Peppburk

Det är många som frågat vad en peppburk är.
Jo en peppburk är en burk som är fylld med braiga saker som kan vara bra att ha när man har ångest.
Den innehåller alltså godis för att döda den dumma ånghesten med.
För att man ska rycka upp sig lite lixom :) och vem blir inte glad av godis?:D

Kommentarer
Postat av: Anonym

men haha, nu är du i min peppburk för jag blev glad av att du svarade så snabbt!!!! ´jag skall också fixa en peppburk, vad mysigt, den kan ju innehålla en massa lugnande grejer som fina stenar eller turgrejer eller smycken och godisar också förstås :)



kraaaaam till dig!!!!

2010-10-22 @ 23:32:12
Postat av: minnie

sv: jag är 162 cm lång och mitt högsta vikt kan ha varit 54/55 men har aldrig sett det på vågen. lägsta jag sett är 45 men kan mycket väl varit lägre då jag inte alltid haft en våg :)

2010-10-23 @ 00:39:32
URL: http://minnielight.blogg.se/
Postat av: Annica

Jag har faktiskt börjat tröttna på godis. :/

2010-10-23 @ 01:05:52
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag grävde i min peppburk igår, EFTER kanelbullen, kakorna och hamburgarna :] DET DU, gissa om min mage var FULLIS hela natten?

Men gott som satan var det, och pepp blev jag!



Ja, det är ju det! Kladdig röra och bröd, vafan, det är ju ett av de läskigaste! Och det gick du i dig en och en halv, det är ju megacred till dig, Sandra :D



Men mjo, de kan inte heller säga "åh, det här är skitsvårt och du kommer säkert inte klara det", då blir man inte så pepp? Haha, säger de snarare att "varenda barnunge kan det här, och eftersom du är ett barn klarar du det med." så får man prestationsångest. Då måste man ju jobba lite, haha!



Vad blev det för gottigt igår?

2010-10-23 @ 08:23:57
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: ebba

Hörrududu du var visst fin förut också!! Så det så. Du har inget att säga till om i frågan. Men du måste också ha rasat väldigt fort i vikt. Det gjorde jag ju med..



Jag vet inte varför jag hade ont i magen igår. Men det känns mkt bättre idag som tur är :) Jag är faktiskt glad att jag åt lite mat igår iaf. FRAMSTEG!! Hur mår du idag? Ingen ångest hoppas jag :) Men fortsätt du att lägga ut det du äter :D Jag tycker det är jätteintressant ;) hehe..



Men någon gång måste du väl få veta om du går upp eller ner? Det är lite krångligt det där.. För hur ska man veta om man behöver äta mer liksom? Eller givetvis måste vi hela tiden öka det vi äter men jaa du fattar nog vad jag menar.



Ingen peppburk igår alltså? Kom igen, du kan väl smaka på den där blåa så jag får veta hur den smakade sen ;) Vi får tipsa varandra helt enkelt. Idag är det lördag och då blir det ny godispåse!! TJOHO. Promise you.. Det sura bandet slinker nog ner under dagen någon gång ska du se.. Sedan laddar jag upp med en ny påse till kvällen. MUMMA! Hmm undrar vad man ska satsa på för gottigt då tro?!



HIhi det är underbart med föräldrar som pröjsar (a)Färgar du håret ofta? Vad har du för naturlig hårfärg?



Ooo en värmefilt? Det kanske är något man ska önska sig i julklapp :D Jag har världens varmaste fårfilt i sängen. Hur mysigt och go som helst verkligen. Tyvärr är det sällan jag vaknar och är svettig. Det hände ett par ggr typ för nån månad sen. Men nu är det ju alltför kallt ute!!



Du ser :) Jag tror inte du behöver oroa dig för din syster. De brukar väl mera bli avskräckta. Jag blev iaf väldigt avskräckt av min syster när jag var mindre. Jag ville aldrig bli som henne, vilket jävla humör liksom! Nu sitter jag dock där ändå, fast jag tror inte att det är på grund av henne.



Äsch vi kallar det bondgård ändå :D Det låter så mysigt. Ni har ju djur liksom, då blir det lite bondgård. Fast ni borde skaffa fler djur tycker jag :)



Men den psykologen som sa att jag var ett levande skelett, det var faktiskt lite bra tror jag. För jag blev lite avskräckt och tänkte att det vill jag ju inte vara. Hos henne har jag bara varit två gånger och det har varit skitbra verkligen! Hon är egentligen ingen sån som är utbildad till att arbeta med just ätstörningar men hon har jobbat med det tidigare. Hon är bara en vanlig psykolog. EFtersom jag har slutat på ätstörningskliniken ska jag få börja gå hos denna psykologen. Jag längtar faktiskt för hon är STENHÅRD. Inte alls nådig och jag tror faktiskt att det är precis vad jag behöver.. Jag förstår hur du känner. Men gumman, du vill inte vara underviktig, eller hur?! 10 kg måste vi gå upp iaf. OKEJ?!



Jippie! Nu längtar jag riktigt till första december så att kalendrarna får starta någon gång. Vi kanske ska nöja oss med en så att det inte blir för mkt.. :P Det lär ju bli rätt gottigt ändå menar jag. December är en riktig gottarmånad. GIllar du inte glögg heller?



Hur ser han ut då? Gamla killen? Du får beskriva honom :) Ofta brukar väl sådan kärlek som växer fram också växa tillbaka. Man är för bra kompisar helt enkelt.

Jag ska berätta en sak som tynger mig litet med min gamla kille. Ikväll är det årsfest för mitt gamla lag. Jag spelade i damlaget och han i herrlaget. Varje år så är det två från damlaget och två från herrlaget som har hand om den. I år skulle vi ha haft den. Men så sa den andra tjejen som var med från damlaget att de ville ha någon mer aktiv med så jag fick inte vara med :S Fy fasiken vad jag kände mig dissad. Känns som att han tror att jag inte vågade vara med. Sedan att jag inte kommer gå ikväll heller för den delen. Det känns som att han vinner på något sätt. Typ att jag inte vill gå dit för att han är där. Men jag vill inte se han och hans äckliga tjej. Dessutom känner jag mig så jävla dissad för att jag inte fick ha årsfesten. + att jag måste plugga. Så han får väl få den äran då.



Ja! En mjuk macka tycker jag att du ska försöka våga. Det är ju inte så farligt egentligen och vi måste ju våga variera oss lite. Eller hur?! Inte bara gå i de vanliga mönstrena utan pröva något nytt:) Så en mjuk macka med kalkon på kanske? :D Eller chilisås? ;) Gurka är supermegagott :) Iaf på något annat gottigt pålägg. Saltgurka är smarrigt tycker jag..



Ååh vad jag blir glad när du tänker på mig och får styrka! Det är likadant för mig faktiskt. Jag brukar tänka att FAN, Sandra är så stark och duktig, kämpar och får i sig. Då ska jag fan det med. Så säger jag skål till mig själv och tar en godis på det ;) haha crazy ;)



Usch det är så hemskt när det händer saker i familjen. Vilken tur att det inte var nåt farligt med din mamma :) Mammor och pappor ska absolut inte vara sjuka, de ska vara starka och friska. Det är så hemskt med min mamma för hon har alltid, alltid varit en sån där extremt, stark person. Hon är lärare och alla barnen älskar henne, fast hon är benhård. Kanske just därför förresten. Men efter sjukdomen, så märker man att hon inte orkar lika mkt längre. Hon säger att vilken affär hon än går in i så är folk på henne och säger att hur kan hon låta mig gå lös!? Jag borde tas in och bla bla. Inte så kul att höra som du kanske förstår.. Hon blir ledsen.. OCH JAG MED!! Fan, folk kan väl bry sig om sitt egna liv. Förstår du nu hur kul det är att bo i en liten håla?



JIPPIE :D Idag kommer världens bästa Sandra ha en kanondag!!! Du kommer äta och ha kul precis hela dagen. Men gumman, var stark och skit i ångesten nu! Jag vet att du klarar det. Och jag hoppas få se massa bilder :D ta massa kort, det gillra jag vettu! Hoppas att du får tid över att skriva till mig iaf :D Annars kommer jag att bli galen.. HAHA; det låter typ som att vi är kära och inte kan vara ifrån varandra :P



HAHA :D DU MED?! Tuggummi, jag kunde käka två extrapåsar, och massa läkerol. Jävlar vad ont i magen man fick och ränneskita! Sånt har jag slutat med. Nu käkar jag bara godistuggummin. Man får inte ont i magen av dem :) Jag lovar!! Man kan äta hur många som helst..



Blev det mkt naturgodis igår? :) smask, smask!!

Idag måste jag som sagt plugga igen :( Och jag ska äta godis, hurra!! Ska gå och inhandla en påse om en stund, när godisaffären öppnat.



pusss och kram till min bästa sandra <3

2010-10-23 @ 09:35:21
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: bulimihelvetet

det låter som en himla bra burk! och du, du får ite låta henne ta över dig igen. ana alltså! du klarar dig så himla fint tycker jag. dv låter bra tycker jag, ta hjälp som du får! det är du värd även om det troligen bara kommer kännas pissigt i början.



Och du behöver ju verkligen inte träna! Du klarar det. tänk på hur snygg du blir av att inte träna, faktiskt, med tanke på hur lite du äter och hur smal du är. och tänk att det bara är onödig tid och kraft som du skulle kunna lägga på något mycket roligare! som att sitta och titta på tv och äta lite ur peppburken kanske?



du är så stark och jag önskar jag var som du! just nu vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. kram, fina du!

2010-10-24 @ 00:23:25
URL: http://bulimihelvetet.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback