Finare människor får man leta efter

Jag har fått i mig frukost, trots ångest till tusen och x antal ångestattacker.
Ett av dem slutade med att jag fick dammsuga hela hallen, jaa fråga mig inte vad jag gjorde XD
Nu har jag iaf ätit Frukost, kan ni gissa vad kanske?
Ganska svårt att gissa va? ;)
Då ska jag berätta för er, jag körde på nåt nytt idag, ett wildcard kan man säga
TRUMVIRVEL: Yoghurt med musli :D
Haha det fick bli det ändå, för det är jävligt gott ska ni veta kära läsare!
Nu är jag pepp på denhär dagen! och det tack vara massor av fina ord av såna otroligt fina människor imorse!
Asså fan vad fina tjejer det finns här som vill läsa min blogg och som bryr sig om och lugnar ner när man typ ärligt talat håller på att dö av ångest!
Tack fina underbara ni! <3
Åh är lite avis på två av dem som ska ut och fika nu :P

Vet ni, jag ska till mitt ex idag, och vi ska äta massa gott! det lovar jag er! och jag vill inte ha nån ångest, den stannar här hemma, men peppburken kommer med! Full med godis :)
Hmm undra vad man ska slå till med för god middag bara, jag fick välja (A) haha blir bäst så säger han :P
Oj oj nu måste jag skynda in i duschen,
Skulle varit där för ett bra tag sen XD Men fastnade i ett underbart mail och underbara kommentarer!!!!
Asså jag har så mycket tacksamhet till er att jag inte vet vad jag ska skriva!! :P

Pussssss!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Fina människor tenderar att få fina vänner! ;)

2010-10-17 @ 13:51:49
URL: http://isundin.wordpress.com/
Postat av: Lovisa

och btw, såg din kommentar i toves blogg; det FINNS inget som heter fettvikt ;) jag lovar, har forskat lite i ämnet när jag började äta allt mer godis: du lägger på dig precis samma saker (nästan bara muskler) om du äter godis som om du äter sallad eller kött eller vad som helst ;) se bara till att du får i dig tillräckligt med vitaminer och sånt (=ät mat också) PUUUUSS SNYGGIS

2010-10-17 @ 13:55:27
URL: http://isundin.wordpress.com/
Postat av: Emelie

Weee, jag ska fika, jag ska fika :D Kladdiskaka!

Vad duktig du är med frukosten, jag visste att du skulle klara det! Är du inte stolt?



Du är så grym, tösen, det här kommer bli en urbra kväll! Njut av livet, njut av maten!

Kom ihåg - situation ett är vårt val! :D

2010-10-17 @ 14:07:44
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Vattenvikt, dumsnut! Man GÅR inte upp så snabbt, jag och Lovi är levande bevis ;]



Tänk, vi väljer ETT!

Du är duktig, jag vet att du kan, du har styrkan.

Tänk på allt kul du kan ha, VARFÖR säga nej till det? :D



Jag ska äta massa, massa för din skull också :]

2010-10-17 @ 14:21:59
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Anotherana

Jag älskar din blogg. Jag önskar att jag var så stark som du så jag bara kunde skriva om hur bra jag äter, men min blogg är full med elak fetto-ångest medan din blogg är snäll och peppande :/ du får mig att vilja ta ett steg i rätt riktning iallafall.

2010-10-17 @ 14:22:59
URL: http://anotherana.webblogg.se/
Postat av: ebba

hörrududu du bara snackar goja ;) klart att du inte har gått upp och blivit fet! Fet blir du inte om du så skulle trycka i dig sju pizzor, 3 kg godis, 4 chipspåsar och 19 kg nötter på samma kväll! JAG LOVAR!! Det har vi råd att äta, men jag har en känsla av att man kanske skulle må lite illa efter ;) Du är ju helt otroligt fin tjejen! Men jag brukar tänka på en tjej i min klass som jag gick med under hela gymnasiet.. Hon hade anorexia då, det var knappt så man vågade ta i henne och alla pratade om hur smal hon var.. Hon var jättefin i ansiktet men fick aldrig någon kille för att hon var just så smal. Man var ju rädd att hon skulle gå sönder om man nuddade henne. Idag är hon normal, hon har kommit ur anorexian, har en jättesnygg kille och är lyckligare än någonsin! Hon är levande beviset på att det faktiskt går att få ett normalt liv igen. För det är ju det vi vill! ELler hur?! För varje gång vi äter och trotsar djävulen så är vi ett steg närmare att bli friska!

Och jaa, tyvärr äter jag godis VARJE dag, har gjort det sedan jag och min kille gjorde slut i maj. Alltså visst jag behöver inte tänka att ååh nej jag får inte äta godis. Men när jag äter så där mycket godis blir jag inte sugen på mat. Det är därför jag önskar att jag kunde sluta. Men jag kan bara inte. Jag har blivit beroende av de där små tuggummikulorna, de är så söta och goda :) Tyvärr tappar de ju smaken efter bara ett par minuter, men då in med nya :P hehe.. Och naturgodis!! Jag bara älskar valnötter med vit choklad över. Och de där kaneläpplena med vit choklad, yummie! Och vet du? Det är samma för mig. Jag äter godis fast att jag inte är sugen, bara för att jag är så van vid att ta en godis när jag är hungrig. Hoppas det går bra ikväll! Du får uppdatera senare .) Jag älskar att läsa om dig och ditt liv:D

Puss och kram

2010-10-17 @ 14:38:33
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: h2o

sv: åååh duktig :D

inte fetta dig - det heter BYGGA MUSKLER och FÅ ENERGI ;)

vet du, jag SKA äta kaka. och det blir potatisplättar (inte vanliga svenska, utan tunna, dränkta i olja - läskiga, men sååå goda) innan det.

och vet du en till grej :D någon gång ska du få smaka den kakan för den är godast i världen. typ som en kladdkaka, fast helt GALET seg och med stora bitar vit choklad :D sinnesjukt god.

ha en underbar dag med exet, fint att han låter dig välja mat :) <3333

2010-10-17 @ 15:26:24
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: Elin

Du har rätt. Det finns människor som bryr sig om dig. Det finns massor av dom. Glöm inte det när du sitter där med skeden med müsli. Vi alla tänker på dig och kämpar tillsammans med dig i varje tugga. <3

Det går väl sådär. Typ.. Rätt kasst. Men strunt samma.

Varför ska du träffa exet, om jag får fråga?

Någon dagens utmaning än?

kramar

2010-10-17 @ 15:52:33
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: petra

det är din känsla och din tankar som säger dig det, INGET ANNAT. jag lovar, det finns nog inte en gnutta skillnad på din lilla mini kropp! stå ut gumman, du fixar det. jag tror på dig och många andra gör detsamma ska du veta. du är starkare än du tror och inte ska du ge upp när du har så mycket mer att vinna? nej! nu kör vi snuttan, MOT FRISKHETEN! är du med mig?

2010-10-17 @ 16:41:08
URL: http://trueanolife.devote.se
Postat av: h2o

sv: jag är så jävla dum i huvudet. jag vet. jag spydde inte ens mycket så det är så totalt jävla ovärt men jag vet inte, orkade inte. är bara arg och besviken och missnöjd och allt det där och jag orkade inte mer.

åt såklart chokladkakan nyss också. men den får stanna, för din skull. så ät nu, hör du det?

<3

2010-10-17 @ 17:57:03
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: A

Vad är pepp burk? (a)

2010-10-17 @ 18:06:19
Postat av: emma

Hej sötnos! jag har inte varit inne på din blogg alls mycket innan, men idag hamnade jag här.

Såg att du hade länkat mig och jag blev jätteglad, tack så mycket!<3

Sen så har jag läst igenom en massa inlägg, och jag vill bara säga KÄMPA PÅ.

Du har definitivt tagit stegen i rätt riktning och det är alltid lika underbart att läsa om någon som äntligen bestämt sig: JAG SKA BLI FRISK!



Svåra situationer dyker upp hela tiden, och ibland känns det som att man bara vill dö, men du är inte ensam om att känna så.

Jag tror verkligen på dig, du kommer fixa det här!! Det verkar som om du gör många framsteg och du verkar vara en jättegullig och härlig tjej (och söt är du också!), och jag skickar all styrka och massor av positiva tankar.<3



Jag hoppas middagen ikväll blir riktigt trevlig och att du kommer kunna NJUTA av maten. det är du ju så himla värd att göra!



MÄNGDER av kramar på dig söt.<33

2010-10-17 @ 18:18:39
URL: http://demilune.blogg.se/
Postat av: Elin

Du är bäst tjejen!

Önskar att jag också hade ett ex att ty mig till. Dock så har jag inga bra erfarenheter av män så vet väl inte hur det känns för dig att ha exet så.

Gör donken om du orkar, pressa dig inte.



Jag är mest förvirrad, men ångesten växer. Som alltid.

kramar

2010-10-17 @ 18:26:40
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: ebba

Hörru sötnos! Du bara inbillar dig. Det är ju så man INTE får göra. Nu när du har haft en bra dag måste du fortsätta och inte fasta en hel dag efter.. Då tar hon ju över igen. Tänk på det! Du måste fortsätta kämpa. Och vad gör det om byxorna blir för små? Vill du inte gå upp i vikt? Jag köper inga kläder, för jag är så jäkla rädd att kläderna inte ska passa om ett tag. För jag vill ju inte forstätta vara så här smal. Köp ett par riktigt snygga nya byxor som är lite för stora istället. Så har du något att jobba på. Jag har skitsnygga gamla byxor som jag ska satsa på att växa i!

Hmm, vet du hur många ggr jag vaknat upp och tänkt "idag ska jag äta mat" men det går fan inte! Jag vill bara ha godis!! Idag har det blivit både massa naturgodis (jag lovar, du kan inte stå emot de med vit choklad runt om du väl smakar), jättemkt äpplepaj, cashewnötter, räksallad, maaaaaassa tuggummi och så lite aladdinchoklad :) Jag hari nte dåligt samvete. INTE ALLS! Imorn ska jag försöka äta mat igen! Hoppas verkligen du tog ditt förnuft till fånga och åt lite mat nu ikväll!

Puss och kram fina skumbanan ;)

2010-10-17 @ 20:09:03
URL: http://ebbsillon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback