För världens bästa Ebba:)<3


Asså det är yoghurt och massa musli där under russina, jag lovar!

Kommentarer
Postat av: lucke

Hejsan, vad göres? :P

2010-10-24 @ 14:56:41
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Är du tävlingsintresserad?



Jag har igång massa tävlingar nu

& det kommer in nya titt som tätt.



Lottar bl.a ut Britney Spears nya parfym!



Var gärna med och tävla =)

--> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad så ber jag så hemskt mycket om ursäkt..

Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2010-10-24 @ 15:17:29
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Cissi

gott! :D



Hur är det med dig idag annars då? :)

2010-10-24 @ 15:41:12
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: ebba

Nu säger det att det är för långt igen, så det blir två delar igen!



Gumman, jag blir nästan tårögd! BRA, BRA, BRA!! DU klarar det. För du är bäst.. Det är inte farligt att äta.



Men jag blir faktiskt lite orolig :( För du kommer att gå ner i vikt om du bara äter musli/yoghurt. När jag vägde som minst åt jag typ bara yoghurt och flingor och jag gick ner som tusan i vikt, varje dag.. Trots att jag åt det typ fyra ggr om dagen. Du måste försöka pilla i dig lite lagad mat också. För jag vill inte att du ska bli ännu smalare :( Jag vill inte det. Du får inte förstöra dig själv. Nu tycker jag alldeles för mkt om dig för att du ska få göra det!



Denna söndagen är inte förstörd. Det är VI som skapar vår dag. Det är bara du som kan göra dagen till en bra dag. Och se till att gör det. Skapa en bra dag. Och att ser pluffsig ut, det är bara en känsla. EN KÄNSLA! Den finns inte egentligen. Men jag förstår dig så väl. Ångesten tar upp hela mina dagar. Jag har ingen koncentration överhuvudtaget, det enda jag tänker på är hur mkt jag stoppar i mig jämnt. Och så hatar jag mig själv. Men jag försöker att slå bort de tankarna. Det måste du med. Annars blir vi aldrig friska. Vi måste våga gå emot.



Godispåsen igår tog inte helt slut nej, men jag är inte sugen på de där pastafruttisarna längre :P Nu ville jag ha lösgodischoklad och de tog slut (a) Jag har precis vart och köpt en ny påse, på över 1 kg.. Mest godistuggummin (a) De är bra att ha när man pluggar. Så man får ha något i munnen hela tiden. Annars kan jag inte koncentrera mig ens en sekund. Måste få tugga på något. Det lär inte bli kul att gå till tandläkaren nästa gång dessvärre.



Och vet du? Du inbillar dig bara att du äter massor! Jag lovar. Innan du ens har börjat äta av påsen så säger dina onda tankar att det är fel och då spelar det ingen roll om du så bara skulle äta en enda ostbåge så säger onda tankarna att du har ätit alldeles för mkt. Slå ifrån dig bara!



Du äter absolut inte mest i bloggvärlden. Jag tror att jag överlägset leder kaloriligan, men sen kompenserar jag tyvärr med mina promenader.. Men jag lovar dig att i antalet kalorier slår INGEN anorektiker mig.. Och när du läser hur lite de andra äter, märker du inte att det inte är normalt? De har ju en diagnos - anorexi. Och äter vi mer än de andra så är det ju bara bra. Eller hur?! Egentligen!



Jag får aldrig någon mättnadskänsla medan jag äter.. Så jag kan äta hur jävla mkt som helst. Sedan efter ett tag så sätter illamåendet igång, magen svullnar upp och blir som en ballong. Ångest, ångest, ångest. Nej, när jag börjar äta kan jag sällan sluta :( Därför är jag så jävla rädd för mat. Det går ju inte sluta!!



Hur länge håller dagvården på totalt sett då? Ett par månader? VIll du gå på den? Alla som verkligen vill bli friska måste ju dessväre äta sex mål om dagen till en början. VI MÅSTE! Annars blir vi inte friska. Och ju mer jag tänker på det, ju vettigare låter det. Jag tänker inte äta de där 10 köttbullarna och 3 lagom stora potatisarna som matschemat vill men man kanske kan få i sig köttbullar och potatis iaf? Det är ju en början!!



Hörrudududu, så där får du inte säga!!! Du vet att det inte är sant. Ställ dig i spegeln och räkna dina kotor istället. Så ser du att det kan inte en normal göra. OCH VI VILL JU VARA NORMALA!!!!!



Allt godis går ner för mig i krig.. Tyvärr. Alltså typ nappar gillar jag inte. Men blir jag bara tillräckligt sugen på godis och det inte finns något annat så äter jag upp dem ändå. Hur fel är inte det då?



Du,, hade jag köpt 30 så hade de ju tagit slut direkt. Jag kan ju fan inte spara på godiset. Därför köpte jag bara 10 så att jag inte skulle hetsäta upp alla 30, för då hade ångesten varit för jävlig och då hade jag ju inte ätit någon korv sedan. Så det var ju bara bra..



Men jag blir så jävla glad att du åt den där portionen för mig. Nu vill jag se något mer idag!! Finns det ingen mat kvar sedan igår? Kan du inte försöka dig på något lagat? Vad ska dina föräldrar äta? Kom igen gumman, du klarar det!! En macka iaf :) Eller så tar du fram pepp-burken. Jag sitter här med min Sandraskål :)



Nej jag spyr heller inte.. Jag har ärligt talat försökt för länge sedan men jag klarade det inte. Tyckte det var så jäkla äckligt och det kom bara slem.. Så det är inget för mig. Och det är jag förbannat glad för. Det förstör ju ännu mer av kroppen.



Haha neej det där med godis är konstigt.. Men vet du Sandra?! Du måste äta något sött varje dag. För det bestämde jag precis i detta nu. Något sött om dagen, SKA du ha!! Är man så söt som du så behöver man det. Jag förstår att du är avundsjuk på sådana som inte äter godis, FÖR DET ÄR JAG MED!! Fast samtidigt.. Jag vet inte om jag vill vara så nedgången. Vet inte vilket som är värst.



WOhoo :D Sandra goes sexy snickare :) Det vore väl nåt :D Kan du sånt? Jag är världens oteknikaste typ. Min pappa var snickare förut, så han får hjälpa mig typ med allt (a).



Jo restaurang är jätteläskigt.. Har inte ätit pizza på flera år, inte mcdonalds, usch inget sånt. Men jag vill kunna äta det!! För det är gott, men läskigt som du säger.. Men eftersom det är gott så vill jag kunna äta. Det kanske vi ska göra när vi ses :) Men det är ju bra att man inte vet vad det är stekt i för då slipper man få ångest :D Det är ju bra!!



Nej jag förstår, det är skitjobbigt att sitta still när man har ångest.. Därför du kan passa på att skriva till mig :) Jag har också massa ångest nu, men då lägger jag datorn på magen så känner jag inte hur fet magen är. SJUKT, SJUKT, SJUKT!

Okej ska jag säga vad jag har ätit för godis.. Det var svårt för jag var inne i en godisaffär där min kompis, och hon sa att jag fick äta hur mkt jag ville. Och då råkade det bli så att jag åt massor, istället för att lägga det i påsen :S Jag hetsåt alltså i hyllorna.. Tugga, svälj, tugga, svälj. Det kändes bra att inte lägga så mkt i påsen utan stoppa det direkt i magen för då ser jag ju inte hur mkt jag äter. GISSA OM JAG HADE ÅNGEST NÄR JAG GICK DÄRIFRÅN!!!!!

Men jag har ätit kanske 5 jordnötstrutor, 5 marsipangodisar, 3 cocosstångar, 5 praliner, 10 naturgodisar, 9 marsipanrutor, 4 lysmelk, 1 nougatcocos, 3 chokladbollar, 3 hasselnötskulor, 3 majsbollar, 1 apelssinchoklad, 2 daimrutor, 1 skumbanan, 1 lakritsboll, 1 sur matta.. och nu skojar jag inte kanske 100 godistuggummin.. Alltså jag har säkerligen glömt någon godis, men på ett ungefär. DET ÄR MYCKET GODIS!!!! Så nu kan du äta många bitar med gott samvete. För jag har faktiskt ätit en korv också. STEKT I MARGARIN! Så jag leder idag. Jag ska kanske köpa en sån där liten ostbågepåse sedan, om du lovar att äta något gott?! Med bildbevis ;) hihihi.. Nååå hur blir det? Ska snart gå och köpa filmjölken (för din skull) så du får bestämma dig fort ;)

2010-10-24 @ 16:14:26
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: ebba

Hur kul är det då inte att få dina meddelanden? Jag har inte haft så här kul på länge ska jag säga dig. Det är höjdpunkten på dagen, med dina meddelanden.. Dock tar det ju ett bra tag att svara ;) Men det är bara kul tycker jag.



Jag har också alltid tyckt att det låter kul att vara reseledare. Men det kanske är som du säger :) Men att festa låter ju skoj iaf :D Var det inte det? Det är nog en bra upplevelse iaf..

jag tycker definitivt att du ska satsa på flygvärdinnekarriären när du blir frisk och orkar ta tag i det:) Man ska se till att förverkliga sina drömmar. åååh fasiken vad kul att gå på fotboll! Det måste ha vart jättehäftigt!! Det vill jag också göra någon gång i livet. .



Hmm något kul i mitt liv?! Kan inte komma på något bra just nu.. HAR ÅNGEST och då är tankarna på fel fokus.. Men hmm, vad ska jag säga? Jag har hoppat över en klass, årskurs 1. När jag gick i förskolan så var jag jämnt inne hos ettorna och jobbade i matteboken. Jag var grym på multiplikation. Vi hade test på tid varje vecka.. Och när jag gick i trean så var jag snabbast av alla på hela skolan (snabbare än femmorna fast jag egentligen skulle gå i tvåan ;), varje vecka. Jag var jättebra på att stava. När jag började högstadiet hamnade jag dock i fel gäng och började festa, och skita i skolan typ.. Så när jag gick ur nian hade jag mest G:n för att jag aldrig pluggade. Snacka om att slösa bort en talang ;) hehe, gymnasiet fick jag nya kompisar och höjde mig :) Dock är jag väldigt lat (a).



Kom igen nu Sandra, vi skiter i ångesten. Vad ska vi göra? Jag funderar på att laga någon mat ikväll. Vågar jag? Kanske, ge mig lite styrka. Vågar du?



Maaaaaaaassor av kramar och pussar :D <3

2010-10-24 @ 16:15:08
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: petra

vad gott det ser ut, men youghurt o müsli varje dag? sötan du måste äta MAT också. annars kommer din kropp inte må speciellt bra utan all den näring som den missar! men som sagt, du är duktig som kämpar på. men mer LAGAD mat till sandra så jublar din kropp över det om inte annat ;) Hoppas du har haft en bra söndag?:)



jag har varit på ikea med pappa och min syster och bara gått runt lite. skulle fikat med en kompis nu ikväll men nä. jag är inte på topp för det så det får bli en annan dag :p Puss!

2010-10-24 @ 18:03:39
URL: http://trueanolife.devote.se
Postat av: Emelie

Shit, får du min kommentar på inlägget över? HAHA, jag har skickat det typ tre gånger, men försöker här istället.. Om det kommer fram där uppe nu verkar jag ju psykstörd, HAHA, men det får jag stå ut med....



Att gråta är bra, det rensar själen. tänk så mycket tårar vi alla gråter över den dumma ånghästen. Tur att vi blir rena och fina på insidan efteråt, åtminstone...



Jag äter Arla Citronyoghurt, håller mig också till smaker som inte är vanilj. Citronsmaken gör det perfekt till russina faktiskt, vet inte varför! Megagott åtminstone. Får se om jag är modig och vågar smaka din smak någon gång (svårast är ju att bryta rutiner och vanor!), men vad klarar vi INTE, liksom?



Jag gillar min choklad vaaarm och god, för då smakar den mer. Kall choklad smakar ju nada, tråk tråk! Ikväll blir det mer kakor för min del, och senare grävande i peppburken :D Nomnomnom! Men snart är den slut, tragik, får köpa nytt....



Neeejdå, du får vänta, jag skriver imorgon (ehehe).

För övrigt tror jag inte ett ord på att revbenen är borta, så snabbt går det inte :P I så fall är det tillfällig svullnad. Tyvärr (eller kanske lyckligtvis) krävs med MASSA mer choklad för att saker ska hända!

2010-10-24 @ 20:58:07
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback