Ååååhnghest

Har precis ätit mellis, Kitkat :O, nu är ångesten inte Nådig vet ni.
Usch vad den sliter i mig nu :(
Var stark nu Sandra, andas, du är bra, DU ÄR BÄST
AAH måste hitta på nåt snabbt, det gör ooont.



Här är lunchen iaf :P

Kommentarer
Postat av: h2o

du ÄR bäst!

2010-10-15 @ 16:28:12
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: Malin

SV: Haha, yes, en till i samlingen ;) vi ska klara det här tillsammans! :) Det hjälper så himla mycket att hitta andra som kämpar mot samma mål och som förstår och känner igen sig. Man delar en resa, liksom, och slipper vara ensam om alla tankar. Ja, det är så coolt att vi är lika långa! Ja, och förmodligen rätt underviktiga båda två ^^ jag har svårt att skriva att jag är smal, det tar emot, fast jag vill kunna göra det en dag!



Vi är starka tillsammans :)

Är sjukt stolt över dig som åt KitKat till mellis! Bra jobbat Sandra! Kika in och se vad jag åt till sen lunch, vettja! Jag är så stolt över mig själv! Kramar på dig!

2010-10-15 @ 16:46:53
URL: http://whateverittakes.blogaholic.se
Postat av: Lovisa

sandra söta du, tänk på allt roligt du vill göra i livet! Tänk på alla fester, resor, middagar och tjejkvällar du vill vara med på! Och senare i livet skaffa familj, barn och en villa i förorten (hehe...) :P Och på den söta pojken som du tycker om men som vill att du ska må lite bättre innan ni två kan vara tillsammas igen! På din familj och dina vänner, men framför allt på dig själv! DU är värd bättre! DU är värd god mat!



Jag brukar lösa korsord, lyssna på musik, prata med familjen, sova (det absolut bästa om man klarar av det!) eller hitta på något som JAG tycker är riktigt roligt! Gå på stan och köpa snygga skor till exempel (a) (jag är ett litet shoppingfreak jag)

Take care, jag tror STENHÅRT på dig!! <3

2010-10-15 @ 17:01:28
URL: http://isundin.wordpress.com/
Postat av: petra

dom ser smarriga ut!;) mumms.



aw, tack sötan vad du är gullig! tihi :D

jo jag känner igen det där. men bara stå ut stumpis, hungern kommer säkert tillbaka snart. men jag förstår att det är jobbigt, eller det ÄR jobbigt att äta när man inte är varken hungrig eller sugen. men vi behöver ju det så det är bara att stå, stå ut och stå ut. det kommer bli bättre, promise :)



för min del blev det pannkisar till lunch, MUMMSIGT VÄRRE!;D ta nu hand om dig och skämm bort dig själv nu hemma hos mammsen och pappsen ;) Kram på dig!

2010-10-15 @ 17:51:27
URL: http://trueanolife.devote.se
Postat av: Malin

SV: Nej, jag förstår dig :( fast du inte alls är det, du är supersupersmal och jättefin, och skulle absolut må bra av att äta lite mera ;) så ingen fara vännen, ät på bara! Ja, vi ska kämpa på ordentligt! :)



Ja, max var verkligen jättegott, har inte ätit det på mer än ett år. Det kändes så konstigt att sitta där, men det var gott! Omnomnom Åh, okej, men det tar du igen nästa gång! :) Och buffé imorgon låter ju jättecoolt, nu får du berätta mera?! :D



Ja, jag tror det! Jag ska möta pojkvännen och jag tror vi ska inhandla något gott! (A) Dudå? :) Många kramar till dig, fina! <3

2010-10-15 @ 18:14:48
URL: http://whateverittakes.blogaholic.se
Postat av: Emelie

DU är GRYM! Fan vad fint chokladen kommer sätta sig på dina bröst sedan, över dina revben. Du kommer bli så snygg, den söta pojken du gillar kommer inte kunna hejda sig mer för att du kommer bli en sådan puma, sötis :D



Haha, vad är det för mesmüsli utan russin? :o SKAFFA RIKTIG MÜSLI!



Men mjo, visst, det kanske inte är världens optimala lunch - men små steg i början! Jag tycker du är hur duktig som helst som börjar så starkt, jag är så imponerad av dig. Ångesten försvinner, men inte din styrka.



Du har verkligen urhärliga föräldrar - kom ihåg att visa för dem hur mycket de betyder. Genom kärlek, kramar, och kanske mest av allt.. Att försöka bli frisk :)

2010-10-15 @ 18:53:32
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: ebba

Duktig du är :) Jag beundrar dig som klarar av detta så bra.. Det är ju så jäkla svårt att äta när man inte är hungrig. Och sedan att du tänker så mycket på dina föräldrar. Det borde jag verkligen också göra!!

Sjukdomen vill absolut inte att de ska tjata och ha mer koll på mig.. sjukdomen vill gå ner i vikt :( Men det vill inte jag! Dessa tvångspromenader ja.. De måste bort.. Idag har jag faktiskt gått lite mindre än vanligt, och jag tog en sovmorgon och fick bara lite ångest. Så visst finns det ljuspunkter med dagen. Dessutom sitter jag och äter lite godis till idol här :) visst är det gott!! iMORN ska jag till ullared med mamma och syster. Då kommer jag vara tvungen att äta ett lagat mål mat, men jag klarar det!!

Vi är bäst!

puss och kram

2010-10-15 @ 20:34:46
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: bulimihelvetet

du är definitivt bäst!!!!!!

2010-10-15 @ 21:24:24
URL: http://bulimihelvetet.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback