.

Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.


Kommentarer
Postat av: Lovii

ÄT. Du fixar det här, det ÄR värt det. Jag LOVAR!! Förbränningen kmr öka ngt enorm, du blir LYCKLIG! puss <3

2010-10-24 @ 13:11:34
URL: http://isundin.wordpress.com/
Postat av: ebba

Hej gumman! Att du åt vad du själv tycker är enorma mängder igår, tyder väl enbart på att det var lördag och att då får man unna sig? Jag hoppas så innerligt att du klarat att äta din älskade musli idag!! Att du kanske unnat dig en bit äpplepaj idag med? Att du kanske smakat på huvudrätten? Pleeeease Sandra. INTE svälta dig. Då blir jag verkligen ledsen.. Då har ångesten tagit för stor plats. Så får det inte bli. Okej?! Så ät nu gumman.



Vet du vad jag gjorde precis? Jag har redan köpt en stor godispåse ´till dagen (a) MEN, Jag stekte mig en korv och åt.. EN KORV Sandra!!! Mat! Hallå är jag inte duktig? Trots att jag satt i mig 300 gram godis så åt jag den där förbannade korven, den var faktiskt god, så det så., Ångesten vill bara döda mig, men nu sätter jag på lite julmusik och blundar. Njuter... Det är ett steg i rätt riktning och det är ju det jag vill. Så snälla ät du med, trotsa ångesten! Gör något kul.



Jag förstår verkligen din frustration och jag förstår hur dåligt du måste ha mått igår och mår idag. Men det går över. Det vet du också!!! Inget blir bättre av att man hoppar över måltider. Och anledningen till att man forsätter äta är ju förmodligen att magen bara skriker av lycka, ge mig mer!! Eftersom vi är så elaka mot den oftast..



Dagvården, kommer det vara fem dagar i veckan då eller? Är det frivilligt? Tänk då på att du måste börja försöka med dina sex mål. Du kan, jag vet det!



När jag öppnar chips så äter ju upp HELA påsen + att jag brukar äta mer därtill så oroa dig inte. Man går inte upp flera kg på en kväll. Man gör inte det. Det är bara den där onda djävulen som styr våra tankar och får oss att tro det. MEN DU GÖR INTE DET!!!!!!!!!!!!!!!



Då kanske du inte köper fler sådana där blåa i fortsättningen då? Jag fick sånt abstinenssug förut när jag köpte lösgodis.. Jag köpte massa chokladlösgodis och jag åt upp alla tio stora marsipanchokladar innan jag var hemma ens. Och jag har 2 min hem.. Dessutom åt jag sex st naturgodis på det. + en hel del annat smått och gott. Så du är inte ensam.! Men ångesten botar vi med att forstätta äta. Ge inte upp. För min skull. Korven åt jag för dig.



Men du spyr väl iaf inte? Det är ju ett stort plus isf!



Jaa men många som har anorexi verkar ha svårt för det där med godis och sötsaker medan en annan bara möler i sig (a) Jag äter ju överhuvudtaget inget som är nyttigt. Det ger mig mkt mer ångest.. Du klarar dig inte utan godis på ett par dagar.. Jag klarar inte EN dag. Men jag tror att det är för att jag har tagit in det så, det ligger i mina rutiner. Det bara ska ner även fast jag inte är sugen. Man är väl hungrig?!



Vart jobbar din pappa? :) Och hörru, det är väl ingen nackdel med att äta ute varje dag. DET ÄR JU SUPERGOTT!! Får du välja precis vad du är sugen på. Kom igen girl, vi vill ju komma tillbaka till det normala, då måste vi fan våga kämpa för det!



Jag ska snart plugga lite.. Så jävla tråkigt väder, blir förbannad ;) Sedan ska jag gå till min favoritgodisaffär och köpa mer godis och just det. Jag ska köpa fil! MEN, då kräver jag att du äter idag!!!!



Du får gärna skriva av dig nu, skriv ut alla känslor du känner. Det brukar iaf kännas bättre för mig:) Berätta om något kul, du kan få skriva en hel novell om du vill. Ät något och så skriver du ett långt meddelande till mig sedan så dämpar du ångesten. OKEJ?! Det finns massor jag inte vet om dig och jag vill ju veta allt :D Du får typ ta fram en sån där gammal "mina vänner bok" favoritfilm, favoritsysselsättning, favoriträtt o.s.v ;)



KÄMPA SANDRA <3 Du är bäst!!!!

2010-10-24 @ 13:31:53
URL: http://ebbsillon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback