Just nu

Har jag mitt första riktiga bakslag sen jag bestämde mig att börja äta igen.
Fan vad jobbigt det är nu, vill bara gråta och sitta och stirra på min fläck i duken som jag gjort typ 40 minuter nu..
Jag orkar inte vara glad och possitiv jämt
Det kan inte gå bra för mig jämt, jag orkar inte vara duktig just nu.
Vill bara spy på mitt liv nu.
Eller har jag ens ett liv eller?

Kommentarer
Postat av: ebba

GUMMAN VAR STARK! Upp med humöret. DU ÄR BÄST!!!!! Ge INTE, ALDRIG ALDRIG UPP!!!! Du är så jävla grym så låt inte det ta över.. Lägg dig på soffan med en skön filt, sätt på tvn och PRATA. Säg till din mamma att du mår dåligt och behöver prata. Kom igen nu. Glada och positiva ska vi vara. Jag finns här <3



Svarar förresten på det långa meddelandet snart!

<3<3<3<3<3<3<3 MASSA KRAMAR

2010-10-21 @ 19:15:11
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: Lovi

Det är okej att ha bakslag, det är okej att må dåligt. Jag har mått SKIT så många gånger att jag vet inte vad... Men vet du? Det går över. Och för varje gång man tar sig igenom det så blir det lite mindre jobbigt! (prakiskt exempel: För två månader sen hade jag panikångestattacker 6-7ggr/dag när jag bara ville dö, idag "har jag lite ångest" ca 2 ggr/vecka - DET BLIR BÄTTRE) Tricket är att ALDRIG ge efter för anorexin och sluta äta, man MÅSTE fortsätta, måste våga hålla sig kvar i det friska!

Nejnej, det är ingen fara med mig! Normalvikten kommer allt närmre och det är lite jobbigt att ta in, men det är ingenting jag inte klarar, absolut inte! Det här fixar vi, FATTA kul vi kommer ha senare då! :D <3 puss snygga du

2010-10-21 @ 19:15:53
URL: http://isundin.wordpress.com/
Postat av: Emelie

Det är bra att du vet att det bara är ett bakslag, men att det går över. Dessa tider är riktigt jobbiga, men det är nu det gäller att kämpa.. (Jag hade ett bakslag senast i tisdags, vid lunchgruppen.). Men som Lovi säger, det blir bara lättare och lättare. Du blir bara starkare och starkare, och kommer kunna hantera dessa bakslag bättre.

Det är bara ett trappsteg på vägen, söta du. Stå ut, vi är här med dig. Var ledsen hur mycket du vill, skrik, gråt, uttryck det. Men ge bara inte upp! Jag litar så strongt på dig, jag har sett hur du kan!

2010-10-21 @ 19:31:47
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Tänk bara din attityd några veckor sedan.. Du sade till mig "Jag kan inte. Jag är för svag. Jag är inte som er, jag klarar inte av att bli frisk."

Och vad är det precis du gör nu?!



"Jag får helt enkelt kämpa lite hårdare." FAN, vad glad du gör mig! Jag blir.. Du är.. Du är fantastisk just nu, din vilja är otrolig! Du vet att det är så många som stöttar och tror på dig just nu. Vi knuffar dig framåt!

2010-10-21 @ 19:53:42
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: ebba

Jag förstår verkligen hur du känner. Men det är nu du finner styrka, du kommer bara att bli starkare när du gått igenom det. För du är så jävla grym!! Det känns alltid lite bättre EFTER att man har pratat med någon även fast man helst vill lägga sig och dö. Du får hitta på något, sysselsätt dig så att du inte bara sitter och gräver ner dig. Du ska veta att det gör jätteont i mig att höra att du mår dåligt :( Du måste vara glad! Givetvis ska du skriva precis hur du känner dig, men jag önskar att jag kunde göra någonting som får dig att bli lite gladare.



FUl? DU?! Du måste skämta med mig. Du är världens finaste ju. Och tjock? DU vet att det inte är sant. Varför skulle du annars sitta där du sitter idag?! Nej slå ifrån dig de där dumma tankarna nu. Du är hur fin som helst och skulle lätt kunna lägga på dig några kilo och bli ännu finare.



Men hörru sötnos:) Jag tycker att vi ska satsa på att få till en riktig myshelg någon gång framöver. Jag bor ju i egen lägenhet så det är bara att komma förbi :D hihi, visst skulle vi ha fantastiskt kul:) Inte ofta jag skrattar nuförtiden så det skulle jag verkligen behöva. Varför ska det vara så jävla svårt att skratta? NEj kanske är det bara rätt sällskap som saknas? Vi pratade ju lite om vänner. Har du förlorat dem eller pratar du bara inte med dem lika ofta? Jag funderar ofta på om de undviker mig eller om det är jag som har isolerat mig totalt. Jag känner mig faktiskt lite sviken..



Jag tycker att det är jättebra att du unnar dig lite gott i veckan också. För det kan du! Du har råd med det. Sedan MÅSTE du istället inte äta på söndagar om du inte vill. Jag brukar alltid tänka att på fredagar och lördagar får jag moffa i mig hur mkt som helst. Men på vardagarna får jag bara moffa lite. Knäpp är jag ;) Mamma och pappa tycker att jag är dum som äter så mkt godis.



Va äre för fel på gris nu då? ;) Har du aldrig käkat det? Jag är inte så mkt för kött alltså, då är fisk och kyckling betydligt bättre. Lamm har jag tusan knappt käkat. Undrar om jag någonsin gjort det?! Jag har alltid bara ätit det som stått på bordet och inte tänkt mer på det:P Men revbensspjäll, hur gott låter inte det?! Det tycker jag att både du och jag ska försöka våga oss på.



Ja det blir sandras uppgift så fort som hon har tid över. Kolla upp julkalendrarna! Kanske finns något med jättegott i.



Hihi sammanträffande:) Hur gott är det inte då att låta chokladen smälta i munnen. Jag älskar den känslan. Joooo, visst är det en besvikelse om chokladen skulle vara äcklig. Men det kan ju också vara att jag hittat ett av livets goda ting?! Och hallå?! En chokladbit? Den sätter ju sig inte toker. Man får pröva en bit i taget, man måste ju våga för att vinna. Eller hur! IDag blev den en sån där med mjuk toffé inuti, den bara rann i munnen. Jättesmaskig! Smakade typ som plopp. Har aldrig varit en favorit förut, men fan jag har gillat varenda bit än så länge. Kanske för att magen skriker efter mat? Vad vet jag.



Vad duktig du är som har ätit sex bitar!! Jag har ätit ännu fler (a) så du är absolut inte värdelös! Du skrev desto fler? Hur många är desto fler då? Jag tänker mig typ 59 st;) Men nu blir jag nyfiken, yoghurtdoppade jordnötstoppar. De finns fan inte här. Vilken besvikelse. De måste varit jättegoda?! Du får skicka på posten, eller ännu bättre köp med dig och kom förbi. Hihi, hade det varit jag så hade de tagit slut på vägen..



Visst är kärleken svår. Jag är så jävla besviken på mitt ex. Han vet ju hur sjuk jag har varit och sen vi gjorde slut har han inte hört av sig en endaste gång, knappt hejat när vi sett varandra. Hur jävla barnsligt är inte det? Efter så lång tid ihop och han bryr sig inte ett skit om att fråga hur jag mår. Nu är han tillsammans med en tjej som är 27 år och har 2 barn så han verkar ha det bra..

Har du kontakt med din gamla kille?



Sandra, det kommer gå jättebra imorn! Jag ska hålla varenda liten kota jag har i kroppen. Hur dags ska du vara där, så jag vet när jag ska hoppas som mest liksom? ;) Jag brukar alltid också försöka ha något att göra på dagarna. Det är så skönt att sysselsätta sig så man slipper de där onda tankarna.



Sikket kontrollbehov man har egentligen. Tänk om du skulle ta 2 dl yoghurt. Visst skulle det vara jättefel? Eftersom man är så jäkla insnöad på att det ska vara exakt en viss mängd och varken mer eller mindre. Du ser! Varken du eller jag vill vara inlagda.. Så då MÅSTE vi helt enkelt äta minst tre mål mat iaf. Mellanmålen får komma efter hand liksom. Smör är som godis för mig. Ett tag var jag helt besatt.. Jag kunde sitta och blanda socker och smör och bara möla i mig, ett halvt paket.. En gång kom pappa på mig med att sitta med fingrarna i smöret och doppa med socker. Han blev inte såååå jääätteglad. Hehe, men jag har försökt sluta med det:) Det är liksom inget normalt beteende. Smör ska vara på mackan. Inget annat. Vad äter du för bröd? Jag älskar rostat bröd, såna där toasts, varma mackor & fattiga riddare. MEN, jag vågar inte äta det.. Okej, kanske en fattig riddare (en gång i halvåret ungefär), men det andra känns alldeles för mkt. En toast måste man ju ha två mackor till = dödsdömd. Jag har jättesvårt för mackor alltså..



Jippie! Nu vet du att du har lovat mig att äta två stora bitar äpplepaj! Ofta så tycker jag att vaniljvispen är godare än själva pajen. Kan sitta och äta bara det.. Åååh, du kommer klara lördagen så bra! Vad är det egentligen ni ska göra? Det är väl inget kalas? VIlka kommer?



Hihi, andreas gillar jag också :) Han är så söt och så tycker jag om att han är arne weisses son. Sedan är jag svag för jay också.. Gillade alice bäst av tjejerna men hon har ju hoppat av nu :(



Pepparketchup? är det något speciellt man kan köpa? eller pepprar man bara ketchupen? Jag lovar att jag ska försöka mig på criscutsen, kanske samma dag som du tar pastan i v 44 :) Kan vi sitta där på varsitt håll vid samma tidpunkt och kämpa!! För vi slutar aldrig kämpa, du hör det gumman!! ALDRIG!



Du har också varit en träningsnarkoman alltså. Fan vad mkt vi har gemensamt. MEn jag är stolt över dig att du tog så lugnt. Försök att inte hamna där igen. Du vet att det är farligt, tyvärr (hej, nu låter jag som mamma). Så bit ifrån. Säg NEJ! Du kan ha som mål att ta dig tillbaka till att kunna njuta av att träna, när du väger några kg mer. Jag tycker du också ska köpa lite kläder som du kan växa i. Jag har sagt till att ingen får köpa kläder till mig för jag pallar inte att se mig själv växa ur dem.

Åt du lasagnen? Isf tycker jag att du är så jävla modig. Njut av det istället. Jag sitter nu med Robinson lite i bakgrunden. SKa snart krypa ner i min sköna säng och lösa lite korsord.



PUSS OCH KRAM TILL MIN UNDERBARA, FINA, BÄSTA, VACKRA, STARKA SANDRA <3

2010-10-21 @ 20:50:36
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: minnie

men fina, var stark. du klarar det här. kom ihåg att jag tror på dig ♥

2010-10-21 @ 21:36:29
URL: http://minnielight.blogg.se/
Postat av: h2o

sv: fast nu är det så här att jag sa det först, så DU är sötast :D

tyvärr, så är det bara. mm...jaaa....lalalallalalala

hihi :D<3

2010-10-21 @ 22:11:44
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: h2o

sv: okejrååååå :D <3333

godnatt min fina<3

2010-10-21 @ 22:17:45
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: Elin

DU HAR ETT LIV. Men du har ett bättre liv att kämpa för. Varje droppe soppa måste ersättas av en bit potatis och en tugga kyckling. Varje tanke om att du är tjock måste ersättas av tanken om att "nu jävlar". Du kan, du klarar det, det vet jag.

kramar på dig älskade vän

2010-10-21 @ 22:32:52
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Bulimihelvetet

men det är bara ett bakslag. vi måste ju ha det för att bli friska. men du är stark, du klarar det och kommer att gå starkare ur den. kram

2010-10-21 @ 23:56:45
URL: http://bulimihelvetet.devote.se
Postat av: Malin

Du fixar det, finaste, finaste Sandra! Det vet jag! För du klarar det som du bestämmer dig för att klara - ingen kan stoppa dig, utom du själv. Och inte vill du bli bästis med Ana igen? ;) Precis! You can do it! Ser du hur många du har som stöttar dig?! Du fixar det! Massa pussar och kramar <3

2010-10-22 @ 06:52:45
URL: http://whateverittakes.blogaholic.se
Postat av: ebba

Hej min fina sandra! Hoppas verkligen, verkligen att du mår bättre idag.



Det är så himla bra att vi kan ge varandra lite glädje, motivation och inspiration när ingen på hemmaplan kan göra det. Jag är också så glad att det finns många som vågar blogga om det helvete man lever i. Då vet man att man inte är ensam. För det är vi inte, ensamma. Vi har ju varandra:) Och jag längtar supermegamycket tills vi ses :D För det måste bara bli av. You have no choice baby, jag tvingar dig..



Haha jag tror inte alls att du är tråkig. Det är ju bara så att ens vänner inte riktigt fattar vad man själv genomlider. Vad tråkigt med din bästa kompis.. Men samtidigt förstår jag verkligen varför ni har tagit den distansen. Men då har du ju henne som inspiration. Har hon tagit sig ur helvetet, så kan ju du också! Tråkigt med såna där andra "så kallade vänner", som bara har massa annat att göra hela tiden. Jo tjena tänker jag. Mina vänner säger alltid att de saknar den där glada, positiva ebba. Men allvarligt talat. Jag är fortfarande den människan. Synd bara att de verkar vara rädda för mig. Jag hade två riktigt nära vänner. Den ena stöttade mig som sjutton i början av sjukdomen, sedan fick hon kille och har dissat mig totalt. Den andra är så jäkla tankspridd, ett tag skickade jag sms tre ggr i veckan men efter att aldrig ha fått svar så gav jag upp. Ibland händer det att hon vill ses om "typ en timme", men du vet hur det är. Det är väldigt svårt att vara impulsiv när man planerat något helt annat. Då kanske hon vill fika och det måste jag ju minst veta dagen innan.. Sedan känner jagi nte för att bara passa ibland. Då kvittar det. Men jag klarar mig också. Jag har världens underbaraste bror som verkligen är min livsglädje, tyvärr bor han i helsingborg så vi ses väldigt sällan. Sedan har jag en tjej i klassen och en syssling som är nära.. Men annars är det rätt kallt, men jag klarar mig. Har ju dig nu också;)



Hehe, men vet du?! Idag är det ju fredag. Betyder det då moffande?! TJOHOO! Då kanske man får gå och köpa sig en godispåse om man ska orka med pluggandet hela långa dagen. Det är samma med mig när det gäller godiset. Jag svälter mig verkligen för att kunna få äta hur mkt godis som helst sedan. Det är därför mina föräldrar inte vill att jag ska äta så mkt godis.



BOr du på landet? :D Tjoohoo vad kul. Har du några djur? Tänk inte på att det är gris du äter :) Va sjöen, allt är ju typ djur. Man måste ju äta för att få energi, så är det bara. Gris är ju inte farligare än något annat. Revbensspjäll är ju bara så gott. Nej, nu får du sluta vara så kräsen bästa du.



Tjohoo har du en sån där mysig kalender :) En sån hade jag när jag var liten som mamma hängde upp. Det var en liten lapp så fick man gå och leta efter ett litet paket någonstans i huset. Då tycker jag defintivt att du ska lägga i godis där i. Men du får nog ta godis med papper, annars blir de nog äckliga ;)



Haha jag brukar också alltid äta godis på det sättet. Typ äta upp det runt om och sen det inuti. Då varar godiset också mkt längre :) Äääsch det där med att slösa bort kalorierna på saker som inte är gott måste du sluta tänka på. För det första ska vi inte ens behöva tänka på kalorier. För det andra är det ju just vad vi behöver. Kalorier alltså!! För vi ska ju tillbaka. Glöm inte det. Och jag tror inte det är så farligt med en liten, liten, bit. Det är superbra träning om inte annat. Och de där yoghurtdoppade jordnötstopparna, FYFAN vad jag är sugen på dom.. Skynda dig hit med ett kilo eller två.



Det där med mig och min kille var en rätt lång historia. Det kändes lite som att vi växte ifrån varandra. Vi var i egypten i november förra året när min mamma fyllde 50. Jag störde mig hela tiden på att vi inte ville göra samma saker och jag kände mig inte uppmärksammad. Varje gång vi var på någon fest och han drack blev vi också osams för att han alltid sket i mig då. Jag fanns liksom inte. Sedan när jag fick anorexi stöttade han mig inget. De startade anhörigträffar på min anoreximottagning men dit ville han aldrig gå. Vi började leva två helt skilda liv. Han gjorde saker med sina kompisar och jag satt hemma typ. Jag var bara glad när han var hemifrån. Det låter som att vi hade jättetråkigt men sanningen var att innan jag blev sjuk hade vi faktiskt jättekul. Men jag är faktiskt väldigt besviken att han inte brydde sig mer. Men det var väl för jobbigt antar ja :/

Vad skönt iaf att du och ditt ex har sån bra relation. Har du fortfarande känslor? Det kanske kan bli du och han i framtiden någon gång igen? :)



Kl 15 lovar jag att sitta och hålla mig som bara den! Jag önskar att det ska gå såååå bra. Och ingen jävla kräm nu. Fram med muslin till frukost för det är det du gillar bäst, då ska du också äta det. Dessutom är väl inte kräm så där jättegott.

Haha jag säger ju det! Smör är sjukligt gott. Jag är ju likadan. En gång tryckte jag i mig ett halvt smörpaket på en jävla sockerkaka. Bara för att jag var så jävla sockersugen. Hallå normala person liksom.



åååh de där pågen mackorna gillar jag också:) Det är gott med grovt bröd faktiskt, men jag blir så jäkla mätt och jag hatar att vara supermätt. Men du är duktig som kan äta dem. Det borde vi sträva efter. Minst en mjuk macka om dagen är bra för magen. Inte sant ;)



TJohoo ät upp hela pajen :) Det behöver du! Dessutom är det ju supergott, så ät och njut bara. Gud vad mysigt det låter. Lite föräldramys. Det tycker jag är toppentrevligt när jag får vara med mina föräldrar när de har middagar med sina kompisar. Fast det sker inte så ofta tyvärr.. Men imorn skulle ni väl vara hemma hos er? Ett glas vin kan du väl dricka iaf? :D



BRA Sandra! Jag är supermega stolt över dig. Ingen träning, det är ju mkt skönare att ligga på soffan och slappa. Egentligen.



Men hörru lasagnen, egentligen. Det var ju bara en barnmatsburk. Tänk, för ett barn. Ett litet, litet, barn. Och barnet äter flera sådana burkar om dagen. Det är ju inte farligt. Tänk, egentligen ska du ju äta som en vuxen. Förstår om det gav ångest men om du tänker till så förstår du också att det faktiskt är sjukt och dumt. FAN; varför kan vi inte bara knäppa med fingrarna och bli friska direkt?!



Tjihoo korsord är livet ;) Jag brukar lösa lite varje kväll och sedan skickar jag alltid in. Jag har faktiskt vunnit två ggr. Det du!



Har du svårt att sova? Jag somnar alltid som en stock, hehe jag älskar att sova!



Idag är det fredag ja :D Tjohooo! Ska du göra något mer än gå på mötet? Jag har lite dåligt minne alltså. Jag ska ta tag i plugget nu. BLÄ!



Puss och kraaaaaam <3

2010-10-22 @ 07:50:09
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: h2o

godmorgon bästa! blir det gröt til frukost idag eller? ;)

ha en underbar dag. jag ska plugga hela dagen och sitter typ begravd i snö - så oppeppad, jag har INGA vinterkläder haha :D bor vi i sverige eller? känner ju att jag borde vara mer förberedd;)

vi hörs sen gullis<3

2010-10-22 @ 08:59:19
URL: http://vatten.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback