VILL NI VETAAAA


Jag mumsar på dessa! har vågat smaka alla! och jag gillade alla förutom en liten fyrkantig grej med kokos och cashewnötterna doppade i choklad var inte så goda :P dessutom var dom vanliga cashewnötterna för lite salta så bytte ut dom mot lite jordnötter istället.
Men förstår ni?! Jag vågar och det är Tisdag!! :O

Mamma ville också kvällsfika med mig :)


Hihi vi har så myyysigt :)

Kommentarer
Postat av: Elin

Bra tösen, det går åt räll håll. MED vikten också, du ska ju upp för att bli frisk. Någon ny utmaning för dagen imorgon? Vadkommer hände på SCÄ?

Gjorde ett prov som sög som jag inte kommer få bra på, sen har skolan studiebesök på ett hotell i stan. Vi ska äta hotellfrukost. Hotellfrukost innebär ungefär en buffé som finns på båtar. Gruvar mig för hur jag ska lösa det. På tre månader har ingen i skolan sett mig ta in något mer än vatten i kroppen.. Hur ska jag göra?

kram

2010-10-19 @ 22:21:14
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Cilla

Jätte bra finis, nu kämpar du åt rätt hål. <3 Fortsätt utmana och säga ifrån mot ana. <3 Kram :)

2010-10-19 @ 23:11:57
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: elin

grattis! :>

2010-10-20 @ 00:15:53
URL: http://anotherround.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sandraaaaa, VINST! stor segerkram

Fan, vad du är duktig! Jag blir så imponerad, och känner att jag måste ta igen lite med extra gott idag!



Hahaha.. Åh. Pojkvännen gillade det inte. Pappa sade: "Du har klippt dig.".. Aja, så är det med det! Ska bli roligare att se vad skolkamraterna tycker ^^

2010-10-20 @ 05:31:01
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: petra

ÅH sandra vad du är BÄST! så jävla stolt över dig. DU GJORDE DET!? WIHOOOOoo :D 1-0 till dig!



big hug!

2010-10-20 @ 08:06:19
URL: http://trueanolife.devote.se
Postat av: ebba

Ååååååh vad glad jag blir!!! DU ÄR BÄST, vet du det? :D Jag är SÅ stolt över dig. Visst var det härligt att bara sitta och njuta? Nu tog du ett steg i rätt riktning, så jäkla grym alltså! Men fyrkantiga med kokos? hmm, vad kan det vara.. Håller med dig om att cashewnötterna med choklad runt är lite b. Det är bara chokladen som är god. Nöten inuti smakar inte som en cashewnöt. Och äpplena?! Visst var de goda!! Jag älskar dem och så de där paranötterna med vit youghurt runt mest. De måste du prova.. Så himla gott att låta dem smälta i munnen. Bananchips är faktiskt riktigt gott också, och så jordgubb med vit choklad runt. Och hasselnötter överdragna med choklad. Hahaha, jag är knäpp! Fantasier ;) I början när jag blev beroende av naturgodis så försökte jag med att köpa de sorter jag trodde skulle vara äckliga så att jag inte skulle äta så många. Jag köpte de där gröna wasabinötterna, FYFAN vad starka och hemska de var första gången. Nu älskar jag dem med. Konstigt!!

Hmmmfff, jag tror nästan att mitt godisskåp slår ditt ;) Jag har 10 olika chokladkartonger, 8 olika marabou 200grammare, ett antal andra chokladsorter, massor av olika smågodispåsar, chipspåsar. Ja jag vågar nästan inte kolla. Folk tycker att jag är galen! Men det är som du säger. Jag blir besatt av att handla något gott varje gång jag går till affärn.

Och jag känner också igen mig såååå väl! Med att längta tills nästa mål. Jag skulle också kunna äta dygnet runt. Jag fantiserar också om mat och drömmer. Svårt att koncentrera sig på plugget då.Mitt problem är ofta att jag inte tillåter mig själv att äta och istället blir så jävla hungrig att jag måste slafsa i mig maaaaassor fort,fort och hinner inte njuta som jag vill!

Hörrudu?! Sallad är ju nyttigt. Och bröd måste man ha i sig om man vill bli frisk. Tänk heeeeeela kostcirkeln nu!! Hur gott är det inte med tårta med massa grädde i då?! Jag älskar budapest och prinsesstårta. Men det är sällan jag unnar mig det..

Det är inte lätt att komma ihåg allt man frågar om när man skriver med olika så där. Men jag har gått på en mottagning men jag fick sluta där eftersom de inte tyckte att jag visade tillräckligt med resultat. De ville att jag skulle läggas in eller så fick jag sluta där. Så nu ska jag börja hos en psykolog här där jag bor i nästa vecka. Jag bor i ett litet samhälle som heter Vara, det ligger typ vid Skara ( a la bert karlsson ). 10 mil från gbg. Fasiken vad härligt att bo nära sthlm! Kan du ju shoppa massor och har massa godisaffärer nära dig :) Vad blir det för godis på torsdag? Vad ska du göra idag?

Pusssss bästaste du <3

2010-10-20 @ 08:18:27
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej, fina, fina Sandra!

Förlåt att jag inte har svarat på dina kommentarer :( blev så glad över den du skickade igår, där du frågade var jag höll hus. Tack för att du bryr sig och finns! Jag har varit "borta" några dagar, har inte mått så bra och fallit tillbaka. Men jag har läst din blogg och följt varje steg du tagit, haha.



ÄR SÅ SJUKT STOLT ÖVER DIG VÄNNEN :D du är så grym! Det med att du åt sallad ute, köpte naturgodis och åt det, fast du aldrig provat förut och fast det var tisdag! :D åh du är så duktig! Fortsätt kämpa, du fixar verkligen det här, det tvivlar jag inte en sekund på! Tusen kramar <3

2010-10-20 @ 08:18:58
URL: http://whateverittakes.blogaholic.se
Postat av: petra

ja sjukt bra kämpat!:D

ja men då är förbränningen igång och det tackvare lite fruktgodis?;)



jag har tyvärr ingen bra dag.. men jag kämpar på så gott jag kan ändå. dock blir det inga tajta jeans för min del eftersom jag bara går hemma hela dagen..



hoppas din dag blir bra finis!

2010-10-20 @ 10:13:35
URL: http://trueanolife.devote.se
Postat av: petra

ja det får man verkligen ha! annars vet man ju inte när man mår bra om man inte mår dåligt ibland..;)



vi måste kämpa på ändå pluttan. Kram på dig!

2010-10-20 @ 10:22:02
URL: http://trueanolife.devote.se
Postat av: bulimihelvetet

jättebra! du är så duktig :)

2010-10-20 @ 21:11:12
URL: http://bulimihelvetet.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback