?!?¤#"#/&!

Fan vad jag är sur nu
Är så jävla hungrig
Men har vi nån ström?
Nej!!!!
Så jag var tvungen att slösa min jävla hunger på TVÅÄCKLIGAJÄVLATORRAKNÄCKEBRÖD MED OST SOM JAG HATAR!
Och blev jag mätt? Nej såklart inte.
Så jag sitter här och bölar typ, och jag vill inte ha nån jävla pizza sen. Jag är jävligt sur nu.
Har ätit en brejk också, och jävla godis.
Men jag är skithungrig, det är nåt fel på mig.
Ska inte äta nåt mer skit, hela dagen är förstörd.
Kan lika bra hänga mig.
AAAGH jag är så frustrerad......

Kommentarer
Postat av: K

ÅH va skönt! Jag tänkte att det nog var så men du vet hur det är, det känns ju som man måste hålla stenhårt på allt även fast det är under summan man ska äta.. Men godis är bland det bästa faktiskt, blev mätt efter fyra bitar igår, och hade ätit nån dl fil och massa te innan så blev typ proppmätt. Skön känsla iom att det var hyfsat lite... Hur har det gått för dig hemma hos föräldrarna? Måste väl vara psykiskt jobbigt att vara bland dem o äta hyfsat normalt?

2010-10-10 @ 14:16:10
URL: http://headsyoulivetailsyoudie.blogg.se/
Postat av: www.anorexiaa.blogg.se

Se det såhär.. strunta i det som har hänt, för vad är målet? Målet är inte att du ska dö av anorexi, målet är att du ska bli frisk, så har du gjort nått fel? Nej du har gjort väldigt rätt! Ätit det du hade lust att äta :) Var nöjd för fan!! Kram!

Sv: jag vet att det är lättare tillsammans! Jag vaknade också med en jävla ångest idag.. men det har gått ganska bra :)

2010-10-10 @ 14:24:24
URL: http://anorexiaa.blogg.se/
Postat av: anji

Grymt bra iallafall. Tänk dig, ett steg närmare :D

kram

2010-10-10 @ 15:11:43
URL: http://thisisreality.bloggagratis.se
Postat av: www.anorexiaa.blogg.se

De spelar ingen roll :) Njut av det! Du är duktig glöm inte det! Du är vacker för den du är - den spelar ingen roll hur mycket du äter :) människor behöver mat, du behöver det och njut av det!!!! Det ÄR bra!! Stolt över dig :) Kram

2010-10-10 @ 15:41:42
URL: http://anorexiaa.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Men gumman hunger är kroppens sätt att skrika "jag behöver näring!". Nu får absolut inte i dig tillräckligt i veckorna och på helgerna går du ju bara på kaloriinnehåll och inte näringensinnehåll eller hur? Läs lite ur mattillåtet tycker jag;) Och njut av choklad för det avundas jag dig så mkt! Min behandlare på avdelningen tror inte jag är redo än men skulle kunna ge vad som helst för en kexchoklad utöver matschemat bara för att det är så gott!!



SV: det är inte ditt fel att du är sjuk men visst blir det jobbigt för anhöriga... tänkt dig själv om din mamma skulle göra som du gör nu? Det är jättebra med familjesamtal tycker jag. Men precis som du ifrågasätter är det lite delat ansvar. Det är bara du som verkligen kan göra en skillnad och bli frisk men det underlättar att ha lite sammarbete på vägen:)

Jo du måste ju också inse att du är sjuk. Men på ätstörningsenheter måste man nästan överdriva lite eftersom alla gör det.. så man verkligen får tillräckligt med hjälp!

Hahah tack vännen vad söt du är!

Massa massa kramar<3

2010-10-10 @ 18:36:59
URL: http://thinspiration.bloggspace.se
Postat av: Emelie

Jag vet hur det känns när man är arg och vill inte äta alls för allt är så jävla fel och världen kan lika gärna dö, så varför äta?



Jag är så galet stolt att du åt knäckemackor ändå, fast du hatar det. Det är styrka, Sandra, att äta det man inte vill, trots ångesten för någonting som inte är "förstahandsval". Det är grymt duktigt. Men bara början.

Visa att du kan mer, ät middag också.



B&J's är uppäten för länge sedan, haha! Kolla in och se vad Lovisa gav mig, tihi, jag är jättelycklig :D Det ska jag smaska på ikväll, minsann!



Haha, jo, min syster är MYCKET mer än dig. Man TROR alltid att man är annorlunda och "JAG kan inte äta SÅ mycket utan att gå upp, men alla andra kan", blaha, det är bara skitsnack. Varför inte, liksom? Vi är inte SÅ speciella att vi har otroliga gå-upp-i-vikt-kroppar.



Kämpa på <3

2010-10-10 @ 18:40:53
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Lovisa

jag vet att det är jobbigt när det blir "fel", när man inte har planerat på det sättet som det blir på, men det blir bättre! promise! Idag skuttade jag hem från bussen med ett STORT leende i precis hela ansiktet. Läs din egen kommentar i min blogg, den är super! Jag lovar, friskhet är värt all ångest! Försök stå ut, våga fortsätta äta! (PEPP PEPP PEPP)

2010-10-10 @ 19:33:08
URL: http://isundin.wordpress.com/
Postat av: Elin

Du behöver äta, din kropp klarar sig inte med att du äter dig mätt en lördag. Din magsäck är så liten att den blir mätt efter ingenting.

det var två timmar mellan er nu?

Kramar

2010-10-10 @ 20:40:15
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: M - She believed she could, so she did

Gumman<3 Det är jätte jobbigt när det blir sådär, men jag hoppas att det löste sig. Kom ihåg, stå bara ut. Hjärnspökena kommer plåga dig, men ge bara inte efter. En dag kommer du vara starkare än dom!! And it will all be worth it.. <3



Sv: Nej, man ska aldrig kompensera!! <3

Ne det tror ja inte :) ja bor i Stockholm. Vad bor du fina?



Massa kramar!!

2010-10-10 @ 21:09:26
URL: http://mirellas.blogg.se/
Postat av: Cilla

Stor styrkekram <3

2010-10-11 @ 08:36:20
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: M

Du är starkare än vad du tror, vi andra ser det som du inte ser. Du ÄR stark! Fortsätt kämpa så som du gör, en dag är du fri från allt dethär.

Tack, nej skada sig är inget bra, det har du rätt i men jag har ett flertal andra diagnoser än Anorexi som ligger under ytan.

2010-10-11 @ 09:11:23
URL: http://kampenmedanorexi.blogg.se/
Postat av: bulimihelvetet

men är du hungrig så är det ju bara bra att du äter! ät lite till tycker jag :) det behöver du. och ibland blir det ju grejer som man inte tycker om också, det gör ju inte så mycket. kram

2010-10-12 @ 00:02:16
URL: http://bulimihelvetet.devote.se
Postat av: Sofie

Du fixar detta, hungern är bara ett test att se.. forsätt kämpa <3

2010-10-12 @ 07:41:16
URL: http://procter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback