi beställde även födelsedagstårta till mig, till på Söndag då jag ska firas, alltså en vecka kvar och jag sitter redan här med jätteångest inför det :/
En Whitelady beställde jag, 8 bitars, fast vi är 12 typ så hoppas det räcker, joo det kommer räcka men jag ville inte beställa större så att det blir någon bit kvar, för då lär jag äta den.
Köpte även delicatobollar och så gick jag runt i säkert 20 min och kollade bland kakorna, kakor och bullar är något jag aldrig äter men jag kan ju inte bara bjuda på delicatobollar, så jag skulle välja några kakor jag tyckte verkade goda, men heltplötsligt tyckte jag att alla verkade goda.
Så det blev inga kakor idag, köper de när jag hämtar tårtan sen.
Vill inte ha för mycket jag tycker om heller för då kommer jag inte få plats med de jag verkligen längtat efter, har faktiskt längtat efter whiteladytårta hela året, men man kan ju inte gå och köpa bara för att det är gott :P
Så nu har jag iaf delicatobollar och tårta att se fram emot :)
Har även ben and jerrys hemma .__.
Vill ju ha kladdkaka också men det kommer jag inte orka, men egentligen borde jag köpa det eftersom att jag varit sugen på det i över ett år.
Åh det är Söndag idag och jag sitter och tänker på vad jag ska äta nästa söndag, hur patetisk am I ?
HAHA
Jag får gå och lägga mig tidigt idag så att jag slipper tänka på de dumma godiset jag inte får äta idag :(
Och skoja inte att det var jobbigt att gå i affären idag och inte köpa någonting.

Äh jag måste tänka positivt, äter jag inte idag väger jag mindre imorgon då får jag bättre hjälp.
Plus att jag väger mindre på Torsdag då och då kanske jag kan vara glad på min födelsedag, plus att jag kommer att få äta massor av gott nästa Söndag.
Nu orkar jag inte tänka på dethär mer.
Nu ska jag berätta vad jag ätit idag istället.

Frukost: 1 blodgrape
Och till middag alldeles strax blir det en färdigsoppa från viktväktarna som heter het nudelsoppa, verkar god faktiskt, 114 kcal i hela men jag tar halva så de blir bra :)
Ville egentligen äta typ lammkorv eller så, men jag vet att äter jag det kommer jag att tycka det är okej att äta godis glass och chips sen.
Och det är inte värt risken.

Nu ska jag spela sims så att jag blir upptagen med annat, det fungerade igår varjefall :)
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback