En liten promenad

Jag orkade ut på en liten kort promenad
Det var varmt men det behövdes efter igår.
Sen blev det lite magövningar och sen en nektarin och en jordgubbe till lunch
Imorse åt jag musli och yoghurt och till middag blir det linssoppa.
Ska på kalas ikväll också
Där finns det massor av gott, jag kan nog stå emot
Men folk klagar när jag inte äter på våra "släktkalas"
Dom säger att jag ser för smal ut
Jag tycker inte det
Kanske inte ska med ändå
Men jag vill göra annat än att sitta hemma
Är lite deppig lixom idag
Har fått en tid att prata nu,
Vi får se hur det blir

Kommentarer
Postat av: Anotherana

Jag fick hjälp i början av min sjukdom men det gick inte så bra. Jag skrev om det här om du orkar läsa http://anotherana.webblogg.se/2010/may/botemedel-mot-anorexi.html



Men i stort sett fick jag ett matschema och skickades hem utan att nån lyssnade på mig alls. Jag hade ingen terapi alls. Matschemat var ett standardiserat schema, alla fick samma utan att ens prata om det gick bra eller om nåt kunde ändras, men det schemat hade liksom fyra gånger så mycket mat som jag åt INNAN jag blev sjuk. Så att gå från att knappt äta nåt alls, till att äta fyra gånger mer än jag nånsin gjort i hela mitt liv, var inte vidare bra.



Jag försöker inte skrämma dig eller nåt, det var bara så det blev för mig. Men det kan ha berott på att min mor var den som alltid talade för mig och alltid var med överallt så jag kunde knappt uttrycka några känslor alls när jag blev tillfrågad, utan bara säga vad hon ville höra. Och det var också hon som tyckte att jag inte behövde så mycket terapi. Det går säkert mycket bättre för dig :)

2010-07-12 @ 15:42:21
URL: http://anotherana.webblogg.se/
Postat av: Anotherana

Sv: jo, jag vet. Jag vill ju bli frisk också men inte gå upp i vikt för det. Jag vill kunna vara nöjd med det jag är, men det tror jag aldrig kommer hända.



Sen verkar de flesta tro att bara man börjar äta så ändrar sig tankarna automatiskt efter det, men så är det inte. Inte för mig iallafall. Så för att jag ens skulle våga tänka på att skaffa hjälp nu så skulle jag vilja ha terapi i massor först, och SEN kanske ett matschema. Annars känns det som att man bara matar de sjuka tankarna genom att göra en fetare utan att ta hand om tankarna som gör en sjuk.

2010-07-12 @ 20:57:45
URL: http://anotherana.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback