Vad gillar jag för mat?

Jag vet inte vad jag gillar för mat längre :(
Ligger och funderar på vad jag vill äta för mat på Söndag
Men jag vet inte vad jag tycker om längre, jag kan tänka på en maträtt och tänka åh vad gott och nästa tanke som kommer är att nää det är ju inte så gott egentligen.
Jag prioriterar godis och glass just nu, men det är ok, bara jag äter.
Ellerhur?
Jag intalar mig detta varjefall, men nu är det ju inte Söndag än så jag kanske har blivit sugen på någon riktig mat tills dess.
Annars har jag massor av kakor, godis och glass att se fram emot.
Nu är jag sjukt trött.
Dax att sova snart.
Puss

Kommentarer
Postat av: Lisa

Känner igen mig, godis och sånt är alltid gott.

Det roliga är att jag egentligen alltid varit väldigt petig med maten, gillar egentligen inte så många rätter. Men när man är inne i äs och inte ätit på några dagar så verkar all mat vara så underbart gott.

Jag kunde ligga och fantisera och dreggla över mat som jag egentligen inte alls tycker om.

så nu när man väl äter så vill man bara äta godis och sånt.

kram

2010-10-01 @ 23:43:20
URL: http://farfromperfect.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Hallå på dig! Såg att du hade ställt en fråga i Emelies blogg och jag tänkte bara skriva mitt svar här ;) Ang. om man går upp fort i vikt.



Jag gick från att inte äta särskillt mycket alls till att gå på SCÄs schema som är på nästan 3000 kcal om dagen (600 huvudmål och 300 mellis) - vet att man inte ska räkna kalorier, men en rätt stor portion och ett mellis av t.ex. 2 mackor el. 3dl fil+1,5 dl flingor, en magnum osv... Dessuom äter jag utöver det ibland (får fortfarande överätningsattackar - fast jättesällan numera) (alltså, ikväll har jag till kvällsmål ätit 200 g choklad och en skål "chips") och jag står nästan helt still i vikt. Vikten hoppar upp lite i början, men efter det så går det superlångsamt. Däremot fryser jag aldrig längre och jag har mycket mer energi och kan uppskatta livet mycket mycket mer. Vet inte om du ens uppskattade min kommentar hehe, men jag ville bara dela med mig av att det inte är så farligt som man kan inbilla sig. (Jag trodde att jag skulle gå upp över 30 kg på en natt kan jag säga)



PUSS & KRAM!

2010-10-02 @ 00:11:00
URL: http://isundin.wordpress.com/
Postat av: josefine

åhh tack fina. och jag hoppas att din fredag blev jätte bra? hmm, kan kanske insperera dig, kina mat, thai mat, pizza, kötbullar med mos? makaroner? korv? spaghetti och köttfärs sås, det finns så himla mycket gott!! bara njuuut och lär dig att älska mat igen<3 PUSS<3

2010-10-02 @ 00:40:25
URL: http://svagahjartslag.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vet du vad? Jag går knappt upp alls!



När jag bestämde mig för att bli frisk, och börja äta ordentligt, trodde jag att min vikt skulle stegra flera kilo i veckan! Helt galet!.. Vet du vad som hände första månaden?



Jag gick ned ett halvt kilo. Äs i mig jublade. Men det var fel.



Jag måste äta så OTROLIGT mycket, men ändå går jag knappy upp alls. Jag lovar. Det är ingen fara, man tror att man går upp skitsnabbt, men det är SKITSVÅRT att gå upp. Jag äter godis VARJE dag, men jag går inte upp snabbare för det. Det är fan inte lätt..



Och jag är SÅ glad att jag inspirerat dig att lbi bättre! Min kära vän Lovisa har också svarat där uppe, så du ser.. Det är INTE bara jag!

2010-10-02 @ 08:32:04
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Tove

Ja, kom igen!

All energi du får ner är BRA! Men det finns ju massor med god mat, öppna upp www.recept.nu och leta leta leta, våga prova, det är fan det roligaste som finns!



vad gillade du förut för någon mat? <3



KRAM!

2010-10-02 @ 09:28:44
URL: http://flavigry.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag förstår precis vad du menar, jag var också så i början när jag ville bli frisk. Jag menar, jag fick ju ångest varje gång jag åt.. Varför då är tråkig mat, och må skit?

Då kan man ju lika gärna äta GOTT GODIS och må skit, annars är det allt i onödan, liksom!

Jag gjorde så ett tag, att jag åt litelite mat och massamassa godis, bara för att jag inte ville "slösa" ångest på kalorier JAG ÄNDÅ INTE VILLE HA.



Men min behandlare och alla har fått mig att inse att jag tyvärr inte får göra så... För då kommer min kropp inte få näringen. Den får fettet, men ingen näring. Jag går då upp i vikt, MEN mår fortfarande skitdåligt. Jag kommer vara trött, tappa hår, ha dålig värden, vara svimfärdig och samtidigt gå upp till normalvikt. Och vad är det för liv?



Jag fick inse att jag kunde äta både och. Både mat OCH godis, för att klara det här. Vilket fortfarande tar emot (jag vill ju hellre ha dubbla mängden godis än mat+godis!) men jag får helt enkelt ta och bita i det sura äpplet.

Fast ju mer mat jag äter, ju godare blir det, så tänk inte att allt är hopplöst. Speciellt tacos, hamburgare och kött med bearnésås, det kommer tillbaka, sakna men säkert :D



Tehe, vad generad du gör mig. Jag har verkligen hoppats att få dig att bli bättre (läst din blogg hela sommaren) och verkligen lidit för dig när jag sett att din målvikt bara blivit mindre och mindre (tänk när du ville vara 48 kg, hur du kämpade! Så plötsligt var det inte ens bra nog längre?).. Jag har hållit tummarna för att du ska KÄMPA, och nu gör du det. Du kommer vara en puma även vid 50, till och med 55, jag lovar dig!

För det här livet är inte värt ett dyft :)

Tack för all respons, och KÄMPA, för båda vår skull!



2010-10-02 @ 10:21:59
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback