sådär :)

Här har vi min peppburk:



Haha mycket sockriga godisar blir det till helgen :P
denhär burken med pepp ska jag packa ner och ta med hem till mamma och pappa :)
Ganska mycket pepp är det i burken, för mycket kanske :O
Blev iaf inga kakor, kom på att jag inte alls vill ha några kakor, och då vore de ju onödigt att slänga i det haha ^^

Puss.

Kommentarer
Postat av: Helena

hihi en sån där burk har jag också:) Tyvär ligger det dock inget godis i den...

2010-10-07 @ 16:26:21
URL: http://cocconut.webblogg.se/
Postat av: Lovisa

Yaaaay peppburkar är BÄST!

2010-10-07 @ 16:49:17
URL: http://isundin.wordpress.com/
Postat av: Emelie

Åh, vad duktig du är, jag blir helt varm i hela kroppen :D Jag ska också skaffa mig en (har faktiskt planerat det ett tag) men B&J's har alltid kommit "i vägen".. Eller kanske i magen, skulle man kunna säga, haha?



Jag är ledsen, men tyvärr är jag inte rätt person att fråga. Jag slutade liksom aldrig äta, jag har ALLTID ätit minst 4 gånger om dagen (frukost, lunch, äpple, middag) när jag var som sjukast, fast jag åt alltid så pyttelite att jag gick ned i vikt ändå... Så därför kan man inte säga att min kropp fick den "chock" som din får nu, eftersom den alltid varit van. Men NÄR jag började äta mer normala portioner och MASSA mellisar igen.. Så.. Jag gick upp ett kilo. Det tog typ bara några dagar, om ens det. Det var galet.



Fast sedan gick jag ned två igen, fast jag fortsatte äta normalt. Det var jättekonstigt. Nu står jag still här, försöker komma upp. Vet inte riktigt vad jag väger nu (har inte vägt mig på en vecka, förbud).. Men hoppas på upp igen. Vill inte ned mer :( Vill inte vara äcklig och benig...



Om du vill veta vad jag tror, så tror jag knappat du kommer fortsätta gå upp i vikt i samma takt som du gör i vattenvikt i början, det låter jättekonstigt i mina öron. :P Speciellt eftersom jag gick upp, och sedan rasade, helt plötsligt!

2010-10-07 @ 17:14:08
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Hahaha, helt normala människor äter både GLASS, GODIS OCH CHIPS på fredag-lördagkvällar, det är ju tradition i Sverige, typ :P Inte alls onormalt.

Och jag tror allt vi är lite cp som började med det här, ja.



Nu kokar jag korv. Vanlig grillkorv. Och pasta. På eget behåg. Hade lika gärna kunnat skita i det, ätit frukost eller godis eller vadsom. Ändå valde jag det här. Grät i en halvtimme i köket innan jag vågade sätta på plattan.

Fan, vad jobbigt det här är.



Men vilja före anorexi, det är den gyllene regeln.

2010-10-07 @ 18:17:33
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Elin

Den innehåller inte för mycket vännen. Du förtjänar det och hur mycket annan du vill äta.

Har ingen peppburk. Har en oval låda av trä som min lillebror gjorde, "telådan" säger jag och mamma. enda stället med gott tugg som min lillebror inte hittat än:P han har både ett 6e och 7e sinne vad gäller allt med socker ^^

kramar

2010-10-07 @ 18:22:42
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh, tack :$



Berätta, vad ska du äta? (jag vet att du säkert spricker om du inte får berätta, haha! :P)

2010-10-07 @ 19:06:44
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Elin

JAG HAR ÄTIT CHOKLAD!!

Så ät lite ur din burk, du är bra, du klarar det.

Det är ofta så har jag märkt, de med ÄS omges nästan alltid av någon som är helt galen i mat. Min lillebror kan stoppa i sig vad som helst och han väger ändå bara 20 kilo mer än mig. och han är 1.80 lång.

Kramar

2010-10-07 @ 19:18:25
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Kom igen, våga ät lite ur burken också ;) ^^

nä jag VET! höhö jag är livrädd att jag ska råka käka upp allt nu på en gång ^^ :P men det är okej :P

man "hoppar" upp svinmkt i vikt i början, men sen så läger det sig och man står still i vikt medans kroppen försöker laga alla inre organ, våga fortsätta äta så kmr vikten stå mer eller mindre still nu.

2010-10-07 @ 19:43:10
URL: http://isundin.wordpress.com/
Postat av: Lovisa

BTW:

jag vet att du är rädd att gå upp i vikt. I våras när jag inte åt särskilt mkt "lyckades" jag gå upp typ 2 kg på två dagar... Tre dagar senare hade jag gått ner tre kg, sen reste vi bort och jag var tvungen att äta jättemkt men gick bara upp 0.1 kg på två veckor :S



Min poäng är att när man inte äter så BLIR vikten jävligt ostabil, den är ingenting att lita på... Jag var världens kontrollfreak och vägde mig typ 5 ggr/dag, tro mig jag vet hur mkt den hoppar... Kunde gå upp och ner två kg på en dag liksom!

2010-10-07 @ 20:01:48
URL: http://isundin.wordpress.com/
Postat av: anji

Hehe. Det är sant. Äter inget socker, inte potatis,ris,pasta, kött, bröd, inga drickor, kakor, ost eller nått:P. Äter mest ägg och dricker kaffe och avocado :) wierd jag vet



Kram

2010-10-07 @ 20:26:09
URL: http://thisisreality.bloggagratis.se
Postat av: Emelie

Åh, vad sött det låter! Riktigt vattnas i munnen på mig :D Tänk att få äta sådan lyx, det är ju LÄTT värt att gå upp på!



Tihii.. Jag ska äta GLASS! B&J's, i määängder! (Haha, har ju en utmaning, en regel till mig själv - en burk i veckan!) Vet inte vad det blir till middag, dock, blir antagligen det som serveras hos pojken.

Hoppas på mina favoriter, hemgjorda hamburgare, varmrökt lax eller tacos!



Det kommer gå urbra, som du har svalt dig så länge är det väl inte mer än rätt att du får njuta?

2010-10-07 @ 20:58:26
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: M - She believed she could, so she did

Nam nam!! Och honey NEJ - det är lätttt INTE för mkt!! :)



Sv: aa det blev så för mig me, men inte bara med godsaker utan med mat i allmänhet. Kommer ihåg att jag åt närmre fyra portioner en gång, det bara gick inte att sluta.. Så jag vet känslan. Men sanningen, och fakta, är att när kroppen är van vid att få mat så kommer det inte bli sådär. Jag lovar. Det tog ett tag tílls det blev "stabilt" men det blev det tillslut.



Om du ärligt tycker det så blir jag jätte glad. Vill du veta varför? Jo, inte bara för komplimangens skull (tack så jääätte mkt, ska försöka ta det till mig :)<3) utan för den sakens skull att jag äter ju! Jag lever livet fullt ut. Låter inga ana tankar styra mig längre. Jag har ett normalt liv. Det var möjligt för mig. Och det betyder att det är möjligt för dig med!!!



Oki. Jag vet inte så mkt om det. På vilket sätt kan det hjälpa? Det kanske inte kan driva bort alla hjärnspöken (det tror jag kräver riktigt tufft arbete, tror inte det finns några genvägar..tyvärr..), men det kanske inte kan skada heller? Go for it! :)

2010-10-07 @ 21:49:20
URL: http://mirellas.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag brukade vara så också, verkligen INTE flexibel och BEHÖVDE bestämma allt för att våga äta (var ju så rädd för ångesten). Men nu har jag lugnat mig lite och insett att om jag inte äter "det jag vill" idag, så kan jag kanske äta det imorgon, eller övermorgon, eller dagen efter det. Duvet, jag ska ju äta VARJE dag, haha!



Men B&J's är så gott, så då kan jag faktiskt BARA äta det en dag. Plus, att jag planerar ju "choklad då, lösgodis då, glass då, bulle då", på varje dag, så jag får in precis ALLT jag är sugen på, haha. Det är så jag klarar mig :) Du är mer hetsig, du måste ha allt NU NU NU NU eftersom du måste passa på :/



Njut så galet! Freeedag!

2010-10-08 @ 06:35:33
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: K

Jag svär att det är vattenvikt :) Nästan helt iaf. För om du inte äter på flera dagar är det ju så att kroppen ställer in sig på svält, det vet du! Så omdu äter eller dricker nåt så suger den åt sig det. Jag hade egentligen tänkt att inte äta något sen i onsdags, men man håller ju förbränningen igång bättre om man gör det.. Även fast jag känner mig mycket bättre när jag inte gör det alls. BRA att du köpte godis. Älskar godis. <3

2010-10-08 @ 09:24:57
URL: http://headsyoulivetailsyoudie.blogg.se/
Postat av: Cilla

Åh vilken härlig burk :) Borde också införskaffa en sån. Hoppas du får en kanonbra helg <3 kram.

2010-10-08 @ 10:06:20
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: Elin

Ta en godisbit om dagen i alla fall? Det är det värt.

För tjejer går det mycket fortare att gå upp i vikt än killar. Vi har olika förbränningsprocesser.

Du klarar det.

kramar

2010-10-08 @ 11:27:23
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: anji

Ja pasta kan jag verkligen inte heller äta. Helst ingenting, men eftersom ja tränar så måste man ha lite energi så man förbränner.

Hoppas du får en fin helg :D

Kram

2010-10-08 @ 14:29:35
URL: http://thisisreality
Postat av: LYDIA

Låter superbra med en pepp-burk! Men vad innebär den egentligen? :]

Hejaheja, bort med ätstörning!

2010-10-11 @ 20:50:41
URL: http://lydiajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback