Hej hopp i lingonskogen!

Godmorgon alla sköna bönor!
Har ni haft en bra skönhetssömn nu och vilat ut er ordentligt?:)
Dom flesta har lov nu va?:)
Ska ni hitta på nåt kul?
Idag ska jag ha en heldag med massa skoj som ni redan läst :D
Hihi ska snart äta favvo frukosten sen ska vi åka, ska först till Gymmet lite sen blir de bowling sen lite shopping sen middag sen bio, men nu är frågan? vad ska jag ha för biomys?:O
För är man på bio är det ett måste med biomys ellerhur?:)
Och är inte sugen på dom tråkiga biopopcornen :(
Naturgodis kanske?:D
Hmm...
Kanske ska vara lite extra modig idag också :O, kanske inte ska lägga mig i i valet av restaurang, låta mamma och syster bestämma lixom, ooooh de vågar jag nog inte :P
Ska jag offra mig att äta ute ska de bannimej vara gott ju :P
Vi får se heltenkelt :)
Svälta ihjäl lär jag iaf inte göra, det är ett som är säkert :P
Så idag lär de inte bli så mycket uppdatering, när jag kommer hem senare kommer jag nog komma hit om jag inte är för tröttis av allt utmanande hihih.
Men nää de ska bli kul faktiskt! jag ska skratta och vara glad och bara tycka om livet idag och äta precis de jag känner för!
Hoppas jag slipper bråka med syster också, jag vill så gärna få tillbaka henne mer i mitt liv ju.
Hoppas hon ser fram emot dehär lika mycket som jag gör!
Filmen blir iaf Himlen är oskyldigt blå, den var typ den enda som gick en bra tid och sen är ju han unga skarsgård med, han är ju bra ju :P

Nu måste jag kila!
Ha en underbar dag allesammans! det tänker jag ha! :)
Ni får nog lite bilder sen :)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh, det låter som du kommer ha en toppendag! Verkligen en utedag - så härligt! Dock blir jag alltid lika orolig när du säger att du tränar.. Speciellt eftersom du tränar så ofta.. Menmen. Säger jag, jag vågar inte ens gå promenader längre, så rädd för att gå ned (eftersom jag endast går upp pyttepytte)...



Tack, förresten! Ha en jättebra dag idag, själv ska jag bara ligga hemma, dricka te, äta godis, lösa korsord, läsa och se på film :] Är man sjuk så är man.



2010-11-03 @ 09:48:59
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Sv; Lägg ägg, Sandra :P Alla anorektiker (i alla fall de som fortfarande har långt kvar i sina tankar) tror att de går upp jättesnabbt och "inte alls är som alla andra". Vill du tro det, så visst, men verkligheten kommer slå dig som en örfil i ansiktet sedan. Det gjorde den med mig... ;) Aj aj!



Tsss, så du tycker också jag ska utnyttja min stackars pojkväns plånbok? :P:P



2010-11-03 @ 10:22:06
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: ebba

SANDRA! Vad har vi sagt om gymmet? Håller med Emelie. Vi blir ju oroliga när du tränar så mycket. Du ska ju inte göra det!!! Särskilt inte nu när du ätit så dåligt de här dagarna. Du kommer att gå ner i vikt och det behöver du sannerligen inte.

På bio kan man ju inte ha naturgodis din toka. Det passar liksom inte ;) På bio ska man ha popcorn, godis och chips!! Naturgodis får man äta som vardagslyx, inget annat! Men varför köper du inte med dig de där goda popcornen då? Man måste ju inte köpa de popcornen de har där :) Och så tycker jag gott du kan ta med dig en kit kat eller två!



Haha, skiner solen hos dig? Det gör den sannerligen inte här. Det är halv storm ute, man kan fan inte gå ordentligt ute. Och regnet det öser ner, skitkul! Usch man påverkas så av vädret. Men det tänker jag inte göra för jag är en glad tjej, tralalala!

Ha! Din fjuttis. Ett halvt paket nudlar är väl inget?! Då får du gott äta något till säger ebba. Och jag tror inte att man blir fet av att äta nudlar tre ggr per dag. När jag var frisk smällde jag lätt i mig två paket som ett mål. + något till.

Hmm det kanske är en metod? Men jag tycker iaf att du verkligen SKA försöka äta det som bjuds. Vad är det värsta som kan hända? Det kanske blir din nya favoriträtt!

Klart vi ska komma upp till de där sex målen. Vi har väl redan börjat? Jag sitter här och smaskar på sådana där läppar just nu :D haha, du vet röda godisläppar. Himla smaskigt ;)



Ja det är allt tur att vi har varandra =) Det bästa som finns är att få ett så där långt meddelande som man kan sätta sig och svara på. Men nu får jag stå ut bra länge antar jag om du ska vara borta hela dagen. Hoppas verkligen du orkar in ikväll :)

Tacobar låter ju superdupergott! Vilken lyx en onsdag. Tur du har! Det är så du får tänka. Himlen är oskyldigt blå alltså. Då får du lämna en rapport sedan om hur den var :) Jag går ta mig tusan aldrig på bio. Det är ju så jäkla dyrt!!

Åååh kinamat, är inte det världens godaste maträtt typ? Friterade räkor är delicious!!!! Det var det bästa jag visste när jag var frisk.. Friterad banan är också för jäkla gött. Mumma!



HIhi, nu såg jag här att du faktiskt tänkt köpa cheddarpopcorn =) Hoppas du gör det nu också. Inget jäkla fegande! Tänk inte så mkt. Det där ordspråket ska man göra tvärtemot. Tänk inte innan du handlar =) Bara gör det du känner för, för stunden.

Min mamma har också varit på massa föreläsningar. Men det är som jag berättade. Sen min mamma blev sjuk har hon börjat prioritera helt annat. Sedan tror jag att hon läst mkt om det. Typ att man inte ska ge efter och så.,. Förut fick jag ju allt jag pekade på, bara för att hon hoppades att jag skulle bli glad och typ ge tillbaka genom att äta.

Hörru! Jag går ut och går ibland, men du tränar på gymmet så du ska inte säga nåt :P Gymmet är tusen gånger värre!! Fy skämmmmmmmmess vare ja!



Åååh det är så gott med salt och grillkrydda. Jag överdoserar alltid det =) Nej jag har inte sett någon pepparketchup än. De håller ju på att flytta våran Ica-butik så det är väldigt rörigt just nu. Får se om de kan tänkas ha det imorn när jag handlar. Ja, passa på och njut av köttbullarna nu! men tycker du inte det är godare med hemmagjorda?

Haha, jag har börjat med de allra konstigaste matchningarna när det gäller mat. Kött och ketchup är väl inga problem =) När jag gick på gymnasiet åt jag alltid spaghetti och fiskpinnar med massa ketchup. Hur bra blandning är det då?! ;)

Ja men för varje utmaning blir man så mkt starkare!! tre veckors utmaning.. Holy Jesus! Men det kommer gå bra =) Sedan är vi framme i december och gud vad jag längtar.

Hihi är du verkligen avundsjuk på att jag ska ha gäster? Jag tycker att det är så skönt att vara själv :P Men nej så ska jag inte tänka har jag bestämt!!



Nej? :O Vad är det för kille?! Hmm, nu får jag tänka efter. Jag tror bara jag hört om ditt ex? :O Eller?! Nu blir jag osäker.. Men Sandra, klart du ska träffa honom om du är lite intresserad. varför inte liksom? KLart att din mage inte kommer att vara enorm. Förrsten ska ju en tjej ha lite mage, bröst och rumpa. Hur gött är det att inte ha något att ta i? Tänk för den man ligger bredvid. Bara känna något hårt och benigt. Nej Sandra, sluta fega och chansa!! Jag tycker du ska sluta tramsa och bara köra :) Har du något att förlora?

Du är jätteduktig som ökar på ditt godis!! Snart kommer du att klara det alla dagar, eller hur?! TIll jul måste man ju fan äta alla dagar :D åååh chips är så jäkla gott. Det ska jag bjuda på fredag! LÄTT! För då är vi fler som kan äta det, då sätter jag inte i mig hela påsen själv förhoppningsvis ;) Det går ju fan inte sluta äta när man börjat :P Hur gott är det inte med naturgodis då eller ? :) Jordnötstopparna är bäst och så mina kaneläpplen. Det slår INGET! Jag gillar kanderade mandlar också. Har du smakat dem? Fika gör ju alla normala människor varje dag. utan att så mkt som prata om det. Det är normal att kunna fika. När jag åt som minst åt jag ändåså en kaka om dagen!

Ja alltså inte vänja mig av med helt och hållet. Men jag tänkte fokusera på att få i mig mer mat och sedan ta godiset efter. Hajar du? ;) VÄnja sig av går ju inte!!

Äter du förresten några mediciner? Typ mot järnbrist och så?

haha jag har heller knappt några bröst eller rumpa. Inte så jävla snyggt att vara platt ju!! Så choklad äter vi för den sakens skull =)

Jag väger ju över 50 =) Det är inte farligt!!

Min favorittårta är ju Budapesten som du skulle smaka ju :D Det är den med maräng, massa choklad, mandel & grädde. Supergod!! Men sen är jag svag för prinsesstårtan också alltså. Jag älskar ju marsipan, rosen är min!! :D men jag gillar alla tårtor. Förutom såna där med typ citron och massa gele.

Haha jag tror inte folk stirrar ;) Det är så sällan man gör sig i ordning så det är fan asskoj när man gör sig i ordning :D Men det känns konstigt ju!



Gud vad skönt att du mår bättre nu iaf =) Det känns bättre för mig med då! Nej jag vet det där med magsjuka. Alltså förr typ kunde man ju önska att man fick magsjuka så att man kunde äta vad man ville och sen spy upp det. Men fan vi kommer ju att dö om vi får det. Inget underhudsfett liksom. Nej, jag vet inte varför vi gav oss in i denna dumma värld!

Varför jag började väga mig igen.. Alltså, jag ville väl få tillbaka kontrollen som jag kände att jag tappat. Jag gick ju faktiskt upp fyra kilo över sommaren. Mitt sista besök på anoreximottagningen vägde jag 52,4 och de tyckte det var på tok för lite. När jag skrevs in vägde jag också något sånt. Var nere på 47,9 som lägst tror jag. Och de sa till mig sista gången jag var där att jag hade visat alldeles för lite. VA FAN, 5 Kg?! Eller iaf 4,5. Jag tyckte det var skitmkt. Nej där krossade de mig rejält.

VA?! :O Får du så mkt pengar? Men tror du jag skulle kunna få det med? Eller måste man sjukskriva sig helt då?

Hur många % är det på din yoghurt då? Jag älskar fet yoghurt :D hahaha! Fast nu är jag inne i en filperiod. Jag älskar fil med mkt socker.

Jaa, men när jag ser smala personer så tänker jag antingen, fan så där smal vill jag också vara. Eller så tänker jag, fy vad äckligt smal hon ser ut. Så vill jag absolut inte se ut: Det beror lite på hur man själv mår för stunden. Och hörru?! Du är minst lika smal som de andra som är där. Det kan jag garantera dig!! Bara att du inte ser det själv. Annars skulle du ju inte ha något där att göra.

2010-11-03 @ 10:24:58
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: ebba

Men kan ni inte sätta degen nu då? Så kan ni baka om ett par dagar? :)

Åååh vad mysigt ! Då kan du skicka marsipanen till mig som älskar de så himla mkt..

Haha, ja sikken glädjedödare! Man måste ju börja i tid ju. Det är supermysigt med julmarknader =) Och gå i alla affärer och kolla på julklappar och känna stämningen.

Men om du får en sån hund måste du ju ut och gå massor med den. Det kanske inte är så bra i nuläget? Om du ser till att bli frisk först så kanske du kan få en hund sen?! Om inte annat när du flyttar hemifrån igen :D

haha :D men du ska vara glad om du ser utan glasögon. Alltså seriöst jag ser INGENTING utan. Jag kan inte ens gå vägen mellan toaletten och sängen utan dom. Är som ett jäkla blindstyre.

Japp men nästa år kan vi ju satsa på att köpa massa nya snygga kläder =)

haha jag lovar, oroa dig inte för Kap Verde! Det kommer bli awesome. Alltså jag bantade typ innan för att jag skulle gå ner och kunna gå upp när jag var borta. Men jag gick ju fan inte ner någonting. Så oroa dig inte, tänk inte på maten! Tänk på sol och värme istället. Avkoppling!

Idag, idag blir det en lugn dag för Ebba =) En kompis kommer kanske hit och pluggar lite sedan. Sedan ska jag tvätta ikväll. BLÄ! Boring! Men annars är det rätt lugnt =)



HA EN TOPPENDAG!



PUSS OCH KRAM TILL MIN MARSIPANTOMTE (det är ju så gott :D ;) <3

2010-11-03 @ 10:25:52
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: Maja

Hoppas du får en jättebra dag, dock tycker jag också att du tränar väldigt mycket. Jag rider 1 gång/veckan och har skolidrott 1 gång, sedan är det 0 träning. Ibland blir det en kort promenix med pappa, men inga löprundor eller någonting. Det är bmi 19-20 som gäller för mig innan jag får börja springa igen buhu



Än en gång, hoppas dagen blir super!

Puss<3

2010-11-03 @ 14:03:52
URL: http://farbeyondthestars.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej bästaste Sandra! Hoppas du vet att jag tänker på dig, jämt och ständigt, och jag hoppas att det går superbra för dig idag! Jag ska hålla tummarna - men jag tror egentligen inte det behövs, för då är så jävla stark och duktig! Är så otroligt stolt över dig! Och snart ska vi ha en sådan där underbar filmkväll som vi pratade om - med pizza först, och sedan massa choklad! Can't wait! Vi tar oss igenom det här! Massa kramar till dig <3

2010-11-03 @ 17:55:54
URL: http://whateverittakes.blogaholic.se
Postat av: Elin

BRA TJEJEN!

Våga ät det bästa du vet, inte det bästa ÄS vet. Du klarar det!!! Och naturgodis om det är det du helst vill ha!

kramar

2010-11-03 @ 19:21:21
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: ebba

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! NU har jag suttit i en och en halvtimme och skrivit ett inlägg och så försvann allt bara för att texten var för lång. Gissa om jag vill dö, dö, dö!! ORKAR INTE SKRIVA OOOOOOOM! Men jag är väl tvungen :@

2010-11-03 @ 20:30:01
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: bulimihelvetet

haha, du verkar fullbokad. kul, så ska det vara! låter bra det där med godiset tycker jag. sen är det ju inte hela världen om man äter något som man inte tycker om. tänk bara så många måltider du ska äta i ditt liv, det gör ju inget om några av dem inte är så goda. framförallt så måste man ju testa för att veta, så kan man välja ngt annat nästa gång.



kram

2010-11-03 @ 20:33:37
URL: http://bulimihelvetet.devote.se
Postat av: ebba

Okej, Nu får jag väl skriva om då. Sitter och glor på bonde söker fru och pappa är här så det kanske blir lite konstigt formulerat men..

Jag hoppas att du har en helt underbar och fin kväll och att du har ätit massa gottigt!! Är bara sååååå nyfiken på hur det går, så jag hoppas verkligen att du orkar in när du kommer hem :)

Nej seriöst nu när jag ska skriva allt jag skrev förut. Jag känner mig deprimerad. SKRIVA OM!! Jobbigt!!

Men Sandra, du får väl köpa ett sådant där minikylskåp som du kan ha chokladen i när du går iväg ;) hahahha! Nej men jag förstår.. Choklad som inte är kylskåpskall blir så sladdrig på något sätt. Inte alls speciellt god. Men som tur är finns det ju annat godis som definitivt går att äta fast den inte är kall! Eller hur?! CHIPS!! Det är ju det bästa som finns.. Att du inte käkar det ikväll?! Är skitnyfiken på vad du äter!! hihii..

Nej usch vilket skitväder det har varit idag. Man blåser bort om man går ut. Och regn, jag hatar när det regnar. Man blir blöt och äcklig! Det är mysigt att sjunga :D Särskilt julsånger, då blir man glad, glad, glad!! När jag var liten ville jag bli sångerska, men jag har gett upp de planerna ;)

HOppas att du har det jättemysigt med syster då :) Och att du inte larvar om ni käkade på tacobar. Ät och njut för sjutton!! Annars kunde du ju gott föreslagit thaimat. Din syster och mamma hade nog blivit superglad om du åt en rejäl portion.

Men hörru?! Om du åt sex paket nudlar förut så tror jag inte du gick upp av det. Nudlar är ju för tusan smalmat. Och det är ju en väldigt ensidig kost. Då måste man ju ha kött eller någonting i. Vad sjutton är det egentligen i den där lilla kryddpåsen?

Och fröken Sandra ska inte vara så där envis. Jag tycker att du ska satsa på att bestämma dig för att äta istället. Något kan du gott äta. Det finns ju säkert något som ser gott ut. Bestäm dig inte från början att du kanske inte ska äta. Bestäm dig istället för att våga göra det!! Som en normal människa.

Och hörrudu?! Vad är det för mesyoghurt, det är inget att tala om att äta mkt ju!! Jag äter alltid superfet fil och yoghurt. Det är gottigt tycker jag =) Och musli ska man äta om man tycker om det.

Nej jag kommer inte bli bättre på att uppdatera i bloggen för jag har ju fan inget att skriva om :P Då blir det bara tråkigt ju!! Det är mkt roligare att läsa om vad alla andra skriver :)

Hoppas verkligen att du orkar in ikväll så jag får veta att du haft en riktigt bra kväll!! Och att jag har något roligt att läsa när jag vaknar imorn!

jag blir ju också så där rastlös. Därför tycker jag det är så kul med bloggar. För där kan man ju fastna jättelänge och bara läsa. Inte ofta man kopplar av så pass mkt liksom. Jag minns inte ens när jag såg en film senast :S

hihi :) Visst är det bra att ta med sig mammsen när man ska ut. Då betalar de jämnt!

Men Sandra darling! Tänk inte på att du kanske kommer att få ont i magen. Våga istället! Tänk om du inte hade fått ont i magen. Då går du ju miste om massa ju.



Mina föräldrar var också sådana att de gjorde allt för mig förut. Jag fick allt jag pekade på och de daltade som sjutton med mig. Idag har de blivit stentuffa och KRÄVER att jag går upp i vikt. Nu när pappa var här sa han att vi ska sätta oss ner och prata någon dag snart.. Fan jag pallar inte. Men samtidigt vet jag att jag behöver att de är hårda mot mig. För när de var så där snälla så fortsatte jag bara att inte gå upp i vikt. För det var ju när det var synd om mig som de var så snälla. Nu kräver de bara att jag ska gå upp i vikt. De tycker att jag har haft för lång tid på mig. Men jag vet att det enda som funkar på mig är att man är hård.



Duuuu! Gym är mkt värre än promenader. Förut var jag assugen på att dra och simma. Men så sa jag till mig själv, big no no! Inte förrän jag är frisk!!

KJag är inte så mkt för färdiglagade köttbullar faktiskt. Tycker inte det är så gott :P Men sen man blev sjuk kan man äta det mesta!! Allt är typ gott :P Jag gillar hemmagjorda bäst =) Ooo beasås är så jävla gött. SÅser och dressingar överhuvudtaget. Allt som är fett, ge mig liksom!

2010-11-03 @ 20:47:16
URL: http://ebbsillon.blogg.se/
Postat av: ebba

Ja, jag hoppas iaf att dessa tre veckor ska göra mig gott. Det kommer nog ge massor av fet ångest, men jag ska gå vinnande ur matchen. Det finns inget annat!! Ska iaf bli spännande att se hur de arbetar. Har bara varit på "dagis" och aldrig i en förskoleklass. Kommer nog vara ganska lätta uppgifter :D

Men vad mysigt!! Jag vill också träffa en mysig kille ju, din lilla fuskis ;) Du måste berätta varenda liten smaskig detalj sedan.. Och man måste kunna vara lite impulsiv :) Det är så l'ätt att säga nej, men nu vet du ju om det flera dagar i förväg så det fixar du! Du får se till att ta med något gott fredagsmys också. GODIS!!

hahaha, vad omtänksam du är som inte vill göda henne mer ;) Du kan väl göra en med saker i till henne då? Du ska iaf ha choklad:D Fy sjutton vilken lyx det kommer vara ju! Men ska du inte ha en sån där liten chokladbit? :O EN chokladask kan du ju inte ha för det är mer än 24 bitar i. Det är bättre du köper 24 riktiga chokladbitar som du tycker om ju :)

Visst är det härligt att tänka på julen?! :) Man blir så glaaaaad! OCh då får du ladda upp med ett rejält lager av pepparkakor =) Du som inte äter så mkt andra godsaker får göda dig med mkt pepparkakor.

Chips är beroendeframkallande som faaaan ja! Näven går ner och ner, prassel, prassel. Ge mig mer! Det går inte sluta äta :P

Varför fick du inget naturgodis? Jag har ätit massa gott naturgodis idag :) Och flingor och hetsätit smör idag igen :P Och så de där läpparna haha :D Och chokladrussinen ;) Jag är inte heller så förtjust i mandlar men de där kanderade är fan för jävla goda. Och åååh mandelbiskvier är så jävla gott! Det gör min mamma alltid till jul, det är jäätttegott. Men det måste vara rätt smörkräm i. En del biskvier är äcklig smörkräm i! Men hörru då kan du väl fika med delikatoboll eller kladdkaka då? Det är bra för själen vettu ;) '

Ofta blir man ju inte mätt av godis. Man mår bara så jäkla illa!! Får ont i magen och känner sig spyfärdig och då får man ju inte i sig någon mat. Jag åt järntabletter och B-vitamin men har slutat med det. Sedan fick jag typ något jag skulle äta om jag trodde jag skulle få ångest. Men jag ville inte ha dem så jag tog dem bara någon gång ibland. Choklad är ju våran medicin :) Har du ätit någon idag?

JA! KAn du inte pröva budapesttårtan då? Jag tror att du skulle gilla den =) Det tycker jag du ska fira med, då känner jag mig med i gamet. JO rosen är ju det bästa!!

Men hur ska man få magsjuka när man bara sitter hemma? :D haha vi måste ut och träffa folk! '

Men alltså. Det skiljer mkt i längd. Man kan inte bara ta bort 1 cm och tro att 1 kg ger lika mkt.. För 1 kg är inte 1 cm om du förstår vad jag menar?! När jag väger 50 så är mitt bmi på 15,8 tror jag.

Har de inte erbjudit dig inläggning? Hur går det med dagvårdserbjudandet?

Usch då jag som inte vill bli sjukskriven men man hade nog fått in rätt mkt cash på det :P

Oj, då kan du inte skryta med att du äter mkt yoghurt när det är så lite procent!! Jag äter alltid fet yoghurt och fil! Finns inget så gott som fil med skivad banan i + massa socker!

Vad bra =) Då har du ju lite att göra. Det är så himla kul att kolla på recept! Man kan bli sittande i flera timmar ju..

Ja men en marsipangris vill jag gärna ha :) Jag är galen i marsipan! Skulle sätta i mig allt på en gång.

Ja du ser, satsa på att bli frisk först så kan du få en hund som du kan träna ordentligt med sen :)

Äsch bloggen finns kvar när du kommer hem också! Så får man ju inte tänka. Det är ju skiiithärligt att få komma iväg lite ju!



Hoppas nu du har haft en riktigt bra och härlig dag!!!



PUSSAR OCH KRAMAR TILL MIN BÄSTASTE SANDRA <3 <3

2010-11-03 @ 20:48:02
URL: http://ebbsillon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback