:/

försök akta dig från kolhydrater om du vill banta:)


Öh, kul kommentar? jag har precis börjat få in kolhydrater i min kost igen, och det är superjobbigt att behöva äta såhär mycket, det var superjobbigt redan innan denna kommentar, nu vill jag ju typ bara dö.
Fet tjej här.

Kommentarer
Postat av: Meryn

Man behöver kolhydrater också! Sen att många blir beroende och överäter godis och sånt som gör att de går upp i vikt, det är en annan sak. Men klart man ska äta både kolhydrater, fett, protein och allt annat. Kroppen och humöret behöver det för att funka :) och så lite som du fått i dig innan behöver du förmodligen mycket mer än du tror.

2011-02-13 @ 14:08:40
URL: http://meryns.blogg.se/
Postat av: h2o

okej, det där måste ha varit jävligt jobbigt att höra. JAG tycker att det är jobbigt och kommentaren riktades itne ens till mig. för vi är livrädda för kolhydrater. men vet du, man blir dum i huvudet utan dem.



och se det såhär istället. om den som kommenterade får uppfattningen att du försöker banta, måste det ändå betyda att du äter FÖR LITE.



ingen frisk människa tycker att du äter för mycket. visst, jättebra att du äter mackor till frukosten också. men 1dl yoghurt med 1dl musli är inte det rekommenderade, det rekommenderade är typ 2dlyoghurt MER plus en halvdl musli till. du äter redan för lite. tro inte fan att du kan skära ner mer. lyssna inte på såna idiotiska kommentarer för det kommer ju tydligen från någon som inte läser din blogg och någon som itne kännder dig ska inte kunna ha den makten över dig. BARA DU HAR MAKTEN.

2011-02-13 @ 15:03:34
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: h2o

förresten, såg nu vem kommentaren var ifrån och hon har kommenterat hos mig med förut. hon läser inga bloggar, hon kommenterar bara för att få läsare till sin. hennes ord betyder ingenting. men kommentaren hon lämnade hos mig gjorde också ont. vi får helt enkelt försöka tänka att hon faktiskt inte har någon aning om hur vi lever, hon vill bara ha läsare.

2011-02-13 @ 15:05:48
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: Malin

Ta inte åt dig tjejen, fortsätt vara stark. Kram.

2011-02-13 @ 15:38:06
URL: http://mfrisells.blogg.se/
Postat av: en blogg om viktminskning, kost & träning

hej! ville bara be om ursäkt! läste inte igenom din blogg speciellt noga. men tycker du verkar äta så lite mat och då är det bättre du drar ner på kolhydraterna och äter massa kött,fisk,kyckling med grönsaker i och få i dig bra fetter och blir mätt i stället:)

2011-02-13 @ 15:56:19
URL: http://lowcarbdiets.blogg.se/
Postat av: Elin

Antagligen är människan megafet själv och vill trycka ner resten för att hon känner sig dålig själv eller så är hon dubbelt så sjuk än "vanliga" ätstörda och inte bara ätstörd utan sjuk i huvudet med. Ätstörda som vet att dom är ätstörda gör som du och jag, och resten som läser våra bloggar, stöttar varandra för att vi SKA få i oss mat som gör våra kroppar helare och mindre sargade. Så skit i det där offret, du ska bli frisk, då äter man kolhydrater. Du har lång väg kvar till friskheten Sandra, den blir inte kortare och du slipper inte ångesten fortare om du låter bli kolhydraterna. Dessutom verkar människan lagom dum i huvudet som inte fattar att dom som vägt närmare 40 kg redan vet att man inte ska äta kolhydrater om man tänker bli sjukare. Annars hade man inte kommit ner dit alls. Så låt människan vara dum i huvudet ifred och inte låta henne påverka dig, hon förtjänar inte att påverka dig.

Kramar

2011-02-13 @ 16:17:33
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Michelle

Åhhh nej sicken tönt! Och palla att den kommenterar igen ? "hej! ville bara be om ursäkt! läste inte igenom din blogg speciellt noga. men tycker du verkar äta så lite mat och då är det bättre du drar ner på kolhydraterna och äter massa kött,fisk,kyckling med grönsaker i och få i dig bra fetter och blir mätt i stället:)



" Asså vafan ?! Om hon läst igenom bloggen varför fortsätta komma med idiotiska tips egentligen?

Ursäkta, blev lite smått förbannad nu ^^ Vet att det är svårt men du ska inte ta åt dig från idioter som tror att de vet vad de pratar om..



Du är söt, snäll, omtänksam, vacker och alldeles för värdefull för att lyssna på sånt trams <3

Pussar finaste<3

2011-02-13 @ 16:20:55
URL: http://weightfull.blogg.se/
Postat av: Agnes

Åh, alltså den där kommentaren kan ju vara dagens skämt. Seriöst. Du behöver kolhydrater likväl som allt annat! Utan kolhydrater fungerar inte kroppen alls! Och du behöver verkligen inte dra ned på någonting, snarare tvärt om. Ät och försök att njuta av det, för det är du värd :)

2011-02-13 @ 17:18:06
URL: http://vilsenagnes.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ta inte åt dig av den kommentaren. jag fick precis samma kommentar. ngn som kopierar o klistrar runt för o få läsare. <3

2011-02-13 @ 17:19:11
URL: http://nastydiary.blogg.se/
Postat av: Maja

Usch fy fan för sånna kommentarer. Vi ska äta ALLT! Och kroppen klarar sig inte utan kolhydrater, man behöver saker ur ALLA delar av kostcirkeln, inklusive socker, fett m.m. Allt är viktigt!

Puss<3

2011-02-13 @ 17:20:42
URL: http://farbeyondthestars.blogg.se/
Postat av: camilla

Kroppen behöver kolhydrater så det så :D vilken dum kommenatr, sånt gör mig så irriterad!



Gumman jagblir så glad när jag läser din blogg, det känns verkligen som du fått ny kraft och enerig, du låter så mkt gladare och du gör bara hela mig så glad :D min inspiration :D du är helt fantastisk :D tillsammans klarar vi detta.

Pussar på dig min sötnos <3

2011-02-13 @ 17:34:29
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Twiggy

Åhh du, lyssna inte på sådana där kommentarer. Den som skrev den kan inte ha någon som hellst verklighetsuppfattning. Fortsätt att kämpa mot friskheten nu vännen och i friskheten så ingår kolisar, protein och fett. Så är det:)



puss och kram<3

2011-02-13 @ 19:39:26
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Lena

Försöka att lära dig "tackla" sådana där dumma kommentarer. Tyvärr kommer de nog alltid att finnas. Boken Mattilåtet är ju en riktig "mat-bibel" och där beskrivs väldigt tydligt att man behöver alla näringsämnen för att de skall verka bra tillsammans. Vår hjärna, nervsystem och muskler behöver ständigt tillskott av kolhydrater. Ge kroppen det den behöver för att få ut bästa effekten av den. /Kram

2011-02-13 @ 20:03:56
URL: http://lenasbloggsvar.blogg.se/
Postat av: linda

Bry dig inte, man kan äta ALLT (såvida man inte är allergisk då..) Lyssna inte på sådana kommentarer, det är människor utan insikt i sjukdomen som fäller kommentarer som den, kanske inte tänkt att förstöra för dig, men jag vet hur det känns. en kommentar som den blir oftast så mycket viktigare än 30 stycken som peppar dig åt rätt håll. Men du kommer klara dig, helt klart!!

2011-02-15 @ 21:05:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback