Vecka 1 är avklarad! :)

Asså i Torsdags, jag mådde så DÅLIGT, fan jag hade dödsångest från att jag vaknade till nångång på kvällen, hade sån ångest att jag mådde illa och lixom skakade i hela kroppen, det var inte kul alls.
Tänkte att Åh så skönt att man får komma och prata nu då, men då var han sjuk min behandlare så jag fick inget prat, det var RIKTIGT jobbigt igår med alla mål, när jag stod i köket på Idun för första melliset var jag nära att bryta ihop, jag kände verkligen att all styrka dragits ur mig, att jag lixom blivit urvriden som en blöt trasa.
Men jag åt alla mål igår, jag åt till och med upp allt på lunchen trots att det var andra som inte gjorde det.
Och tjejerna där, fan va underbara dom är! man verkligen känner sig aspeppad av dem och känner verkligen hur lika man är!
Fredagen gick bättre, jag mådde typ asbra! asså efter regn kommer solsken säger man ju? haha jaa de var verkligen så, jag skrattade och var glad, kunde inte säga till Min psykolog vad jag mått så dåligt över dagen innan, för igår då var jag bara så glad, vet inte varför!
Det tråkiga är bara att jag redan saknar tjejerna, jag saknar dom somfan redan haha och det är många dagar tills jag ska dit igen.
Det kommer bli jobbigt och läskigt nu att vara hemma och pröva sina nya kunskaper, men jag har lärt mig så himla mycket! asså majgad, jag trodde inte man kunde göra såhär många förändringar på en liten vecka, men joo tydligen.
Sen vet jag ju att det kommer komma dippar, men just nu orkar jag inte bry mig om det, det får komma när det kommer lixom, för idag, då tänker jag visa stolt för mina föräldrar hur mycket jag lärt mig!
Haha dom blev asförvånade igår när jag inte ens ville steka mitt kött själv, jag blev rätt glad :P

Och igårkväll tänkte jag ta typ yoghurt med musli somvanligt som kvällis eftersom att jag inte vågar mig på sånt som jag kan hetsa av, men sen blev jag ändå sugen på naturgodis.
Och jag tog det! jag klarade av att äta bara en skål och inget hets! jag blev himla glad faktiskt :)

Jusste, jag har fått en ny diagnos nu, inte så kul diagnos men :/ orkar inte gå in på detaljer om det för nu vill jag ju vara glad!

Okej veckans braiga då och allt jag lärt mig:

Ätit både lagad lunch och lagad middag alla dagar! (detta har inte hänt på år)
Ätit mycket kolhydrater, Potatis varje lunch :O jag som inte ens gillar potatis lixom. Jag kommer bli en potatis! En soffpotatis kanske? hihi
Jag har ätit typ 20 skålar yoghurt med musli, nivet 4 gånger om dagen haha ^^
Jag har kunnat prata med min behandlare och vi har kommit fram till lite olika mål.
Jag har inte träningsförbud längre, jag får träna Måndag, Tisdag, Torsdag och Fredag, för att det är med min vän och med min mamma så då kommer jag tillbaka till det sociala också! fan vad vi disskuterade om detta, han tyckte inte fyra gånger i veckan och jag ska försöka dra ner men han förstod hur viktigt det är för mig så det är bra.
Jag har fått högre puls :) 52!
En dag när jag lagade mat kom jag på mig själv att jag vågade ha smör att steka i istället för olivolja:)
Jag skulle handla musli, så fanns inte min, då tog jag en annan jag velat testa lääänge, fast jag har vetat att den innehåller mer men oj vad god den var!

Jaa det är mycket som har varit bra som ni ser hihi! Nu ska jag gå och laga frukost till mamma, hon ska få samma som jag fick imorse:P sen blir det att skriva matschema för veckan, så jag vet vad jag kan laga till lunch och middag :)
Sen ska vi nog handla, hihihi hoppas!

Och så ska jag skriva ett mail, till en tjej, som är bekant till mina föräldrar, eller mamma och pappa känner hennes mamma och pappa, och vi mötte dem på scä's föreläsning, och nu har hon lagt till mig som vän på facebook, så jag tänkte om jag skulle skriva ett mail och visa lite stöd, läskigt men hoppas hon inte tar det fel!

PS. jag skulle lägga in bild på min fina middag igår, men nu går inte de för jag har inte min sladd hemma til mobilen, bajs på det, jag som har gjort feta uppgraderingen haha, DS.

Puss och kram finaste vänner!

Kommentarer
Postat av: Michelle

Asså det finns ju inte tillräckligt mycket ord för att beskriva hur jädra grymm du är tjejen! :D Alla har vi dippar ibland men hur ska man kunna uppskatta och ta vara på tiden som man mår bra ifall man inte har de dipparna? :)

sv: du kommer klara helgen hur bra som helst :D tror på dig!

Föresten, hur gammal är du? :)

Pussar och kramar sötaste<3

2011-02-12 @ 13:03:47
URL: http://weightfull.blogg.se/
Postat av: Elin

Skojsigt vännen, så här vill jag att du ska må! Det är så här du förtjänar att må! bra och friskt och lyckligt och helt och "vanligt".

Hur ser kvällen ut?

kramar

2011-02-12 @ 14:30:19
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Minna

såklart det blir jobbigt då och då med alla förändringar du gör! nästa gång kanske du kan hugga tag i nån annan av behandlarna om din inte är där? så brukade jag göra o det var helt okej.

skönt att det vände sen iaf! jag är imponerad av din styrka, att du verkligen vågar satsa nu, det är superbra!

ska dit "fel" vecka nästa gång, men absolut, om vi är där samtidigt så ska jag kika in :)

2011-02-12 @ 15:24:49
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: Maja

Vad bra att fredagen var bättre än torsdagen, och du har helt rätt, efter regn kommer alltid sol!

Gött jobbat med riktiga luncher och middagar hela veckan, bara att fortsätta i den stilen, och super att du kunde äta naturgodis utan att hetsa :)

2011-02-12 @ 17:06:05
URL: http://farbeyondthestars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback