Denna är att rekomendera

Soppan var god!
Jättegod tyckte jag faktiskt och det räckte gott och väl till mig med en halv portion, superbra då har jag imorgon med :)
Den var inte så stark dock men det fixades lätt med cayennepeppar och chili :)
Funderar på om jag kanske ska börja "äta lite mer normalt" imorgon, asså bara litegrann, lite grönsaker eller nåt, så att jag får igång förbränningen ganska mycket tills Torsdag men vi får la se, jag lär balla ur och bara äta soppa och frukt ända fram till Onsdag ändå.
Men ska försöka med lite lite mat iaf.
Det lovar jag, att försöka :)
Nu måste jag nog göra nummer 2 snart, haha, soppan fick igång magen så det bubblar runt som i en torktumlare där i magen.
Tog två dulco igår men fick ingen effekt, så om jag inte får bajsa innan jag går och lägger mig får det bli två till.
Tyvärr.
Imorgon åker jag vid 10 tiden, och innan dess ska jag hinna bada och fixa och färga håret så får inte sova för länge och då får jag inte vara uppe för länge heller, skulle vilja gå och sova nu så att jag inte riskerar att äta godis nu, fast jag känner mig ändå "ganska säker" just nu, är dugen somfan men ganska peppad på något vis så jag tror att jag kommer att stå emot ikväll.
Peppar peppar ta i trä :P
Hoppas ni får en fin Söndagkväll :)
Och ni kan väll be lite extra för mig att jag väger typ... vad ska vi säga? typ 45,7 imorgon bitti? haha det är nog för mycket att hoppas på, 1,1 kilo ner sen imorse, de är nog omöjligt, men man ska inte ropa hej :P
Jag har ju bajs i magen också.
Mycket bajs i dethär inlägget men förlåt :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback