Lunch?

Har fortfarande ont i magen, har inte börjat äta godis eller någonting ännu? och hallå det är Söndag?:O
Brukar ju fan äta glass till frukost,och sen choklad, och sen nötter, sen mackor osv...

Men nu, jag har precis ätit de första för idag, trots att jag tänkte skita i att äta, men fan heller Ana dethär är ju min Söndag! Söndagar är ju det enda "lagom friska" jag har kvar!.
Även om jag åt massor igår, då kunde jag tycka att det fick ersätta Söndagen så att jag skulle skita i att äta idag, men hallå? jag får väll äta varje dag? varje timme, varje vecka?
Japp.

Så nu sitter jag här med det första målet för dagen, jaa jag vet, men jag kunde inte äta frukost pga. mådde så jävla illa.
Nu äter jag lunch iaf, och inte godis, inte choklad, inte glass.
Kan ni gissa?
haha

Japp, 1 mjuk macka med salami och 1 knäckemacka med saltgurka.
Funderar på 1 till knäckemacka med salami, blev lite hungrig ?:O Och det står faktiskt i Mattillåtet boken att man ska äta tills man känner sig mätt och belåten, och att man ska äta långsamt men det tycker jag att jag gjort, haha har ätit i ca. 40 min?
Och är inte mätt, så jag borde ta en till knäckemacka eller?

Jag går nog och gör det ;)
Puss!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Gud vad duktig du e, är grymt stolt över dig :D

Igår var du jätte duktig och idag verkar det ju gå bra också.

Du kommer fixa det här, du är stark!

Jag tror nog det är bäst att sluta med dina söndagar, som du säger du får äta vad du vill när du vill alla dagar om året.

Den där "måste passa på" känslan är välidgt, va ska man säga? ätstört hehe.

Man vill ju få bort så mycket ätstörda tankar och rutiner som möligt.

Kram

2010-10-03 @ 15:55:51
URL: http://farfromperfect.blogg.se/
Postat av: Emelie

Gör det, gumman, det är bara sunt!

Jag har matschemat fårn SÄC, men jag har inga näringsdrycker. Ska bara äta 6 ggr om dagen, duvet..Och det följer jag, så gott det går.. Även fast jag missar fm-mellisarna lite FÖR ofta.. :/ Men jag vet att det är viktigt att hålla schemat, jag vill inte förstöra för mig själv. De vet vad de gör.



Och lägg av, det är inte alls stor skillnad... ;)



Jag tror att du klarar pizza, jag åt kebab, OCH jag åt nästan hela pitabrödet! (brukar undvika brödet)... Jag är stoooolt. Just nu sitter jag och äter mitt em-mellis, en BREJK. DET DU.

Och jag är fortfarande inte tjock, har inte ens gått upp ett dugg! :O Och jag lovar dig, imorgon kommer jag inte ha gått upp heller, för det här är normalt. Måste äta massor mer för att gå upp ju...



Ha en stark dag idag, Sandra, och VÅGA. Det handlar bara om viljestyrka!



2010-10-03 @ 15:56:52
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Du måste komma ihåg att "bättre" inte alltid betyder "bra nog".. Säger dem att du borde dricka NDs också, så ska du nog göra det. Men jag vet att det inte är lätt, och du gör ju som du vill (har du ju bevisat, haha).



Jo, Brejk OCH kebab, du har ingen aning om ångesten jag har nu.. OCH det blir festmiddag ikväll (igen!! Pojkväns pappas fru fyller 55), jag har typ panik. Det betyder att jag måste äta värsta måltiden +, (JA; PLUS) att jag har en halv Ben & Jerry's som jag måste äta ikväll. Fan, jag känner mig som en ko.



Men jag SKA. Jag VET att normala människor kan unna sig sådana här saker, godis, kebab, festmåltider OCH glass utan att bli tjocka på en gång.



Jag tycker du är urduktig som kör på, du gör verkligen framsteg varje gång! Och varför INTE äta mackor, det är ju skitgott (och bra för dig! Bort med de äckliga revbenen och fram med brösten!!)



För övrigt är det bara i ditt huvud du går upp sådär snabbt. Det GÅR INTE att gå upp sådär snabbt (och permanent), då är det bara tillfällig vikt för aatt maten ligger i magen (du är dålig på att smälta den, eftersom du tidigare ätit så dåligt..) och som INTE är fett ;)

2010-10-03 @ 16:22:29
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: h2o

sv: jo jag förstår det men snälla jämför dig inte med mig :(

bra att du äter, och att du äter det du är sugen på :)

åh bra :D fast ibland är man fett sugen på chips och äter det och så bara måste man bryta av med något sött, så då är det ju bra att du har det hemma :D

kämpa på vännen, puss

2010-10-03 @ 16:29:05
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: Cookie

SV: Ähh inte såå mycket var det ju inte:)



Ät du en knäckemacka till!:D

2010-10-03 @ 17:07:25
URL: http://donttakeorderfromacookie.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag vet faktiskt inte, har funderat på det själv! Jag borde ju liksom.. Men jag är 169(,5!!) just nu. Men jag TROR att anledningen till att jag inte dricker NDs, är för att alla mina värden är bra. Jag har bra blodtryck, bra puls, bra vitamin- och mineralhalter (äter vitamintillskott och sådant). Dock är jag skiträdd för att få NDs, jag VILL INTE. INTE INTE INTE. Så jag vet hur det känns.



Hellre att jag äter godis och mat än dricker kalorier!



Åh, DU KLARAR DET. Jag vet att det suger och är skittråkigt att laga middag och äta själv, men vem fan ska njuta om inte du? Bjud hem en kompis om det går/hjälper, annars får du helt enkelt ta tummen ur röva och bara njuta av att vara du, äta gott och BLI SNYGG. (saknar fortfarande bröst på din beniga kropp ;))



Och jag vet att du brukar vara hemma och frossa på söndagar (läst hela sommaren, remember?).. Men jag tror det är bra att du tränar på att äta själv också, det kommer du behöva :) Sedan att det är mysigare att äta med andra- det är ju självklart. Det tycker jag med. Men klart kan vi själva också, gumman? ^^



Åh, tack! Du fick mig på massor bättre humör inför middagen :D Jag ska äta massor, mat mat mat och glass glass glass! Tycker definitivt du ska ta Brejk eller popcorn (eller båda? Varför snåla, du ska bli snygg?) om du vill ha det (och helst annars också, haha!)



Jag lovar att berätta allt, varje smula jag sätter i mig (med ett leende på läpparna!). Middag och kvällsmys för oss, Sandra.

2010-10-03 @ 17:51:18
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: josefine

ÅHH vad grym du är!! vad synd att fredags blev sådär:( men du vågade iallfall köpa det, och äta det i lördags, so girl, you can do it if you want to, det är bara att kämpa på vackra!

helgen har vatt okej, hur blev idag för dig?:) jag ägde inte alla haha, och jag känner mig fetast/fulast där:( men det är ändå kul, känner hur mitt självförtroende växer lite.. men själva visningen är på torsdag:) puss och kra, till finaste sandra<3

2010-10-03 @ 18:54:38
URL: http://svagahjartslag.blogg.se/
Postat av: h2o

sv: haha men mackor med smör råkar ju vara något av det godaste som finns ^^

hihi :D

åh tack fina! du är jättebra du med :D

jag bor i huvudstaden :D eller :( gillar det inte så värst haha.

puss<33

2010-10-03 @ 19:16:02
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Åh, du har också ett sådant stöd! Det är verkligen underbart, ta all hjälp du kan få av honom :D Han är ett guldkorn!



Jag går på möte rätt sällan, för har inte riktigt "börjat" med behandlingen än (bara fått diagnos och schema).. Vi ska tala mer nästa gång. Men jag har gått dit tre gånger sedan jag fick min första tid ( i mitten av juli )... Men jag hoppas verkligen att jag slipper NDs. Jag vill inte. Men om hon ger mig dem, så kommer jag äta dem. För jag MÅSTE lita på att andra vet bäst för att jag ska bli frisk, litar jag på mig själv lurar jag mig bara och så kommer jag aldrig ur detta. Hur mycket jag än tror att "jag" vet bäst om hur jag går upp osv, så KAN inte detta vara rätt. I så fall hade jag ju inte varit den positionen jag är idag?



Woho, mackor! Så jäkla gott, jag älskar mackor. Hade jag fått hade jag ätit frukost (mackor) till frukost-lunch-middag, men det får jag inte.. Haha, bara ibland, när det inte finns något annat :D woho, älskar de dagarna



Jo, det klart. Jag känner att jag måste äta helahelahela tiden och passa på, fast jag inte ens vill ha. Det är skitsvårt att klura ut vad man EGENTLIGEN vill ha, tycker jag, för allt är så "installerat" i en, som att man är en dator som går på automatik, haha :P



Du, ät inte glass eller choklad om du inte är sugen. Men för guds skull, ÄT! Vad du nu vill ha! Det är viktigt att äta, men också viktigt att njuta :D

2010-10-03 @ 19:16:16
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback