Onsdag

Idag står det tre saker i planeringen, rensa frysen, kolla recept och en promenadis med mammi :)
Jag mår inte så bra idag faktiskt.
Jag var uppe på toan hela natten .__.
Och jag har väldigt mycket ångest nu, ångest för att det har gått så bra för mig, jag vågar inte sluta utmana eller sluta med någonting för jag är så rädd att falla tillbaka då :/
Men fortsätter jag äta i denhär takten kommer jag ju vara asfet snart..
Har precis ätit frulle, är sjukt mätt.
Massa yoghurt med musli, asså verkligen massa skojar inte!

Ska utvärdera mitt naturgodis nu då:
Först åt jag nån äppelkanelgrej doppad i yoghurt, ASGOD!
Sen kokostopp doppad i yoghurt, TYP LIKA GOD!
sen cashewnöt i choklad, lite tråkig :P
Sen cashewnöt i yoghurt också lite tråkig fast godare än chokladen :P
Sen chokladdoppad jordnötstopp, SUPER!
sen chokladdoppade jordnötter, inge speciellt men goda :P
Och sist några fyrkantiga kokosgrejer doppade i choklad, blää inte god :P

Nu ska jag snart ut på promenad i det, hmm fina vädret ;)
Puss!

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag är övertygad om att det kommer komma bakslag, det kommer en dag då inte äter frukost och inte orkar äta naturgodis, då är det så, men då får du göra som du gjorde för tre-fyra veckor sen då du gav upp dagarna med bara soppa. Tvinga igång hjärnan, du kan besegra ÄS, det vet jag.

försökte med frukost men fick kväljningar bara av att se müslin. tänkte bara yoghurt men det funkade inte heller? <3

kramar

2010-10-20 @ 11:04:06
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Malin

Tack Sandra <3 Det betyder massor för mig! Jag ska kämpakämpakämpa och verkligen försöka!

Är så stolt över dig som gjort så många framsteg på så kort tid - you go girl! ;] och du: var inte rädd att falla tillbaka. Du har en familj och du har oss som stöttar dit i vått och tort, och du kommer att ta dig upp igen, om det skulle hända. Bakslagen kommer, och man får ta sig igenom dem. Jag försöker att se det så här: två steg framåt, ett steg bakåt. Så länge det går mer framåt än bakåt är det BRA. För det är svårt, galet svårt, så här i början. Du är bäst! Kramar

2010-10-20 @ 12:04:40
URL: http://whateverittakes.blogaholic.se
Postat av: ebba

Knäppis, som att du kommer bli fet? ALDRIG!! Men jag vet, jag tänker likadant. Fast det roliga är ju att vi faktiskt kan unna oss precis vad som helst, vi har ju faktiskt råd att gå upp minst 10 kg innan vi är SMALA normalviktiga. Så ät på och njuuuut sötnos!! Är glad att du gillade de där äpplesakerna, de kan jag heller aldrig låta bli :) Och de där jordnötstopparna doppade i choklad - delicious!! Men du som gillar musli så mycket borde pröva muslitoppar också då :) De ser lite ut som de där kokostopparna i vit choklad, faktiskt goda de med! Tror jag du skulle gilla :) Jag gillar inte heller torkad frukt (tror jag iaf), men jordgubbad doppad i choklad är jättego faktiskt! Jag älskar verkligen färska jordgubbar. VA FAN?! Varför är det så kul att prata om mat? ;)

Hehe visst är det så. Känner igen mig SÅ väl. När man äter något sött vill man bara ha mer mer mer. Förresten rabblade jag inte heller upp hela mitt godisskåp men va fan, jag skämdes ju när jag insåg hur mkt det var så jag får shutta up lite kände jag :P Det börjar fan i mig bli gammalt, hinner inte äta upp allt. Du får komma och hjälpa mig. ;) Vad snäll din mamma är som köper godis åt dig! Min mamma brukar följa med mig och handla ibland, då passar jag alltid på att ta lite extra dyr choklad bara för att. Hihi..

Sjukt mycket youghurt?! Jag tror dig inte ;) Vad blir det för mat just nu då? För det måste väl vara dags? Är jättenyfiken! Och blir det någon godisutmaning idag? Hoppas det! Själv har jag precis varit och köpt en påse lösgodis :) Idag håller jag nämligen på att plugga och det är ju sååå BORING! Då behöver man sockerenergi och inget annat :)

Det är väl inget onormalt med att köpa hem tårta heller!! När jag var som sjukast och svalt mig själv som mest kunde jag köpa en sån tårta och trycka i mig helt själv på bara fem minuter. Det är kanske lite sjukt.. Men det är ju gott så då tycker jag man ska äta och IGNORERA ångestjävel!

Vägning på G alltså. Visst vill du ha gått upp! Det är bara två dagar kvar, så bit ihop nu ordentligt tjejen. You go girl! Du klarar det.

Ja om du någon gång åker till västkusten så hör du av dig vettu :)

Har det kommit någon snö hos er? De varnar tydligen för det.. Du går inte i skola eller något sånt? Jobbar inte din mamma?

puss och kram till bästaste sandra <3

2010-10-20 @ 12:47:24
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: petra

mumms! men ångest överlever vi, ingen som dött av det ännu och lär aldrig göra det även om det känns som det ;) bara stå ut finis så ska du se att det blir bättre och bättre. men ja som sagt, rom byggdes inte på en dag. ha tålamod så ska du se att det visar ett bra resultat! ha en toppen dag sandra!

2010-10-20 @ 13:12:22
URL: http://trueanolife.devote.se
Postat av: Malin

DU är också fin, vännen! Och ja - jag ska kämpa! Vi ska kämpa, vi ska klara det båda två? ;) Jag läste om din frukost, du är så himla duktig! :D bra att du äter alla måltider om dagen, du är så stark. Haha, du, det är jävligt långt kvar tills du kommer rulla fram ;) don't you worry about that! Du kan äta precis vad du vill! :D



Vad som sagt inte rädd för vad som KAN hända. Ta en dag i taget, och fortsätt kämpa som du gör nu. YOU ROCK! Du klarar vad du bestämmer dig för att klara, och behöver du hjälp på vägen finns vi right here!



Har du msn, förresten? :) Många kramar <3

2010-10-20 @ 13:12:42
URL: http://whateverittakes.blogaholic.se
Postat av: latzia

sa ju att naturgodis är UNDERBART :D

2010-10-22 @ 00:46:04
URL: http://latzia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback