Sådär ja!

Nu är jag inflyttad och klar!
Helt ensam är jag nu med.
Mamma vågade lämna mig och lita på att jag äter. Jag vill äta, men jag litar inte helt på mig själv att jag kommer göra det när jag är ensam, men jag ska!
Har skrivit matplanering för en månad nu, eller ah jag har skrivit upp vad jag skulle kunna äta, och så har jag gjort "små mål" att klara varje vecka, som denhär veckan tex, då har jag som mål att äta en majskolv.
Asså inte bara en majskolv men när jag äter kött tex hemma i helgen ska jag äta en majskolc också :P

Var hemma och blev firad i helgen, det var fint, gick faktiskt ut och åt, kebabtallrik åt jag :O Nu sitter jag här med ångest efter helgen men det skiter jag i, jag ska ju bli frisk?
Åt iaf dendär kebabtallriken, med pommes? jag blev förvånad själv men åh vad gott det var, åt dock för mycket så jag nästan spydde, men påvägen hem ville jag köpa gottis ändå så köpte cheddarpopcorn och hann inte ens öppna påsen innan jag fick såna jävla kramper i magen för att jag var så mätt så jag somnade istället, och det var min Lördag det (Y) haha.

Sen i Söndags skulle ju jag firas, och då hade jag bestämt mig för att äta exakt allt jag var sugen på, och det var mycket jag var sugen på så jag och pappa åkte och handlade det.
Såhär såg dagen ut:
1 lionglass, (har suktat efter den hur länge som helst så var den inte ens god haha)
Sen åt jag lite choklad och lite godis
Sen lite av popcorna sen dagen innan.
Och så köpte vi biskvier som jag är tokig i, självklart blev det fel så dom åt jag inte.
Kladdkaka åt jag också, och fyfan vad gott det var.
När gästerna kom dukade vi fram tre sorters kakor som jag hade valt, mjuka havrebollar och delicatobollar och vanliga bullar.
Då var jag inte sugen på någonting av det :S
Inte ens en delicatoboll haha.
Sen skulle vi äta Whitelady tårta som jag också suktat efter huuur länge som helst, den var inte heller god .__.

Jag hade också bestämt att jag inte skulle äta mat, så att jag skulle få plats med mer godsaker haha.
Men jag åt mat faktiskt, åt kött och pommes igen :O och beasås!!!!
Fan vad gott det var!
Men så jävla mätt jag var efter det, så jag gick och sov efter maten haha.

Sen till kvällen åt jag lite kladdkaka som blivit över och chips och ostbågar och godis.
Jaa så jag har fått i mig typ 12423564326 kalorier i helgen och nu har jag ångest, men i helgen hade jag inte det. Det var så himla skönt.
Jag åt och var glad bara.
Jag kännde mig frisk, fyfan vilken känsla det var.

Har ingen våg här "hemma" (känns konstigt att kalla detta hemma men det är ju det nu :P)
Det är nog bra att jag inte har det, för jag vet ju att jag kommer att väga mer än innan helgen, men sen vet jag också att jag måste gå upp och att jag inte kommer att ha gått upp mer än ett kilo när all mat har tagits hand om av kroppen.
Fick presentkort på tatuering i födelsedagspresent och jag ska tatuera mig över revbenen men jag måste få "mera hull" då?
Hmm,
Så nu har jag somsagt skrivit mig en egen matplanering jag ska gå efter med små mål, första dagarna är ganska lätta då det står mest soppa och frukt men sen blir det svårare men jag ska klara detta, jag ska klara att bo här själv, jag är förfan vuxen nu.

Ska ändå fortsätta på SCÄ och jag ska träffa en läkare denna vecka eller nästa där, och det är väll bra att göra nu sålänge jag har massor av skit i magen så att jag väger mer :)  haha, hoppas jag får komma dit snart.

En sak som är bra att vara ensam är iaf att jag inte äter något godis eller så så, för det känns bara fel att göra ensam, jag måste ha mamma eller pappa med :S går inte med någon annan heller.
För jag behöver mamma och pappa som säger till mig helatiden att det är bra för mig.
Jag är cp i huvet jagvet men så är det.

Jag lämnade iaf godiset hemma hos dem så nu ska jag bara äta när jag är där,
hade massor att skriva idag haha, det är bara massa skit men ändå, jag ville skriva av mig lite för de var ett tag sen :P

Jag har också träffat några trevliga människor här också, och så har jag kollat upp friskis och svettis och dom har superbra här! 2000 kr för ett helt år och man får träna vilka pass man vill, dom har tom. vattenjympa :D
Men jag måste få lite mer energi först tyckte mor min och det vore nog bra, ska iaf börja promenera lite på morgonen snart som en början.
Nu ska jag fixa lite i lägenheten.
Vi kommer nog höras flera gånger ikväll!
Puss!

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Fan vad duktig du är!!!!!!!! Glad jag blir att du är på rätt väg.

2010-08-30 @ 16:42:26
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: Elin

Blir så glad när jag läser det här. Att du är peppad på att försöka. för du kan. du är så mycket starkare än du tror. tillsammans, <3

2010-08-30 @ 18:57:31
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback