Idag snöar det

Jag borde vara glad, jag äääälskar vintern.
Nu är jag mest bara nervös, nervös för hur mycket jag kommer frysa i vinter...
Jag kommer fan frysa ihjäl.
Så som jag fryser redan nu vid typ 1 minus, hur blir det vid 20 minus?

Jag mår lite bättre idag, och det är tack vare er ska ni veta!<3
Har precis ätit min musli och yoghurt och jag är mätt.

Asså mina tankar snurrar runt som i ett virrvarr helatiden nu, jag vet varken ut eller in, jag läser att vissa av er kämpar somfan, klarar kebab fast hon hade egentligen planerat annat, hur jävla bra är inte du?
Jag läser sånt och blir taggad till tusen att vara minst lika bra!
Sen läser jag att någon annan gått ner i vikt, och då kommer mitt undermedvetna(Ana) och lägger sig i, JAG VILL OCKSÅ GÅ NER I VIKT! säger hon.
Men vill jag det?
Vill jag frysa ihjäl i vinter? Vill jag få så ont i rumpan att jag inte ens kan sitta på soffan? Vill jag behöva ha dubbla fleecetröjor och dubbla mjukisar och ligga på hunden framför brasan och frysa?
Är det normalt?
Jag vet inte vad som är normalt, jag har inget normalt förhållande till mat, vet inte hur stor en portion är, vet inte vad som är normalt att äta till vad.
Vet inte när det är stopp, vet inte när jag är mätt eller när jag är hungrig.
Kan ibland inte sluta äta trots att det är påväg upp igen, känner mig ibland tvingad att äta mer mer mer!

Jag vill bara vara normal, vill bara kunna skratta och vara glad, uppskatta livet, ha vänner, gå ut och fika som att det vore det normalaste i världen, vill bara kunna sitta en Fredagskväll till Idol, öppna en chipspåse och ta lite grann, sluta äta när jag känner mig mätt.
Men det funkar inte så för mig :(
Så istället gör jag så mot mig själv, att jag håller mig till den "äckliga maten" soppor och liknande, jag är inte värd mer säger Ana, och varje morgon efter att jag ätit mina TVÅ DL MUSLI OCH 1 DL YOGHURT då har jag ångest, ångest upp till öronen.
Det är inge kul, att behöva börja VARENDA morgon med ångest.
Ska det alltid vara såhär vill jag inte vara med längre :(

Snart är det SCÄ, det kommer gå skit...
Jag vet det, jag vill inte alls, men nog fan ska jag dit.
Efter det ska jag och mamma och handla, jag måste äta "någon vanlig" mat idag.
Dvs. nåt som jag vill ha, men vad vill jag ha?
Vet inte ens vad jag gillar för mat längre, hur sjukt är inte det då?
Äh nu ska jag sluta dränka er med mitt tjat.
Puss fina underbara ni! Tack för ert stöd.

Kommentarer
Postat av: Cilla

Du förtjänar altt bra och fint i världen vnnen. :) Ana försöker bara lura dig med dumma lögner. Är klart vi vill kunna stå ute när det snöar i vinter utan att frysa ihjäl, vintern är rätt fin i sig ju :) Du med, kram! <3

2010-10-22 @ 10:26:37
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: h2o

sv: snart klarar du gröten med, det vet jag :D



haha jag vet! känner samma, vågar inte ta på mig någon dunjacka än:o



och du! DET KOMMER. du vill visst vara med. men det tar TID, på samma sätt som det tog tid att gå ner i vikt kommer det också ta tid att gå upp i vikt OCH bli frisk i hjärnan. för du vet ju att det är där det sitter. du klarar dethär, det vet jag.

känn efter vad du är sugen på. du gillar ju de där potatisgrejerna och tsaztsiki! och kebabsallad, så då gillar du kanske vanlig kebab också?

tänker på dig idag, vet att det kommer gå bra. du är bäst<3

2010-10-22 @ 10:27:38
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: h2o

sv: aa precis :D

åh kul :D

hmm.. grönsaker i ugn? det gillade du ju! med haloumi på kanske? :D

<33

2010-10-22 @ 11:05:15
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: h2o

sv: haha knäppis :D

läskigt = bra. jag tror att du klarar kebabrulle :D

jag är påväg till skolan -.- slutar 18. så jag lär inte orka någonting, har ändå inte lust haha. är jättetjurig och opeppad. så bäst att jag stannar hemma :p puss<3

2010-10-22 @ 11:51:47
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: ebba

Va fan, nu blev min kommentar också för lång. Jaja, du får den i två delar då :)

Jag tänkte faktiskt på det imorse när jag var ute. Hur det knastrade när man gick i snön. Men va fan, det får inte vara snö redan i oktober. Då tycker jag faktiskt att den där myskänslan inte riktigt kan infinna sig. Och shiiiit förra vintern, ärligt talat jag trodde verkligen att jag skulle dö och avlida varje dag. Det var skitjobbigt att gå omkring med fyrdubbla tjocktröjor och flera lager långbyxor och dubbla sockar. Varje gång jag var på kalas satte jag mig vid elementet. Jag minns flertalet ggr som jag bara skakade. Jag kunde inte göra någonting för jag frös så. Och nu börjar det bli så kallt igen :( Ingen förstår hur jag kan frysa så mkt. Men va fan, har man inget underhudsfett så :( Vet du?! Jag har börjat fuska lite med vinterjackan.. Har gjort det ett par veckor redan. Hur mkt har du på dig när du går ut? Just nu har jag dubbla strumpor, underställsbyxor, mysbyxor & överdragsbyxor. Sedan har jag t-shirt, tunn tröja, tunn tjocktröja, polotröja, tjocktröja, ännu en tjocktröja och så vinterjacka + mössa och dubbla vantar. HOLY JESUS!!!! Jag är ju allvarligt skadad. Hur ska jag överleva vintern? Det är ju så tråkigt när man måste ha så mkt kläder för man kan ju aldrig klä upp sig. Det är helt enkelt för kallt.



Jag förstår verkligen det där med peppande bloggar. Emelie är ju verkligen grym!! Men visst finns det många bloggar som får en att bara vilja dö :S Sådana får vi helt enkelt undvika. Vi pratar positivt, OKEJ?! Om du kommer in på något som känns jobbigt som får dig att vilja gå ner så tryck ner bara.



Och jag känner EXAKT samma saker som du. Jag vill bara kunna vara normal. Det är därför vi ska se till att ses snart så vi kan försöka vara normala tillsammans. Jag tror faktiskt, ärligt talat, att det skulle vara mkt lättare. Alla andra gör ju det dagligen. Men inte vi.. Och det är så jobbigt att se folk när de slutar äta för att de är mätta. Hmm, varför är jag aldrig mätt?! :S Och jag lovar dig, när vi ses ska vi bara hånskratta den där jävla ångesten rätt upp i ansiktet. Bara le och säga, HAHA, jag gillar detta så jag ignorerar dig.



Det kommer gå jättebra idag gumman :) Tänk vad mycket god mat det finns du kan köpa. Lev ut dina drömmar och fantasier nu. Kommer du inte på något kan du ju alltid äta crisscuts? :) Eller varför inte rostbiff? Potatisgratäng? Finns ju massa gott!



Jo visst har man säkerligen blivit lite tråkigare, men jag tycker ändå att en riktig vän inte har rätt att dissa en för det. Om det hade varit tvärtom hade jag i alla fall verkligen ansträngt mig och hört av mig om så bara höra hur personen ifråga mår. Det borde väl inte vara för mycket begärt.. Och visst är det så jävla tråkigt att bli dissad av en kompis för en killes skull? Tänk när det tar slut sen..



Hur gammal är din syster? Det är egentligen det bästa med syskon. De kan ju ändå inte fly för alltid. De måste ändå finnas där. Bor hon också hemma? Jag har också en syster som är fyra år äldre. Hon har också haft ätstörningar sen jag var liten. Men hon erkänner det inte för sig själv och då är det svårt.. Ett tag var det på väg att vända men nu verkar det som att hon har gått ner sig igen. Tror att det är hon som har smittat mig med det där godisbegäret för hon äter typ också bara godis. Fast hon spyr också. Men jag är smalare än henne.. Det kanske tär? Vad vet jag. Jag har iaf alltid fått höra att jag är den där lite större av oss. Hon är så liten och blabla. Det är skitjobbigt att höra ju!



Moffarfredag, tjoho!! Jag har redan varit och köpt mig en stor godispåse faktiskt. Jag är så sjuuukt dåligt på det där med maten :( Förlåt men så har det varit ända sen jag blev sjuk. Speciellt på helgerna, då vet jag att det kommer bli mkt godis och då vill jag inte ha någon mat. Men vet du?! Jag ska försöka för din skull. Kanske går hem till föräldrarna och äter. När jag var mindre åt vi alltid räkor på fredagarna. Det är bland det bästa jag vet. Vitt bröd, men majonnäs, ägg, räkor MMM. Fast det gillar inte du va?! ;)

Och du! På moffarfredagen måste man äta godis. Så är det bara. För när är sjuk som vi måste man ha medicin oavsett om man vill eller inte. Medicin = godis! Så nu får du allt äta något gott ;) Tvinga fram suget behöver du nog inte göra iaf. Det infinner sig nog snart ska du se!



HAHA EN TUPP?! :D Gud vad häftigt!!! Väcker han dig varje morgon kl 7? Sikken jävla varg som stal era hönor då. Ni får köpa nya, så att det kan bli lite söta kycklingar. Dom är ju bara hur gulliga som helst ju. Vad är det för en hund? Och vad heter din kanin? Den kanske man kan få se på kort? :) Shit du är ju en riktig djurmänniska. Önskar att jag också bodde på landet.. Men tycker du inte att lamm är söta då?



Tycker att det låter som en mkt bra idé med din kalender. Men då måste du fasiken ha bildbevis så att jag ser att du tar din bit varje dag ;) Du får typ köpa alla olika bitar som finns så du får olika varje dag :) Brejk kan du äta på julafton så har du det bästa kvar till sist! Visst är det dyrt med naturgodis ja. Men ofta så äter man ju inte lika mkt som när man köper vanligt godis. Det mättar ju lite mer, och så är bitarna mkt större.



Visst, jag har insett nu i efterhand att min kille var en riktig skitstövel. Menmen, man lär av sina misstag. Tur att du verkar ha en riktig tiopoängare. Har du inga kort på honom? Blir lite nyfiken här :) Det är så kul med kort. Jag är besatt av att se bilder på godis och mat. Dina naturgodisbilder gillar jag, hehe knäpp som vanligt!! Vad är förresten din favoritgodis bland lösgodiset?



Men hallå, gumman?! Fetaste skålen, 2 dl? You must kidding with me!! Men du är duktig, jag säger inget annat. Fan vad du gjorde mig sugen på fil förresten. Det har jag typ inte käkat på flera år. Fil med skivad banan i.. Fast det vågar jag inte :S Men JO, det gör jag visst! SKa fan i mig gå och köpa det och på måndag tänker jag börja med fil på morgonen. Precis som du!! Jag ska övervinna mina rädslor. Allt jag fruktar ska jag ta mig över ;)



Hihi kaviarsug alltså? Åt du kaviar då? Ibland när jag blir sugen bara jag öppnar kylskåpet och tog allt jag såg. Typ, lite ketchup där, lite kaviar där, lite sylt där, lite dressing där. Hur sjukt är inte det då? Inte sammanblandat alltså men jaaa, du fattar. Som tur är så gör jag inte det så ofta längre.. Skrämmande!



Vad gillar du för pålägg då? Mackor är supergott faktiskt, så ät och njut. Skit i ångesten efter. Den övervinner vi. Starka som vi är! Jag tror faktiskt att när vi kommit ur sjukdomen så kommer ingen någonsin att vara starkare än vad vi är.



Sluta aldrig någonsin med frukosten igen, för då blir det bara ett helvete att börja igen. Du är så superduktig som gör det varje morgon. Dessutom är det ju dagens viktigaste mål. Dagen blir inte bra om man inte äter frukost. Det säger de ju till dom som bantar också. Frukost ska man inte hoppa över om man vill bli smal för det är den som sätter igång förbränningen. Nu säger jag inte att det är för den sakens skull vi ska äta frukost. Men jag vet att du är med på vad jag menar.

2010-10-22 @ 12:41:53
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: ebba

Visst är det mysigt med föräldrar?! Jag har alltid varit lite mammig. Hade jättesvårt att sova borta när jag var mindre. Men mina föräldrar säger att jag måste lära mig klara mig på egen hand :P Fast jag vill helst vara med dem jämnt :D haha, jag blir nästan arg på mamma när hon inte hör av sig. Och jag vill veta allt hon gör. På de där anhörigträffarna har hon hört att det är vanligt att man när man har anorexi har ett sånt kontrollbehov så hon undviker typ att svara. Sedan har de sagt att vi gärna vill prata om mat också, så då undviker hon att prata om mat när jag börjar prata om det.. Haha, jag vet för jag har läst men jag tror inte hon vet att jag vet.



Dricka kalorier? Som i? Mjölk? Juice? dricker du typ bara vatten? Jag tycker inte så mkt om vatten. Drack det jämnt förut när jag var hungrig men tack & lov har jag blivit av med det.. Nu dricker jag pepsi max, cola light eller fun light. Hmm, inte så mkt kalorier i det heller va? :$



Men Sandra! Mat för 1-åringar. Och du har ångest? Hihi, du förstår att du är knäpp va?! ;)



Hehe, med korsorden får jag typ panik om jag inte kan lösa ett korsord. Då får jag ringa mamma.. Vill så gärna ha löst alla i tur och ordning. Och det är kul när man vinner :D ETt tag var jag besatt av tävlingar.. Skickade in på allt, men jag vann faktiskt en del också så det lönade sig :)



Jaaa, igår så var det massa snö. Det har visst snöat lite inatt också så det ligger ett täcke och så är det jättehalt.. Men det smälter nog bort snart skulle jag tro. Idag kommer kronprinsessan och Daniel hit dit jag bor. De har spärrat av alla vägar och stängt av alla parkeringar bara för att de ska köra förbi en kvart. Så alla ska typ ut och vinka. Hur jävla löjligt är inte det?!



mat ikväll, jag ska försöka med räkor hos mor & far :) Annars tror jag faktiskt att jag ska köpa grillad kyckling, det är smaskigt tycker jag. Sedan har jag ju laddat upp med godis :) Det blev massa kola och päronremmar :D Smaskens!!!



Lycka till nu i eftermiddag och så hör du av dig direkt när du kommer hem och berättar hur det gick! Jag håller mina tummar



DU ÄR BÄST <3 Puss och kram

2010-10-22 @ 12:43:07
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: Elin

Mat är det som gäller. Idag känns det svårt dock. Folk som tittade snett på mig å ICA. Vad är det för fel på mig? På oss, som hamnat här?

Tjockiskänslorna känner fe. Du är smal. När man fryser som du gör är man för smal. Alldeles flr smal- 46 är för lite. 44 ännu mindre normalt vännen.



ät lite, men ofta. skit i normalstorleken jag vet inte heller hur en sån ser ut men ät hellre frukt då, soppa tre timmar senare, lite youghurt fyra fem timmar senare. du kan ju inte fortsätta så här, du kommer inte ur skiten utan att du fortsätter kämpa så mycket du kan. Äs är inte värd dig.

kramar <3

2010-10-22 @ 13:13:59
URL: http://uturanorexin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback