Frukost, Lunch, Middag viktigt okej?!

Idag har jag ätit både Frukost, yoghurt med musli, Lunch, yoghurt med musli, Middag, Nudlar
Jaa så har min dag sett ut, allt detta plus en jävla massa magknip
Så mycket magknip att inte ens ångesten fick plats :O
Men jag har kämpat som en liten Jude, ursäkta uttrycket men jag har faktiskt det.
För redan imorse hade jag superont i magen plus illamående, tog tag i mig och åt frukost, ännu mera illamående och magknip, åt lunch sedan, ÄNNU mer magknip, sen var det middagstid, kände verkligen att nej jag har för ont, klarar inte middag, men jag ÅT ÄNDÅ!

Så idag har helt klart fått godkänt för jag tycker verkligen att jag har kämpat på! Trots att det kanske inte har varit så stor mängd mat MEN jag åt trots att jag känner mig sjuk och trots att magen vrider sig ut och in snart.
Det gör sjukligt ont :/
Jag ska gå och ta en varm dusch nu samt ångbasta lite
Sen ska jag svara på lite kommentarer jag inte hunnit med :)
Ni är så jäkla fina ni där ute!

Pusselipuss!

Kommentarer
Postat av: h2o

sv:hihi väntar :D



duktiga tjejen! så himla jobbigt att äta när man inte är hungrig, eller har ont. men det är då man ska äta för mat är medicin :D yoghurt borde ju verka lugnande för magen också :o annars kanske lite te?

puss!!!

2010-10-20 @ 19:03:42
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: h2o

sv: säger sen på msn :)

haha jag då!? världens blygaste, eller typ inte blyg, men jag tycker att det är jobbigt att vara bland människor haha.

haha :D fibrer är super ;)

ja eller varm choklad!! alltså sån som man gör själv. mhhh. det ska jag dricka i jul :) puss

2010-10-20 @ 19:55:14
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Som jag brukar säga.. Att äta fast man inte är hungrig/sugen är något av det värsta som finns. Att tvingas äta när man har ONT I MAGEN är ännu värre. Fattar du hur bra du varit idag? Jag är grymt stolt :D

Det kommer bara bli lättare och lättare om du fortsätter såhär - du kommer börja kunna äta mer och därför flera goda saker! Ser du inte fram emot det, tehe? :D

2010-10-20 @ 20:27:39
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: ebba

Tjohoooo :D Vilket långt trevligt svar :) Det har änna blivit min nya höjdpunkt. Nästan som när man är nykär och bara vill prata med den där killen, man väntar otåligt på svar och blir jätteglad när man får svar. HAHAHAHA nej jag är inte lesbisk men du är en kul figur ;)



Jättebra kämpat idag sandra! Men vet du?! Om du vill gå upp i vikt är musli och yoghurt riktig fastarmat. När jag var som sjukast hade jag lagt upp yoghurt flera ggr per dag. Gick inte upp ett endaste gram. Vi måste äta riktig lagad mat, så kanonbra med nudlar ju!! BRA KÄMPAT! För det är som du säger, SKITsvårt att äta när man har ont i magen ju. Imorn kanske det blir lite mellanmål också? Och mer lagad mat :)

Ikväll är jag tyvärr jättebesviken på mig själv. Hade en jättebra dag fram tills mamma kom med det där nybakta ciabattabrödet. Jag doppade det i smör och det bara smälte. Och då tog jag bara ännu mer. TVÅ stora ciabatta. Gissa om jag har ångest nu. MEN, jag gick emot ana. Så då var det väl värt det, antar jag. Men nu känner jag det som att jag har gått upp 5 kg i vikt.

Tyvärr så hinner jag inte uppdatera mer än en gång / dag. Dessutom har jag sådan skrivarklåda just nu så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva heller och då blir det bara tråkigt. Sedan är det många som läser min blogg som jag verkligen inte vill ska läsa den, så jag får passa mig lite vad jag skriver. Inte så kul!

Hihi det låter jättesmarrigt med äpplepajen :) Det kan ju bara inte misslyckas. Lovar dig att du kommer få en toppenhelg. Usch, jag får alltid lite ångest när det närmar sig helg. Konstigt, när man var frisk så längtade man ju som fan till helgen. Nu frambringar den massa ångest istället :S



Tack för att du uppmuntrar mig så bra! Vi måste fortsätta med det, pepp, pepp, pepp, gå emot ana så mycket vi bara kan. För när du gör det så vågar jag med.



Hörrudu du jag tror ALDRIG att du har varit överviktig. Kanske normalviktig är ett bätttre ord :) Och hörru, fuska inte med träningen nu! Vi ska vara stilla. Fast jag erkänner att jag fuskar också lite ibland. Kan inte låta bli, det kliar ju i fingrarna jämt ju. Ibland kan jag gå en liten omväg bara för att bränna lite extra kalori. Varje jäkla meter är en bonus. Det tänket ska bort, bort, bort!



Visst är det så. Men om andra normala människor kan unna sig goda saker mitt i veckan. Varför skulle inte vi som är så underviktiga kunna göra det? Så utmana dig själv. Du kanske till och med kan ta en glass när du är på stan med din mamma imorn? Eller kanske fika med en bakelse? Det vore väl gott med en prinsessbakelse eller en budapest?



Jag har också fått för mig att jag kommer rulla fram, men jag tror aldrig att varken du eller jag kommer göra det. Aldrig någonsin. För vi kommer ha den där instinkten om att aldrig vilja bli SÅ stora. Men några kilo kan vi väl försöka lägga på oss?! Nu har du återigen bestämt dig för att ta upp kampen och då ska du fan inte ge dig efter denna veckan. Mår du ändå inte lite bättre efter denna veckan? Vill du inte visa resultat på fredag?



Jippie!! Mer naturgodis. Jag kanske också ska köpa en påse imorn då:) Pröva muslitopparna, det är ju värt att pröval.. Jag tycker du ska försöka få i dig något onyttigt ikväll iaf. Då har du tagit ett steg till:) Du är ju sååååå DUKTIG!



Jag är heller aldrig med kompisar längre :/ Och det är samma för mig, mat och ångest. Då är det lättare att skylla på att man inte kan. Jag har tappat så himla många. Känns jättetråkigt. Vi borde ses du & jag, helt utan krav :) Det hade varit superkul!



Jag vet inte om jag någonsin ätit lammkorv, kanske något jag borde pröva?! Crisscuts måtse jag ju också pröva, så mkt som du tjatar efter det ;) Spaghetti och köttbullar? ÄR det något du inte vågar dig riktigt på? Kan du inte ha det som utmaning? Pröva imorn? Alltså jag förstår ju om du verkligen inte vågar, för man vill ju ha planerat in sånt jättelångt innan så man är förberedd. Men om du inte är förberedd innan och bara är lite impulsiv. Kan det inte vara lite häftigt? Och ÄNNU en seger. Shit vad segrar ;)

Min favoritmat.. Hmm, du kanske tycker jag är konstig men jag ÄLSKADE stekt fläsk, med kokt potatis och löksås, HEMMAGJORT potatismos, POMMES FRITES, hamburgare, GRÖT, MAKRILL med hemmagjort mos, SPENAT, hahahaha jag kommer på massor. Men jag vågar inte riktigt.. Jag vill bara ha godisssss! MASSOR av godis.



Alltså jag blir så glad när folk pratar om mat, att de är hungriga o.s.v. då känner jag att fan, människor äter ju. Det är normalt att äta. Jag älskar att träffa mina klasskompisar (vi ses en gång i veckan och åker upp till karlstad typ varannan månad ihop), de pratar jämt om olika maträtter och äter ständigt. Då vågar jag också lite mer, det är härligt!!



Okej, nu ska jag ta en liten chokladbit ur min paradisask och trots ångesten lite till, det blir en nöttryffel ;)



pusssss och kram <3

2010-10-20 @ 20:52:06
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: Cilla

Jätte bra att du åt ändå. <3 Du är så otroligt duktig tjejen, är glad för din skull <3

2010-10-20 @ 21:09:32
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: Fia

Bra kämpat Sandra, ge aldrig upp!

Vet att det är skit jobbigt att käka när man inte är hungrig MEN det är ett måste tills du blir frisk, right? Just nu kan du inte lyssna på dina känslor eller kroppens signaler för de fungerar inte som de skall i undervikt!



KRAM

2010-10-20 @ 21:59:35
URL: http://vagentillfriheten.blogspot.com
Postat av: bulimihelvetet

nej, det är sant. varför har vi låtit oss påverkas så himla mycket av dessa siffor. det är så fånigt och så otroligt onödigt. och fatta hur mycket tid och energi vi har lagt ner på något så onödigt som att vara smala (och ja, jag blev ju aldrig smal men jag vet att oavsett så var resan dit inte värt det). tänk vad roligt vi hade kunnat ha i stället!



det är jättebra att du äter fastän du inte är hungrig. tills vi inte kan lite på våra kroppar måste vi ta till klockan i stället. säger den att vi borde vara hungriga vid det här laget är det dags att äta så kommer nog hungern efter hand.



kram

2010-10-20 @ 22:19:19
URL: http://bulimihelvetet.devote.se
Postat av: bulimihelvetet

absolut! det är klart man blir gladare med mat i magen. ger man inte kroppen mat är det ju omöjligt för den att må bra, hur kul kan man ha då liksom? Och jo, jag ska satsa helhjärtat. om inte mer ändå! jag ska bli friskare än frisk. och jo! frukost imorrn! :D

2010-10-20 @ 22:49:03
URL: http://bulimihelvetet.devote.se
Postat av: Malin

Åh, finaste du! <3 vad du är gullig! Du är också allt det där och mer därtill, tihihi! :D Du är så himla duktig, Sandra! Jag blev också så glad över det, det hjälpte massor! Nu är jag också mycket mer peppad! :] Vi får fortsätta med de snacken, och så har vi ju ett ägande mål nu (eller kanske 2?); vi ska till 55, och sedan ska vi vara med tjejerna och fika! ;) Kramar på dig <3

2010-10-20 @ 23:02:38
URL: http://whateverittakes.blogaholic.se
Postat av: bulimihelvetet

Åh, tack! Du inspirerar ju. Du är så himla stark och du får mig att vilja kämpa! Hade det inte varit för alla fina kommentarer och grejer, från dig och andra, hade det nog dröjt länge innan jag ringt det där samtalet till BUP. Och tack för att du tror på mig, det värmer verkligen. Jag tror på oss!



Imorgon blir det gröt :) med mjölk och sylt. Haha, jag älskar gröt!



kram

2010-10-20 @ 23:10:21
URL: http://bulimihelvetet.devote.se
Postat av: Emelie

Du kommer säkert få vara med och fika någongång, söt, men först tror jag du måste träna massor på att äta ute, äta söttigt utan att få ångest :) Sedan är du fit for fight!

2010-10-21 @ 05:41:37
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Malin

Haha oj, var du så taggad att du inte kunde sova? :O :D lilla vännen då, tihi!

Yes, våra två mål är jävligt bra och vi vill ju dit, eller hur? Så nu ska vi kämpa!

Ja, jag hoppas att dagen blir bättre. Jag har ju inte en chans på 6 måltider om dagen nu i början, utan jag får, som du säger, starta med frukost, lunch, middag. Hoppas det går bättre idag! I'll do my best :)

Massa kramar <3 och puss på dig!

2010-10-21 @ 07:48:34
URL: http://whateverittakes.blogaholic.se
Postat av: ebba

Detta blir ett lite konstigt svar för jag såg nu att din kommentar fortsatte och det missade jag ju att svara på.. Blir det för långt får jag väl också fortsätta :) Jag tänkte faktiskt imorse på att det var grejor som du inte svarat på, men jag tänkte att eftersom jag alltid skriver så långt så kanske du bara hade glömt. Hehe.

Inget mjöl? Men då kan du ju inte käka uuunderbar kladdkaka ju? :O Mjöl måste man ju ha i alla goda kakor. Varför är det så farligt? Klart att lördag kommer gå toppenbra! För du är ju världens bästa och klarar allt, eller hur!



Ostbåååågar <3 Det var jättelänge sen ju. Och ostbollar är också supergott.. Det måste jag fan i mig köpa snart alltså.



Håller med om att julen är årets höjdpunkt alltså, men vi måste sluta med de där dumheterna och njuta istället av allt gott! Vad är det värsta som kan hända egentligen? Det är ju bara såå mysigt. Hmm då äter du alltså inte så mkt på julbordet? Jag älskar verkligen ris a la malta, det är det bästa av allt tycker jag. Och allt julgodis. Sen vet jag inte.. Julskinkan är gott med lite senap på och så kan jag nog ta en och annan köttbulle och en ägghalva. ÄGG ÄR JU SUPERGOTT JU! Men sen tar det nog stopp. Och då har jag redan fått i mig massor. Men kanske är vi några kilo tyngre då och har lärt oss att hantera ångesten bättre? VI har ju ändå två månader på oss. Jag har faktiskt redan köpt en julkalender med god choklad i :) Det hoppas jag att du gör med! Hmm i paradisasken gillar jag nog gräddnougaten bäst. Jag har blivit så knasig så jag har bestämt mig för att ta en bit ur den varje kväll oavsett om jag vill eller inte. Den biten ska ner helt enkelt, där med basta!! Det var sannerligen tungt igår när jag hade satt i mig allt bröd och ändå SKULLE äta den där biten. Men jag gjorde det :)



Du har alltså ingen mens? Jag käkar p-piller så jag får lite iaf. Inte som när jag var frisk men det känns ändå bra att få det även fast jag vet att det är p-pillernas förtjänst. Hur länge sedan var det du hade kille? Hur länge var ni ihop? Din mamma har ju rätt. Ingen vill ha ett benrangel, det ska ju vara lite att ta i :) Och vi vill väl inte leva ensamma resten av livet.

Haha och jag känner igen det där med att göda andra. När jag bodde ihop med min kille köpte jag alltid hem massa godis, varje dag, och tvingade honokm att äta. Kontrollbehov så det skriker om det!



Jag såg lite på bonde söker fru igår. Men jag har så jävla svårt att koncentrera mig. Kan inte bara sitta och kolla, utan måste göra något annat samtidigt. Tråkigt men sant :( Bättre när jag har någon hos mig så jag måste koncentrera mig på tvn och kan stänga av datorn.



Men visst hoppas du väl innerst inne ändå att siffrorna har stigit? Iaf lite. Så att man kan hantera det. Jag förstår om du inte vill att den visar på 3 kg mer men iaf nästan 1 kg. Så att man kan hantera sin viktuppgång. För finns det något värre än att gå ner och att de börjar tjata om inläggning?



haha :) Nu kanske du sitter och njuter av din underbar frukost då? Du får hitta någon god lunchmat som du kan längta efter. Och idag verkar du ju ha mkt att se fram emot :) GODIS!!! Jag älskar också att gå i mataffärer, nästan mer än klädaffärer för där kan man ju inte köpa godis ;) Ska du gå med din mamma till gymmet? Du ska väl inte träna? Fan, jag skulle simma en gång i början av min ätstörning. Det var jätteläskigt. Jag såg mig själv i spegeln och fick panik, varenda ben stack ut och när jag la mig i poolen så orkade jag knappt 10 sträckor. Så jag erkänner. Träning bör jag vänta med.



Men det är bra att ha drömmar att sträva efter. Kanske du orkar ta upp läsningen igen när du blivit frisk. Det tror jag. Kanske har du ångrat dig och vill bli något annat då. haha:D Jag älskar barn, men i början kan det vara lite svårt med nya föräldrar och så. Kan tycka det är lite jobbigt, man vet inte riktigt vad man ska säga till barnen när föräldrarna är med. Känner mig så töntig om jag leker liksom.



ÄTER DU BRA; så äter JAG BRA! DEAL?!



Nu blir det lite konstigt här för nu börjar jag svara på ditt andra meddelande men hoppas du hänger med.



Yoghurt är ju supergott. Finns så många smaker att välja på. Vad brukar du äta för nån yoghurt? Förresten tror jag inte att du tar så där supersupermkt musli, kanske nära normalt?! Och visst äter du ingen smörgås till? Det brukar ju normala människor göra. Så hörru, ät din musli bara och njut!!



Jag vet att man inte går upp fem kilo av lite bröd. Jag hade faktiskt inte gått upp någonting. Så se, levande bevis på att det faktiskt inte är farligt att äta bröd. Men det är jävligt ångestbetonat.



Jag tror att din paj kommer att bli supergod! Jag är lite svag för själva degen. När mamma gör paj, så brukar jag alltid försöka sno åt mig lite sån där deg innan hon stoppar i den i ugnen. Fasiken vet om det inte är godare än när den är klar. Äpplena är ju inte lika goda som degen iaf. Haha knäpp jag är :)



Jag har en jättetråkig helg att se fram emot. Eftersom jag har tenta nästa torsdag och jag inte orkar sitta så många timmar varje dag innan jag tappar koncentrationen så har jag RÄTT mkt kvar att läsa. Så det blir plugg för hela slanten. Kanske ska gå en tipspromenad på söndag om jag hinner :) En myskväll med idol och lite chips/godis kan hända också..



Du får googla på budapestbakelse. Den är helt jävla fantastisk! Det är typ maräng, grädde, choklad, lite mandel och så mandarin eller banan på. SUPERSUPERGOTT jag lovar!! Och inget mjöl i. PROVA!! Om du ska träna lite, lite, lite (som jag inte tycker), så måste du iaf kunna unna dig något efter. Du kommer inte att gå upp ett enda gram av det. Och förresten ska du ju på kontroll imorn.



Och idag måste du köpa muslitopparna ja :) Så får du säga vad du tycker sen. Köp några mer sådana där äpplebitar också :) Och jordnötstoppar. Så kanske det finns någon annan bit du vill testa på? Paranötterna med youghurt över tycker jag.



Hur smakar egentligen crisscuts då? Jag blir jättenyfiken!! V 44 alltså. BRA, det kommer gå jättebra. Jag ska ut på praktik v 45-47. Det känns skitjobbigt, när jag inte vet hur det kommer bli med mat. Tänk om jag är tvungen att äta där. FYFAN säger jag bara.



Haha visst är det sjukt underbart att kunna få prata om den där härliga maten som man så gärna vill ha men inte vågar äta.



Kungarna av tylösand har jag aldrig sett nej, men hört mycket talats om det:P Jag har inte 3an och 5an i min lägenhet så jag är lite mobbad och efter ;)



Vi får absolut sikta på att ses någon gång i framtiden så ska vi ha massa skoj med ostbågar och naturgodis :D



Nu måste jag ta tag i pluggandet :( HA EN UNDERBAR DAG så länge så hörs vi under dagen. KÄ ÄÄÄÄÄMPA!



Puss och kram till underbara sandra <3

2010-10-21 @ 08:09:04
URL: http://ebbsillon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback