Trist tycker jag

Att de ska bli diskussioner om hurvida min vän är en bra vän eller att jag inte är en bra vän.
Och det är JAG som inte har varit en bra vän, det är JAG som valt ätstörningen, det är JAG som bär ensamt ansvar för att de har blivit såhär, ni har rätt. Jag orkar inte höra av mig och så, för att jag skäms.
Jag vill inte henne något illa, för hon är den bästa jag känner, DÄRFÖR vågar jag inte umgås med henne för jag vill inte göra någonting fel, vill inte att det skulle bli värre än vad de var, och jag ville inte att hon skulle tycka illa om mig.
Och oavsett så älskar jag dig Jenny om du läser dehär, och de kommer jag alltid att göra och jag förstår ditt beslut, jag vet att vi kommer alltid vara vi, när jag är frisk igen.
Så nu har vi fått de klart, och till nästa grej, att jag orkar vara med Alex, jo för att han är den jag VÅGAR vara med, för han har sett mig bryta ihop, han har sett mig svälta, han har sett mig gråta och få paniker, och jo jag skäms här med, men här vet jag att jag får stödet och här vågar jag vara, vågar knappt utanför dörren hemma annars, och här har jag både hans och hans mammas förståelse och stöd.
Nu blev jag lite ledsen faktiskt.
:/
Till dagen i övrigt då, jo Fuegon var superkul, jag stormtrivdes, det gör jag verkligen på gymmet, skulle kunna bosätta mig där.
Korven och tunnbrödet(det ljusa tunnbrödet) och räksalladen var också mumma!
Nu orkar jag inte skriva mer, tänker på er!
Och dig.

Kommentarer
Postat av: camilla

Haha ja lätt att vi ska :D det finns ingen annan utväg jue :D friska ska vi bli!

ÅÅå tycker det är bra att du äter godis idag ändå :D vi får fota båda två idag då, ska verkligen gööra allt för o inte glömma:P haha varför ska du till tre olika affärer? :P jag har fortfarande typ 1kg godis kvar här hemma men inga lysmelk så måste till affären ändå:P

Ska du göra något annat kul än o äta godis idag hjärtat?

Kraam

2011-01-15 @ 06:50:05
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Michelle

Lyssna inte på alla töntar som skriver fula saker (höhö jag vet att det är lätt) men jag har vart där du är och jag hade nog inte gjort på samma sätt men det är ändå en bra idé, lite mer att kämpa för? :) Du klarar det, kämpa bara :D

kramar<3

2011-01-15 @ 08:57:59
URL: http://weightfull.blogg.se/
Postat av: Tove

när kommer du till idun sandra? :) <3

2011-01-15 @ 09:00:13
URL: http://flavigry.blogg.se/
Postat av: h2o

sv: <33



men du, om ni kommer vara vänner föralltid, då har du en sak till att kämpa för eller hur? för nu väntar hon, och då vill du ju bli frisk så snabbt som möjligt. och även om det inte är en tävling, så skadar det inte att snabba på ;) jag vet att du kan, för du är grym, bäst och fantastisk. allt löser sig med tiden<3

2011-01-15 @ 09:32:30
URL: http://vatten.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback