Min maaage

Min mage bråkar lite med mig nu.
Den har fått mycket mat nu i två dagar, haha två hela dagar.
Och den bråkar, den är full och lite behöver komma ut men de går inte, det är lixom stenhårt :P
Middagen är precis intagen, Oxfilé, sparris, morötter, kålrot och tzatsiki, MUMMA!
Mätt blev jag!
Och nu är det Fredag, alltså Fredagsmys, jag körde en chansning, nivet jag måste ju köpa hem allt möjligt gottis så att jag har allt, för det jag inte har hemma just när det är dax, det är de jag blir sugen på då XD någon som känner igen sig? XD så iaf, jag har inte köpt hem chips nu iaf, och vad är jag sugen på om inte chips? :(
Har typ tusen kilo godis, choklad, glass, popcorn, nötter, kladdkaka osv... Men jag vill ha chips haha!
Jaja, har lite ångest, har ätit mycket idag men det är inte de jag har mest ångest över.
Nej det är nämligen så att vi ska åka till Åland imorgon, jag och pappa.
Och vi kanske ska äta på Buffén, men jag vet inte om jag klarar det :( dels för att där vet jag ju inte hur maten är tillagad, vad som är i och hur länge den stått där.
Och dels för att man får ta HUR MYCKET MAN VILL.
Och då brukar jag få lite småpanik och typ ÄTA IHJÄL MIG!
Och vet jag att jag ska äta buffé, (om jag har behövt det förut) då brukar jag förbereda mig i flera dagar med svält och kompa ett par dagar efter med svält.
Men det är ju slut med sånt nu, så det jag äter imorgon, det kommer jag få leva med sen :/
Det skrämmer skiten ur mig
Plus att jag måste äta frukost och lunch innan det :O
Jag kanske inte borde åka till Åland helt enkelt :/
Asså, konstigt egentligen, här sitter jag typ 20 timmar innan jag ska äta nåt och har ångest över det, tittar i menyn, planerar vad jag ska ta och hur mycket.
Vad jag ska äta innan osv.
Har lixom planerat mat fram till typ Tisdag, ska äta lunch ute både måndag och tisdag :O! Panik på det med!.

Och nu är det Fredag, och nu sitter jag här och tänker, nej du ska inte äta nåt godis för då kan du absolut inte äta Buffé imorgon.
Det är FEL FEL FEL att tänka så, jag vet.
Men det är ganska svårt att inte tänka så just nu :(

Nu ska jag se på Idol iaf och försöka att inte tänka så mycket.
Jag tänker alldeles för mycket....

Middagen idag förresten:

Massor av Tzatsiki såklart!
<3

Kommentarer
Postat av: Emelie

En minimåltid (som dock ser god ut), den kommer knappast göra så att du går upp flera kilo ^^

Sötnos, buffén kommer vara storslagen! Du säger själv att du har svårt att bestämma vad du ska äta för fredagsmys, så du köper ALLT, så du kan välja vad du vill. Se på buffén på samma sätt- de har i princip ALLT, så du kan välja precis det du råkar vara sugen på. Det är ju perfekt för dig!



För övrigt är jag precis likadan, jag brukar också hamstra på mig alla möjliga saker jag "kan" bli sugen på för att det inte ska bli fel på "den stora dagen". Men som sagt måste vi vänja oss av med det,det är bara fåniga "passa-på!"-fasoner. Snart kommer vi märka att vi har tid att göra misstag, även i gottis (även fast det tar emot som faan att få fel :[)



Du, bestäm dig för att ta lite på tallriken på buffén. Så äter du ordentligt, tuggar och känner EFTER. Äter du upp allt, KÄNN verkligen om du verkligen vill ha mer, VAD i så fall och ta en lite till. Kör samma rejs igen. Då finns det ingen risk för hets (för vem springer fram och tillbaka och hetsäter mini-portioner på en ålandsfärja?), plus att du blir mätt och äter precis det du vill äta :) Vad sägs om det? Tror du det fungerar?



Jag vet hur det är att ha ångest långt långt i förväg, men jag hoppas verkligen att du INTE ger upp. Stå ut, Sandra. Du vet att du borde äta dessa måltider emellan - det finns tusentals smalisar som äter buffé då och då OCH även äter både dagen innan OCH efter, utan att bli tjocksmockar! Haha, jag lovar, du borde snarare äta buffé VARJE DAG för att gå upp och bli den sexy mama vi alla vill ha dig som ;D



Oroa dig inte för smöret i pannan, tror du inte jag gjort exakt samma sak med min pojke tusentals gånger? Han har lärt sig nu, inget smör, bara lite olivolja.. Haha, så fånigt... Snart klarar vi smöret!



(och du har rätt, egna russin är godare. Jag gör faktiskt egen müsli och lägger i mina russin, då är de tjocka och saftiga :D)

2010-10-15 @ 20:45:43
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: bulimihelvetet

men det där var den ynkligaste middag jag sett. förlåt, du är jätteduktig, men du behöver mycket mer mat om du ska gå upp och bli frisk! jag beundrar dig så jävla mycket! vill ju verkligen att du ska bli frisk!

2010-10-15 @ 21:27:44
URL: http://bulimihelvetet.devote.se
Postat av: bulimihelvetet

jag vet! och jag tycker verkligen att du är jättebra! framförallt för att det låter som att du verkligen vill det här. det är så himla fantastiskt

2010-10-15 @ 21:52:11
URL: http://bulimihelvetet.devote.se
Postat av: Tove

Gumman ALLA måste äta,

genom att äta kommer du maxa din förbränning, ät 6 mål om dagen så kan du nästan äta hur mkt som helst!



Din kropp kommer må så jävla bra, och det är ju det vi vill eller hur, att din kropp och DU ska må bäst?! Kom igen nu, litar på att du tar något gott! Annars får du äta extra mycket gott på buffén imorgon!



Styrkekramar! <3

2010-10-15 @ 21:57:54
URL: http://flavigry.blogg.se/
Postat av: bulimihelvetet

gud vad du är snäll! alltså jag vet ju att jag kommer hetsa om jag äter godis nu. men ja, det är försent att inte spy idag. men ja, inte fler gånger idag. fan vad jag hatar att jag inte kan hantera mat.

2010-10-15 @ 22:09:20
URL: http://bulimihelvetet.devote.se
Postat av: bulimihelvetet

haha, nä du kanske har rätt. jag ska försöka. måste ju våga äta lite "förbjudna" saker för annars kommer jag definitivt äta dem i alla fall. men då i enorma mängder. inte jättebra. och 4 knäckemackor! vilken hets alltså! hahaha!

2010-10-15 @ 23:14:27
URL: http://bulimihelvetet.devote.se
Postat av: petra

åh herregud det var den fjuttigaste middagen jag sett på länge :p du måste äta MER stumpis!



du kommer klara buffén, ät tills DU är nöjd, mätt och belåten. låt inte anas "passa på" ord komma ivägen. mat finns det ju gott om överallt, så varför "passa på" när man kan äta lika gott dagen efter och dagen efter det..? du är duktig vännen.

keep fighting!



det blev chokladboll igår till mellis, nästan lika gott som mörk choklad(som jag tänkte ta först) hihi. vad blev det för din del?:)

kraft och kärlek till dig!

2010-10-16 @ 08:42:47
URL: http://trueanolife.devote.se
Postat av: ebba

Ja gud vad ´jag känner igen mig! chips och choklad kan jag inte vara utan.. Står det framför mig bara moffar jag i mig.. Ullared idag gick toppenbra faktiskt! jättemkt ångest, men va sjutton! LÖJLIGT! Jag beställde en räksallad och jag åt nästan upp allting, utom brödet. MEN nästan all sallad, och vilka goda räkor! Dessutom åt jag massa godis som jag såg till att inhandla :) Hoppas att du har det toppenbra i åland och att du har fått avnjuta massor av god mat! För mat ÄR gott! Vi bara måste lära oss att njuta av den..

TUSEN KRAMAR!!

2010-10-16 @ 20:25:13
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: maria

åh, ser gott ut!

2010-10-18 @ 20:55:23
URL: http://mdlm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback