Nu jävlar!

Hahahhaha! Nu har jag precis fotat nästan precis allt "gottis" jag har hemma för tillfället, förutom de i frysen då:P
Man kan fan inte tro att det är en anorektiker här inte, snarare en som vill bli fetast i världen HEJ! :D
vill ni se?
Haha ni kommer dö! Det gjorde till och med jag lite när jag letade runt i alla gömmor :O
Men jag gillar ju att köpa godis (A) måste nog börja äta mer nu bara så att jag får köpa nytt nån gång i livet :P
Haha okej här kommer bilderna då, se och skratta och njut.
Jag skäms inte, nepp! kan aldrig bli för mycket eller?:)

Här är då allt mitt lösgodis, haha jaa jag köper de varje vecka, är inte lika snabb på att äta de dock :P
Den oranga burken upp till höger, den har jag packat iordning för att ha med mig till J imorgon när vi ska ha skräckfilmskväll, den rosa burken längst till vänster är peppburken som jag egentligen inte fyllt på, bara "bytt ut" de äckliga godisarna :) så nu är den redo för helgen! Tycker inte ni att de är konstigt att även fast man bara köper godis man gillar så är de alltid äckliga kvar i botten av burken? ^^
Sen påsen i mitten är "reservpåsen" den jag fyller på peppburken ifrån :) Och sen favvosarna såklart! Pingvinstång med rabarbersmak :D de brukar ju vara 3 för en 10a då kan man ju inte bara köpa en, hallåååå?:D

Haha här är de salta grejerna :O Sips från Åland! såklart man måste köpa på sig när man åker!
Sen är det hot sweet chili chips som jag haft typ aslänge, haha jag blir sugen på de ibland men sen när de är dax för chips är jag inte sugen på dom längre så då köper jag nya XD
Samma sak med sourcream och sweetchili, har haft dom ett bra jävla tag med :P  Brukar typ köra på vicknings chips istället (A) men nu har jag inga sånna :O  fast sipsen från Åland smakar som dom fast kanske tom. godare :D
Sen ostbågar såklart :D Men de måste man inhandla nya varje helg (mamma och pappa är rätt bra på att käka bågar dom också ;D)
Sen sist men absolut inte minst har vi mina Cheddarpopcorn som jag mumsade på i Onsdags :D svingoda! men brukar inte ofta äta popcorn nuförtiden men de kanske blir Idolsnacks ikväll eller?:)

Nya favvoriten, naturgodis :D
Mest såna doppade i yoghurt, jag ääälskar yoghurt, de vet ni! :D

Jävligt mycket choklad! :O
Haha okej, först har vi en choklad från fazer, den är med cashewnötter i, tyckte de lät spännande men sen har jag inte vågat testa endå XD, sen har vi marabous nya, vintervit, haha har tagit en bit, tyckte inte den var så god :P
Dajmen köpte jag för att de inte fanns såna små löschokladgodis krokant heter dom typ, men de va inte lika gott med dajm .__.
Och anledningen till att de är tre utav många är för att oftast är de ju 3 st till ett pris ;D
Sen så har vi favvoriterna just nu, KITKAT<3, dom hittar man inte ofta i affärerna så gäller att köpa på sig :D
Sen att jag brukar äta 3 st under en helg, det är en annan femma (A)
Jappen, marsen och marabou dajm har jag faktiskt ingen aning om varför jag köpt haha.
Jaja pappa gillar ju choklad han med ;D
Brejk, jaa just nu är jag mer för kitkaten så brejken får ligga och vila lite, dä brukar de ju vara 4a för en 20a så har rätt många där med ;D
Sist har vi ju då kinder maxi, haha ingen aning varför jag köpte, får bara ont i tänderna XD men den är rätt god, lite mjuk dock:P
Och underst där har vi en milkyway också, det är mumma de med :D

Löschoklad är också ett måste! (A)
Där i ligger bla. chokladpraliner med toffie i, krokanter, kokostång, geisha, haha aah och några halvor av lite olika godisar som ni ser:P
Där ser ni en liten skymt av en bit marabou vintervit till och med :D:P

KAAAKOR! Jaa här har vi då två oöppnade kakpaket jag haft ett tag, jag gillar ju inte ens kakor?:S
Ändå har jag köpt det, aah ni märker ju själva XD
Tre delicatobollar och en kokosboll, var längesen jag åt men nu blev jag ju lite sugen allt.
Och längst ner har vi filipinos som också är från Åland!<3 det är som dom Svenska fingerskexen ni vet? Fast domhär är mycket godare ^^,

Jaa nu har ni sett hela mitt gottisförråd, mycket va?:D
haha jag vet pinsamt mycket.
Men vissa av er har ju bett att få se så nu har ni sett :), hoppas ni andra inte blev för uttråkade nu av att läsa om allt mitt godis .__.

Puss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

åååh tänk om man hade det där förrådet hemma, hihi. Du är så himla duktig och inspirerande:D

2010-10-29 @ 11:42:07
Postat av: Elin

IIhh vad du är bra tjejen, ät av det där nu då. Det föörtjänar och behöver du nu. Jag är likadan, fast inte med godis då håller jag mig till samma mestadels, men med allt anant. Youghurt till exempel. Eller nötter eller kakor, chips, morötter med dipp är en återkommande favvis.



Är så hemskt att ÄS tvingar oss bort från allt det där bra som faktiskt finns runt omkring oss, bara att vi ser äs och vår egen kroppsbild för mycket för att förstå det.

Nje det är svårt så osäker på om jag klarar provet jag heller. hur går det nu?

kramar

2010-10-29 @ 11:50:35
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Lilla My

Haha du är ju för söt. Helt perfekt att ha typ allt hemma så vad du än är sugen på så finns det där:)

Se till att unna dej en del av det där i helgen så att du kan förnya ditt godis;)

2010-10-29 @ 12:08:23
URL: http://www.metrobloggen.se/MiniMy
Postat av: petriiiis

hahaha! jäklans xD det var inte lite. men mycket godis till liten tjej! så ska det ju vara. men hur vore det om du fick i dig lite mer mat istället?;) DÅ hade petris blivit glad!



kämpa på vännen och töm inte hela gotteförrådet på en gång - MAGONT :O haha.



ha en super bra dag! kram

2010-10-29 @ 12:33:17
URL: http://trueanolife.devote.se
Postat av: Elin

Åh där ser du, du är ju hur bra som helst. inte alla som klarar vg veckan innan man hoppar av. Smo jag till exempel: det tog mig 3.5 år att göra klart gymnasiet. Hade tur att lärarna lät mig plugga på distans. Ett tag bodde jag på psyk men gick i skolan. hade permission tre timmar, en eller två dagar i veckan så jag gick ner till skolan och gjorde prov och labbar. det sög.

det är ganska många som gör så tror jag: överäter något ett tag och sen ja, glömmer man bort det längst in i kylen. :P

det går rätt okej. fryser som en galning. svinkallt här i skolan. du då?

kramar

2010-10-29 @ 12:45:21
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gud vad duktig du är som inte käkar upp allt direkt, jag skulle ha ätit tills jag spydde och ha ångest i ett år typ. :(

2010-10-29 @ 14:05:59
URL: http://vadvivillhaellerva.blogg.se/
Postat av: Erika

jag är precis likadan, köper en massa godis som jag sedan låter ligga utan att äta upp, istället köper jag bara nytt xD

2010-10-29 @ 14:38:48
Postat av: ebba

Haha =) Nästan imponerande, men bara nästan ;) Förlåt men jag slår dig med hääästlängder!! Önskar att jag hade en kamera så jag kunde fota allt mitt godis. Jag har dubbelt upp =) Jag lovar!! Helt sjukt ju. Men vad du hade mkt mer än mig var lösgodis.. Jag kan inte ha lösgodis framför mig utan att sätta i mig alltihop. Det är nog bara för att det inte är en försluten påse tror jag.



Nope, ingen skola idag. Jag går ju bara i skolan en dag i veckan- måndagar. Resten läser jag hemma.. Men igår var undantag eftersom det var tenta.

Du ser! Du har turen att själv fått välja din mat, så passa på att njut för sjutton gubbar!! Lova mig det Sandra? Lova mig att äta, så slipper jag känna mig så ensam.. För jag VET, att min ångest kommer inte att vara liten när jag kommer hem på söndag kväll :/

Jag hoppas att jag får kul :) Jag har aldrig träffat min brors tjejs släktingar så det blir väl en upplevelse. Jag ska tydligen läsa något evangelium också, lär ju bli en upplevelse bara det.



Hihi, 8 är ju en rejäl sovmorgon. Skulle aldrig palla gå upp så sent :P Då har ju halva dagen gått = åååångest!!



Vad kul med ett vg! Men hörru?! Tro lite mer på dig själv, du är ju superduktig!! Och du får ta upp studierna när du blivit frisk igen. Eller hur?! Kämpa för det nu.



Usch och fy för vatten :P Jag som sagt fördrack mig på det. Men ni kanske har supergott vatten då eftersom ni har egen brunn!

Nej du får aldrig ljuga för mig!! Då är det bättre att man säger sanningen och får stå sitt kast. Men.. Du kan väl försöka att inte träna? För du vet ju att det inte är bra för dig. Det är verkligen inte det!! Alltså tänk på alla risker man tar när man tar ut sig. Även fast man inte känner av det nu så kommer vi få ont av det när vi blir äldre.



Ja men musli får du jättegärna äta - en gång om dagen!! Sedan behöver du ju lagad mat.. Crisscuts borde väl funka iaf? Du får se till att hitta någon riktigt lagad mat som är lika gott som musli. Du kan väl försöka att äta ett lagat mål mat om dagen iaf?!



Har du färgat håret än? Jag ringde äntligen och beställde en tid så nu ska jag till frisören i nästa vecka =) Toppenskönt!!

Fullkornsbröd gillar jag med =) Fast jag gillar vanligt vitt bröd också. Vad går upp mot en riktig baguette med räkor på?! Eller en färsk tekaka?! INGENTING!!!

Japp nästa vecka blir det att jag utmanar mig själv med de där crisscutsen, lär bli en rejäl utmaning. Vilken dag blir det? Dock känns det som att helgens utmaning blir sjukt mkt värre. Jag menar, POTATISGRATÄNG, hur jävla svårt känns inte det???!!! Och ost och kex??? kexen känns görjobbiga. Men jag vet att jag inte kommer att kunna stå emot. Jag kommer att äta massor och sedan få ångest. Jag behöver aldrig sitta och kämpa för att få i mig som de flesta verkar få.. Jag äter jättegärna, det är bara den där jävla ångesten som smäller mig i huvudet sen!

Tacochips är smarrigt om man har någon god röra att stoppa dom i. Vad heter sån där man brukar ha till tacos? supergod! Annars är det inte lika gott =) Funkar att doppa i creme fraiche med.. mumma! vad är det för bröd som smakar majs? hårda eller mjuka? Du kan väl satsa på att äta några tacochips iaf? :)



haha :D du tror inte jag redan har varit och köpt mig en påse lösgodis, tyvärr är det redan slut! hahaaha, som vanligt.. Men fika kan man göra ändå även fast man inte är en fikaperson :) Man kan göra det för att kroppen behöver det och även för den sociala biten skull!

Jag längtar också supermkt efter advent =) Ska bli så mysigt. Och gud vad jag längtar efter lussebullarna :P



Haha det där med middagarna är vi också olika i :) Jag är inte något oroad över hur de tillagar maten. Jag äter det som finns och är inte ett skit kräsen!! Det mesta smakar bra tycker jag =) Däremot så tycker jag det är jobbigt eftersom jag kanske har planerat något helt annat. Alltså i psyket måste jag vara inställd på att jag ska äta flera dagar innan. Samma när det gäller kakor. som när jag hade släktkalas.. Jag tog INGEN kaka när jag bjöd runt, jag tog en minimal tårtbit när jag bjöd på tårtan. Sen när jag dukade ut.. Då åt jag 4 negerbollar, 5 havreflarn & slufsa i mig resten som var kvar av tårtan. Hur normalt är det? :S Jag kan inte äta när folk ser.. Men när de inte ser, då kommer de där hetsätningarna!



Jo givetvis ska jag äta frukost. Men alltså, det är inga små portioner man får hemma hos mina föräldrar. Det ska vara rejält vettu. Och jag tror inte att du heller skulle klara av att äta först på en vägkrog, alltså något rejält. En riktig måltid typ pommes & hamburgare. Och sen när man kommer fram två timmar senare sätta i sig potatisgratäng och kött + tårta.. För att sedan på kvällen beställa pizza och trycka i sig massa godis. Nej det tror jag inte att du hellér skulle tycka var så kul. Visst om det bara hade varit att äta på en vägkrog! Men nej, nu får vi mat när vi kommer fram. MYCKET mat.

Tyskland? Låter super! Dricker du mkt? Trodde du bara drack vatten ;)



Men alltså det är lättare att äta på kvällen för då kan jag lägga mig och må skit, somna & vara proppmätt. Sedan är jag ändå inte lika mätt när jag vcaknar.



Har du bestämt vad det blir för fredagsgott än? Vad har du ätit till lunch? ingen musli hoppas jag :P Och vad blir det till middag? Du har ju massa goda chips och choklad att välja på =) Eller varför inte naturgodis eller lösgodis?



Åååh sommarkrysset har jag alltid velat åka på :D Det får jag åka på nästa sommar så kan jag bo hos dig! Tjoho.. Lustiga huset, de där trapporna är läskiga ja :D haha! Men gocarten är kul. Och självklart måste jag få prova den där buffén, det låter supersmaskigt ju! Men konstigt att jag missat det där med lammkorv alltså. Fast jag är lite skeptisk måste jag medge :$ Är ju inget fan av korv :P När ska det bli födelsedagsmiddag då?

Jag ska verkligen försöka att inte äta så där super,super mkt! Jag ska försöka äta normalt! Ofta så känner jag ju inte att jag är mätt. Jag vill bara ha mer och skyndar mig iväg. Sedan kommer känslorna efter. Jag äter alltid jättefort för att det är så jävla gott att få i sig.



Jag tror inte att det blir stelt :) Tror att ni kommer få det jättemysigt! Hon vill inte prata om det eller? Men hörru? Varför kan du inte ta med chips också? Det förstår jag inte riktigt?



Jag har ätit min fil till frukost ja =) Sedan har jag ätit makrill :D tjohoooo! Och MASSOR av godis!! NU laddar jag för fredagsmys =) Inte många timmar kvar..



Puss och kram till min favorit <3

Herregud människa?! Men mådde du ändå inte bättre när du vägde 57? Det var ju ändå lite mer hälsosamt!!

2010-10-29 @ 15:00:05
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: Helena

Haha, jäääklar vilket lager! Har inte ens en hel chokladkaka hemma :P Men mumsa på nu! Det behöver du:)

2010-10-29 @ 21:22:12
URL: http://helenaantecknar.blogg.se/
Postat av: Emilie (fd MissDuck)

MUMS!! :)

2010-10-30 @ 12:37:07
URL: http://esengenbjerg.wordpress.com
Postat av: Amanda

Kåt i att ta fotto på godis...

2010-11-03 @ 23:30:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback