Det är en trött Sandra som sitter här

Kunde inte somna så bra igår :P  Det är maten som spökar som vanligt, och inte maten jag har ätit utan maten jag ska äta...
Asså jag låg och tänkte på den jävla buffén hela natten .__. Men pappa har sagt att när vi kommer på båten idag, då går vi och kollar i ALLA menyer vad det finns för mat, annars blir det Buffén, eller om jag vill det alltså.
Är han inte snäll min lille far?
Jag ska också köpa kitkat och åländska SIPS :D det är fan dom godaste chipsen som finns! så lär ju köpa upp ett lager nu när jag åker eftersom att dom inte finns i Sverige, men på båten är dom typ jämt slut .__. fast vi lär handla på Åland med :)
Det kommer bli kul idag, bara jag och pappa och hans kompis :)
Men jag lär frysa rätt rejält, tänk er en liten sommarstuga utan el som har stått i flera månader, Lär vara SVINKALLT! :O

Nu ska jag äta frukost med pappa, för dom har inget att äta som jag vill ha på båten, lixom i frukostbuffén, dom har munkar och bagels och vita bröd och pannkakor och grädde och bacon, men inget vanligt som musli?:O
Dom har visserligen fil och nån yoghurt men bara vanliga tråkiga ljusa flingor.
Och jag vill ha musli! haha som ett litet barn .__.
Så nu ska jag gå och äta yoghurt med musli(inkl russin Emelie ;) hihi)
Puss och godmorgon och ha Bäst Lördag!!!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tihi, sötnöt! Försök att inte oroa dig allt för mycket i onödan, det bringar ju inget gott. Vill du inte ha något på menyn (hur snäll är inte din pappa, egentligen?!) så är jag säker på att du klarar buffén, bara du är bestämd på att TA DET LUGNT, känna efter och BARA ta det du verkligen vill ha. Sedan äta kontrollerat och spara maaaaassor till efterrätten, haha!



Jo, men det är mycket slit att göra egen müsli, för så fort burken är halvtom får jag för mig att jag inte har någon kvar, och då gör jag ny och fyller på.. Men den hinner liksom aldrig bli slut, jag gör bara massa ny i onödan hela tiden, fast jag borde vänta till burken är slut. Men mitt psyke är typ livrädd för att jag ska vakna upp någon morgon och så är min UNDERBARA müsli med stora, saftiga russin SLUT :o:o:O

Igår blev det tacos till middag! (pojken överraskade!) Det var sååå nomnom. Ikväll blir det kycklingklubbor med ungsbakad potatis och tzatziki, tror jag, det är gott det med :D Men jag bestämmer ju inte maten, så, jag får nöja mig med vad pojkens föräldrar lagar... (TUR att de inte äter äckelpäckelmat, som korvstroganoff eller pyttipanna... Fy)



Lev livet på båten, bruden, och tänk inte för mycket på maten! Äta ska du ju ändå, varför stressa upp dig inödan? ^^

2010-10-16 @ 08:17:38
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: h2o

gullig pappa :)

ni kommer säkert ha det underbart :D njut nu min vän<3

2010-10-16 @ 09:31:03
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: bulimihelvetet

hoppas ni får det hur kul som helst! och sips? jag har aldrig ens hört om det. och vad glad jag är att din pappa är så fin! kram

2010-10-16 @ 15:06:45
URL: http://bulimihelvetet.devote.se
Postat av: Lovisa

1000 tankekramar till dig snygging, hoppas att det har gått superbra! Jag sitter här och äter maaaassor av utövergodis och håller tummarna för dig!

2010-10-16 @ 16:11:24
URL: http://isundin.wordpress.com/
Postat av: Malin

SV: Det tror jag inte, jag tror du är mindre än jag. Men vi ska kämpa på båda två! :)

Det var en orginal-meny, orkade inte äta upp hela, så fick ta med pommes och dricka hem, haha, men det var jättegott! :) Ta den nästa gång! :D

Jag har tänkt på dig idag och håller tummarna för att det går bra på båten och med buffén, det gör det säkert för du är så duktig och stark, Sandra! :) Massa, massa styrkekramar till dig <3 Och du; det där med pojkvän, det kanske är på G för dig med? ;) satsa på att bli frisk nu gumman, så kommer det kanske sedan, i och med en viss pojke som du verkar ha ett gott öga till? wink wink Puss på dig!

2010-10-16 @ 16:33:42
URL: http://whateverittakes.blogaholic.se
Postat av: M - She believed she could, so she did

Sv: Jaa men eller hur. Mat är en njutning ju, klart som fan att man vill att det man äter ska vara jäätttte gott då också! hihi.. :)



Bra. Våga. Våga och vin baby!! :-)



Åhh guud vad kul!!! En dag vill jag ha en egen häst ja me... :-) Varför slutade du rida?



Puss<3

2010-10-16 @ 18:01:53
URL: http://mirellas.blogg.se/
Postat av: Elin

Bara du äter så att din kropp inte strejkar så är det viktigaste målet uppfyllt. Sen om du äter mer, desto friskare blir du fortare. Och det är dit du vill, right?

kramar

2010-10-16 @ 22:22:45
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: www.anorexiaa.blogg.se

hoppas att du har roligt :) sjukt bra att du äter! och snällt av din pappa som anpassar sig efter din ätstörning. Fortsätt så tjejen!!

2010-10-17 @ 01:40:52
URL: http://anorexiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback