Hejhopppppp





Här är jag med värsta partyblåsan ellerhur XD äj jag ville inte frysa ikväll :P
Och svart hår typ och kort och uppklippt :)
Hinner inte med att skriva mycket mer!
Bråttom bråttom!
Puss!

Kommentarer
Postat av: h2o

sötis :D

ha det jättejättejättekul idag på festen okej? :D PUSS

2010-10-29 @ 17:25:43
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: Lovisa

Supersnygg sminkning ju! :) Hoppas att du får en superbra kväll, puss pårej <3

2010-10-29 @ 18:47:38
URL: http://isundin.wordpress.com/
Postat av: h2o

sv: det är du inte älskade fina<3 supersmal och supersnygg

jag ska sitta hemma som vanligt :p är lagom deppig så det är nog bäst haha. puss!

2010-10-29 @ 19:10:00
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: petriiiis

snygging där!;) vilken mysig kofta! jösses, en sån hade jag behövt just nu, fryser sönder.. brrrrr!



härligt att höra sandra! så ska det låta, mat mat mat och massa peppburksinnehåll ;) tihi.



ha en mysig fredagskväll vännen!

2010-10-29 @ 19:11:09
URL: http://trueanolife.devote.se
Postat av: ebba

Gumman! Jag borde egentligen inte skriva i det läget jag befinner mig nu.. Känner mig så fruktansvärt jävla instabil så det finns inte. Jag tror inte att jag någon gång i mitt liv mått sämre faktiskt och jag vill INTE dra ner dig. Idag skulle bli en bra dag. Men vad gjorde jag? Åååh vad jag förbannar mig själv. Jag hetsåt som vanligt. En halv äpplepaj!!! Sedan fanns det en chokladtårta med fyllning i, jag delade tårtan och åt upp all fyllning inuti. Sedan fanns det inget stopp. Jag åt upp 500 gram naturgodis och massor av lösgodis. Sedan ställde jag mig på vågen. Vet du vad den visade? 2 kg upp sedan imorse... Nu mår jag sannerligen som jag förtjänar. Jag känner bara att jag vill dö :( Men, nu ska jag helt enkelt försöka svara på ditt meddelande så kanske jag mår lite bättre sedan.



Tyvärr har jag ingen kamera som jag kan fota med :O Men jag lovar att jag har äckligt mkt godis, tar upp ett helt hörnskåp! Jooo, det är lösgodis som är det bästa att äta ju. Då slipper man ha sån koll på varenda kalori man trycker i sig. Man äter tills det är slut och skiter i kalorierna - inte lika mkt ångest.



Jag har tagit det väldigt lugnt ja.. Men fyfan vad jag har ätit. Jag äcklas så fruktansvärt jävla mkt över mig själv. Skulle kunna döda i dagens läge.



Gillar du inte kaviar? Det som är så gott!! Sallad är väl ingen mat heller ;) Det är ju för kaniner!!



Jasså? Jag tycker det är rätt så jättetråkigt med dop faktiskt :P De ska ha det hemma, lite ovanligt minsann.. Men nu är jag ju fadder så jag får väl tycka att det är lite roligare iaf. Fan känner mig så negativ bara. Och ensam. Mamma och pappa är så negativa och säger att jag ska rycka upp mig, bla bla. Inget positivt därifrån inte. Bara ringer och skäller för att jag inte kan äta med dem. Och sen äter jag när de inte ser. Som att de inte märker, Ha! Jättekul verkligen. Mamma gjorde verkligen allt för mig förut. Nu sa hon idag att hon inte orkar längre, hon måste koncentrera sig på sig själv annars går hon under. jag måste hitta min plats i livet och klara mig själv för jag är ju 20 år. Blabla. Men jag antar att de har rätt egentligen. Det är inte det här livet jag vill ha. Jag vill inte lägga upp livet på mat. Jag vill kunna vara spontan och göra det jag vill!

KLart att du kommer orka ta upp studierna igen! Men du kanske ska läsa till något annat då?



Jaa, jag ska verkligen försöka äta MAT! Snart börjar ju min praktikperiod, då kommer jag vara tvungen att äta mat i skolan med de små barnen. Det blir tufft men jag måste ju.



Ditt hår var skitsnyggt! Du är lika fin som alltid, fast det syns att du är för smal. Du behöver lägga på dig räääääätt många kilo alltså!

Surdegsbröd alltså, det vet jag knappt om jag ätit :P Kanske borde testas någongång i framtiden ;) Men hörru? Om man blir sugen på bröd ska man inte äta det då?



Älskar potatisgratäng vet jag inte om jag gör.. Men det är väldigt gott. fyfan, varför sitter man och bävar egentligen? jag vill bara kunna slappna av och njuta.

Jasså du kanske är en sån där periodare då? Men nu äter du inte lika mkt kex? Guacamole heter det ja!! Det är ju skitgott, gillar inte du det?



Äsch, mjuka bröd behöver väl inte vara farligt? Det är ju tusen ggr godare så varför ska det vara farlig. Alltså jag blir så trött på oss anorektiker! Varför ska en sån löjlig grej ens behöva tänkas?

Fan Sandra. När jag läser en del bloggar som har ätstörningar blir jag fan rädd. Jag känner mig avundsjuk för att jag inte äter lika lite som dem. Har du känt den känslan nån gång?

Det hoppas jag verkligen att du ska äta många chips!! Fan nu gör du mig taggad, tack för det! Söndag är chipsdag alltså?

Jaaa, kladdkaka är fina grejor det, den ska vara riktigt kladdig och med grädde till =) Gärna lite godis på toppen också:D Yummie!



Varför gör man så? Det är alltså som att jag vill visa för folk att jag inte äter någonting. Sedan när de inte ser så äter jag massor. Och då tror de ju att jag inte äter någonting fast jag i själva verket gör det. Borde det inte vara bättre då att visa att man äter? :S



Du är nykterist alltså? ;) Jag hade en period i livet där jag drack hur mkt som helst verkligen.. Jag älskade verkligen likör 43. Nu skulle jag aldrig kunna dricka det!

Julklappar var det ja! Har du köpt några än?



Näädu, det var en för dålig lunch!! Du tyckte ju inte ens om kaviarn, slängde du mackan då eller? Fy på dig Sandra!!

Jag har som sagt redan tryckt i mig massor ikväll :( Isch, isch, isch varför finns ingen stoppknapp? Ändå sa jag till mig själv, att nu fortsätter jag fast att jag vet att jag inte ska. Och då sa den andra rösten, fortsätt, fortsätt, spä på ångestne bara. Vadå dubbelmoral?



Hoppas du har det supermysigt och kul ikväll sötnos, det förtjänar du verkligen!! Nu hörs vi förmodligen inte förrän sent på söndag kväll. Men se till att ha en toppendag imorn också så hörs vi på söndag!!!!



Tusen pussar och kramar till världens bästa sandra <3

2010-10-29 @ 19:43:31
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: caroline

Du är en jätte söt tjej =)

2010-10-29 @ 19:48:31
URL: http://ledsenflikkastankar.blogg.se/
Postat av: Lisa

Gud vad snyggt ditt hår blev, snygga kläder också.

Ha riktigt jäkla kul ikväll och tänk inte på något annat än att ha kul.

Puss

2010-10-29 @ 20:41:53
URL: http://baravaralisa.blogg.se/
Postat av: Maja

Du är skitfin gumman! Hoppas att du får en jättebra kväll!

Puss<3

2010-10-29 @ 20:42:14
URL: http://farbeyondthestars.blogg.se/
Postat av: ebba

Nu åker jag!!! Hoppas du hade superkul igår.. Jag ska klara av den här helgen, för din skull <3 Se till att äta ordentligt nu så jag slipper känna mig alone ;) PUSS <3

2010-10-30 @ 08:22:46
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vad fin du är, Sandra.

Kollade tidigare också, såg ditt gottisförråd! HERREGUD, jag började dregla direkt! VILKEN SKATT DU HAR.



Jag är GRYMT avundsjuk. Fast mitt hade INTE räckt lika länge som ditt kommer göra, haha. Jag är lite mer gottisgris än du :] Nu har du verkligen saker att välja på - du kommer aldrig behöva vara ledsen för att det du är "sugen på" inte finns. Så härligt :D



Hoppas du hade kul igår, och peppade med massor av peppgodis. Jag ger dig alla mina två tummarupp i segertecken!

2010-10-30 @ 13:25:12
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback