Köttbullen är det jag eller?

Färdigpoppade popcorn från Estrella- check
1/2 Brejk- check
1/2 kitkat- check
3 rutor marabou sensation- check
12 bitar godis- check
Ett par dl ostbågar- check

Och nu är jag en köttbulle.
Och jag är inte jätteglad längre, jag är rädd.
Det är läskigt att lämna det "trygga" som har med ÄS att göra, det var ju något jag var bra på.
Att inte äta, vad ska jag nu göra?
Jag får panik nu.
FÅR INTE GE UPP NU JU!
MEN KÄNNS SÅ LÄSKIGT, KAN INTE ANDAS.
AAAH.

Kommentarer
Postat av: h2o

KÖR PÅ!

din nya grej kommer bli att TA HAND OM DIG SJÄLV och vara snäll mot dig själv.

Var inte rädd, det där är fortfarande inte för mycket. Det är det inte.

Kämpa på fina, underbara du. Du klarar dethär. Du är jätteduktig! Snart är det nedförsbacke hela vägen och du kommer inte ens behöva reflektera över vad du äter. Håll ut <3

2010-10-04 @ 06:03:32
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Ta dig igenom ångesten, Sandra. Andas igen den. Stå ut, ge inte upp, och låt smärtan rinna av. Jag lovar, den gör det. Det känns inte som att den någonsin ska försvinna, men det gör den.



Var inte rädd för den, som alla säger så är den inte farlig. Bara jävligt läskig. Varje gång du möter den, och varje gång du tvingas utstå den på det här sättet (genom att MEDVETET framkalla den) så går det lite lättare. Du blir lite starkare. Du lär dig att hantera den.

Snart kommer är det du som kontrollerar ångesten, och inte ångesten som kontrollerar dig. Det är den riktiga kampen, och jag vet att du klarar det. DU är en stark tjej, och jag är så JÄVLA stolt över dig, du har ingen aning! Du så så jävla värd friskheten!



OJ, första mötet? :o De måste tyckt ditt tillstånd var väldigt kritiskt redan... Vem har du? Jag äter yoghurt och müsli till frukost varje dag (hade en period jag inte vågade det längre pga äs, men jag kom tillbaka! Jag bet i ångesten, hällde upp yoghurt första dagen på länge och åt med tårar i ögonen. Samma sak nästa dag. Och dagen efter det grät jag inte. Nu är det lätt igen. Det är en process, en stegvis process... Så jobbigt att det ska göra så galet ont och ta en sådan tid..)



Du är på helt rätt väg, gumman. Att du vågar känna ångesten betyder bara att du är modig. Idag ska jag äta varje mål, 6 gånger, och inga små-mål. Det ska vara på riktigt. Det här kommer gå jättebra, för oss båda! <3

2010-10-04 @ 06:28:50
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback